نان باکویت و دستورپخت آن + فیلم

نان باکویت شاید کمتر از سایر نان ها شناخته شده باشد. نان باکویت همان نانی است که با آرد باکویت یا همان آرد گندم سیاه پخته می شود. این آرد از آسیاب دانه گندم سیاه حاصل می شود.

آردگندم سیاه  یکی از آردهای پرخاصیت و مفید در بین آردها می باشد. در اینجا دستور پخت نان باکویت را به اشتراک می گذاریم.

امیدوارم از تماشا و پخت این نان ساده و خوشمزه لذت ببرید.

نان باکویت از جمله نان های ساده و پرمغذی می باشد.
نان کوچک باکویت

مواد اولیه:

۱. خمیرمایه خشک ۱ قاشق غذاخوری
۲. شکر ۱ قاشق چایخوری
۳. آرد سفید ۱۶ اونس ( ۴۴۸ گرم )
۴. آرد گندم سیاه ۵/۵ اونس (۱۵۴ گرم)
۵. کره ذوب شده ۳_۴ اونس ( ۸۴ تا ۱۱۲ گرم)
۶. نمک ۱/۲ قاشق غذاخوری
۷. مغز تخمه آفتابگردان ۳-۴ قاشق غذاخوری
۸. آب گرم ۲۵ اونس ( ۷۰۰ گرم)

در واحدهای اندازه گیری از اونس استفاده شده بود. که طبق بررسی ها هر اونس معادل ۲۸ گرم است.

دستور پخت نان باکویت:

۱٫ در یک ظرف کوچک خمیرمایه ، شکر و یک یا دو قاشق غذاخوری آب ولرم را مخلوط کنید. برای ۵-۱۰ دقیقه کنار بگذارید ، یا تا زمانی که حباب بلند شود و شروع به بالا آمدن کند.

۲٫ در یک کاسه بزرگتر مخلوط خمیرمایه را با آرد ، نمک ، ۱٫۵-۲ اونس کره ذوب شده و ۲ قاشق غذاخوری دانه آفتابگردان ترکیب کنید. حدود ۲۵ اونس آب گرم اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید.

ورز دهید تا همه مواد کاملاً یکپارچه شوند و یک گلوله خمیر سخت و یکدست داشته باشید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یک مکان گرم کنار بگذارید تا بلند شود.

 

۳٫ چند دقیقه دیگر ورز دهید و ۳۰ دقیقه دیگر کنار بگذارید. فر را با دمای ۴۸۰F گرم کنید.

 

 

۴٫ محل کار را خود را آرد بپاشید. توپ خمیر را بیرون آورده و از وسط تقسیم کنید.


۵٫ به ۸ قسمت خمیر را برش دهید. هر برش را به صورت یک توپ کوچک درآورید. سپس کمی آن را صاف کنید و درون ظرف روغن زده قرار دهید. با برش های باقی مانده هم همین کار را انجام دهید.


۶٫ روی آن ها را کمی آب بریزید و سپس مغز تخمه آفتابگردان را روی خمیرها بپاشید.

۷٫ قالب را درون فر قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید. دما را در ۴۸۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ دقیقه و سپس ۴۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه تنظیم کنید.

۸٫ از فر خارج کنید ، با کره ذوب شده باقی مانده روی آن را بپوشانید. نان ها را کنار بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه خنک شوند. و سپس گرم مصرف کنید.

 

در ادامه فیلم آموزشی مربوط به پخت این نان نیز گذاشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.