دستور تهیه نان فرانسوی خانگی + فیلم

این دستور پخت یک نان فرانسوی کلاسیک نرم و بسیار لطیف است و پوسته ای کاملاً ترد و طلایی دارد.
از همه بهتر ، تهیه نان فرانسوی خانگی برای هر کسی ساده است ، چه در پخت نان تازه کار باشید و چه در این کار یک حرفه ای باشید.

نان فرانسوی خانگی
نان فرانسوی خانگی

مواد اولیه:

۱٫ آب گرم                                               2.5 فنجان (۹۵-۱۰۵ درجه فارنهایت)

۲٫ شکر یا عسل                                           2 قاشق غذاخوری

۳٫ خمیرمایه خشک فعال                               1 قاشق غذاخوری

۴٫ روغن زیتون یا هر نوع روغن پخت و پز         2 قاشق غذاخوری

۵٫ نمک                                                  3/4 قاشق غذاخوری

۶٫ آرد فانتزی                                          5.5-6 فنجان

۷٫ تخم مرغ                                                1 عدد

۸٫ آب                                                        1 قاشق غذاخوری

دستور پخت نان فرانسوی خانگی:

۱٫ در ظرف مخلوط کن ایستاده ، آب گرم (بین ۹۵-۱۰۵ درجه فارنهایت) ، شکر و مخمر اضافه کنید. هم بزنید ، و بگذارید چند دقیقه بماند ، یا به عبارتی تا زمانی که کف کند.

۲٫ روغن ، نمک و حدود نیمی از آرد را اضافه کنید. با استفاده از مخلوط کن خمیر را به مدت ۱-۲ دقیقه مخلوط کنید تا زمانی که همه آرد مخلوط شود. مخلوط کردن را ادامه دهید و آرد را اضافه کنید تا خمیر از کناره های ظرف جدا شود.

۳٫ هنگامی که خمیر از کناره ها جدا شد ، حدود ۲ دقیقه مخلوط کنید. اگر خمیر چسبناک به نظر می رسد ، کمی آرد اضافه کنید ، تا زمانی که خمیر دیگر چسبناک نباشد اما هنوز نرم باشد.

۴٫ میکسر را خاموش کنید ، روی کاسه را با حوله بپوشانید و اجازه دهید خمیر حدود ۱۵ دقیقه استراحت کند.

۵٫ در همین حال ، یک ورق بزرگ پخت یا تابه های نان فرانسوی را به آرامی اسپری کنید.

۶٫ پس از استراحت خمیر ، اگر از روی کاسه برداشته اید آن را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده بگذارید. خمیر را به ۲ قست مساوی جدا کنید.

۷٫ به آرامی و با استفاده از وردنه ، تقریباً  “14×8” ، هر قطعه از خمیر را به صورت مستطیل در آورید. با استفاده از دستان خود ، هر مستطیل را به سمت بالا بچرخانید ، از لبه بلندتر شروع کنید و حباب های بزرگ هوا را با کف دست به آرامی فشار دهید تا ۲ نان باریک بلند داشته باشید.

۸٫ خمیر را با احتیاط روی تابه های آماده شده و دو طرف درز آن قرار دهید. روی آن را با حوله آشپزخانه بپوشانید ، و اجازه دهید خمیر به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در یک مکان گرم به عمل بیاید ، یعنی تا زمانی که خمیر دو برابر شود.

۹٫ فر خود را با دمای ۳۷۵ درجه گرم کنید.

۱۰٫ در حالی که نان در حال بالا آمدن است ، تخم مرغ و آب را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

۱۱٫ بعد از اینکه اندازه نان شما دو برابر شد ، حوله را برداشته و با استفاده از برس قنادی ، روی نان ها را با مخلوط تخم مرغ و آب بپوشانید. اطمینان حاصل کنید که تمام اطراف نان را با تخم مرغ آغشته کنید.

۱۲٫ هر نان را با ایجاد حدود ۴ برش زاویه دار  (یا لبه تیغ) نانوایی برش دهید.

۱۳٫ ظرف پخت را در اجاق داغ قرار داده و ۵-۶ قطعه یخ را با احتیاط در ته فر قرار دهید ، سپس درب فر را به سرعت ببندید (توجه: یخ اختیاری است ، اما پوسته خوبی ایجاد می کند).

۱۳٫ زمان پخت را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانی که نان قهوه ای طلایی شده و پخته شود تنظیم کنید.

۱۴٫ قبل از برش از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود. اکنون از نانی که پختید لذت ببرید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.