روش تهیه مافین آرد جودوسر + فیلم آموزشی

مافین آرد جودوسر از جمله مافین های سالم ، مغذی و مقوی می باشد که به راحتی آماده می شود. این مافین های آرد جو دوسر کاملاً بدون گلوتن هستند. و به عبارتی یک میان وعده و یک تغذیه مناسب برای افرادی می باشد که دچار بیماری سلیاک می باشند و به گلوتن حساسیت دارند.

با استفاده از این دستور می توانید یک مافین نرم، خوشمزه و فوق العاده داشته باشید.

مواد اولیه مافین آرد جودوسر :

  1. موز رسیده متوسط : ۱ عدد
  2. شربت افرا : ۱/۴ فنجان معادل ۵۰ گرم
  3. شیر بادام یا هر نوع شیر : ۱/۲ فنجان معادل ۱۲۰ گرم
  4. کره بادام زمینی : ۳ قاشق غذاخوری
  5. عصاره وانیل : ۱ قاشق چایخوری
  6. آرد جودوسر : ۲/۳ فنجان معادل ۹۵ گرم
  7. جوش شیرین : ۱/۲ قاشق چایخوری
  8. بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
  9. دارچین : ۱/۲ قاشق چایخوری
  10. شکلات چیپسی : در صورت تمایل

روش تهیه مافین آرد جودوسر :

۱. فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۲. یک قالب مافین شش تایی را کمی چرب کنید.

۳. در یک کاسه بزرگ، موز را له کنید تا مقدار کاملا نرم و‌ یکدست شود.

۴. شربت افرا، شیر، کره بادام زمینی و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

۵. آرد جو دوسر، جوش شیرین، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. اجازه دهید خمیر به مدت ۵ دقیقه بماند (این مرحله را نادیده نگیرید!).

۶. شکلات چیپسی را به خمیر به طور مساوی بین ۶ فنجان مافین خود تقسیم کنید.

۷. ۲۳-۲۸ دقیقه بپزید. تا زمانی که لبه‌ها کمی قهوه‌ای شوند و خلال دندانی که در وسط آن قرار داده شده تمیز بیرون بیاید، کار تمام می‌شود.

۸. آنها با یک رویه گرد زیبا از فر بیرون می آیند اما با سرد شدن تقریباً کاملاً صاف می شوند. بگذارید کمی خنک شود و از خوردن آن لذت ببرید! در ادامه می توانید فیلم مربوط به مراحل تهیه این مافین را نیز تماشا نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.