دستورپخت نان چاودار+ فیلم

دستور پخت نان چاودار را در این قسمت به اشتراک می گذاریم.

 

در ادامه مواد اولیه و دستور پخت نان چاودار گذاشته شده است.

مواد اولیه:

  • آرد چاودار سبوس دار     ۵۰۰ گرم (۳/۲ فنجان) 
  • خمیرمایه خشک                ۲ قاشق غذاخوری
  • آب                           ۳۵۰ میلی لیتر (۱/۲ فنجان) 
  • نمک                             ۲ قاشق چایخوری
دستور پخت نان چاودار
دستور پخت نان چاودار

دستور پخت نان چاودار

۱٫ در یک کاسه ، آرد چاودار و نمک را با دست خود مخلوط کنید. خمیرمایه نان را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مقداری از آب را بریزید. همه چیز را با دست ورز دهید و به آرامی باقیمانده آب را بریزید.

۲٫ خمیر را روی میز پاشیده شده با آرد بریزید و خوب ورز دهید تا کاملا ورز داده شود. پس از اتمام این فرآیند ، اجازه دهید خمیر در ظرفی پوشانده شده حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه استراحت کند. تا زمانی که اندازه خمیر دو برابر شود.

۳٫ خمیر را از ظرف خارج کنید و کمی بیشتر ورز دهید. به خمیر یک شکل گرد بدهید و آن را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید. روی آن را  بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه دوباره بالا بیاید.

۴٫ در همین حال، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

۵٫ پوشش مشمایی را برداشته و مقداری آرد بپاشید. حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه آن را بپزید. نان را از فر خارج کنید ، بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود و آن را با کره و پنیر سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.