آرد فانتزی با آرد نول چه تفاوتی دارد ؟ این سوال باعث می شود تا اندکی بیشتر به ساختار و ویژگی های این دو آرد توجه کنیم.
آرد یکی از مهم ترین و حیاتی ترین نعمات خداوند است که این ماده که بصورت پودری استفاده می شود.
این ماده حیاتی تولید و تهیه شده از دانه غلات و انواع دانه های نشاسته ای است که از مهم ترین و اساسی ترین مواد در پخت انواع کیک و غذا و نان ها به شمار می رود.
آردها از تنوع بالایی برخودارند که آشنایی با هر کدام نیاز شما را به خوبی برآورده می سازد.
شاید برای شما هم بارها سوال پیش آمده باشد که آرد فانتزی با آرد نول چه تفاوتی دارد ؟ برای اینکه بهتر با تفاوت آرد فانتزی با آرد نول آشنا شویم بهتر است ابتدا از این آردها شناخت کافی داشته باشیم.
آرد فانتزی چیست؟
یکی از بهترین انواع آرد برای تهیه نان های حجیم و غیرحجیم آرد فانتزی است که به آرد ستاره هم شناخته می شود.
این نوع آرد از ۲۱ تا ۲۳ درصد سبوس گیری می شود که مقدار سبوس موجود در این آرد آن را به یک محصول با کیفیت تبدیل نموده است.
جالب است که اغلب برای تهیه برخی نان های رژیمی و سالم و بهداشتی از این نوع آرد استفاده می شود.
میزان سبوس گیری گندم در این آرد بسیار مطلوب است. در پاسخ به اینکه مواد اصلی تشکیل دهنده آرد نان فانتزی چیست، باید گفت که این آرد تولید شده از مغز دانه گندم و بخش هایی از آندوسپرم است.
ویژگی های آرد نان فانتزی :
آیا می دانید که ویژگی منحصر به فرد آرد نان فانتزی چیست؟ ویژگی منحصر به فرد آرد نان فانتزی این است که این آرد از کشسانی مرغوب و مطلوبی برخوردار است که این به دلیل مقدار گلوتن و پروتئین موجود در آرد است.
این نوع آرد قابلیت جذب آب بالا، استحکام و توانایی حفظ گازهای حاصل از تخمیر نیز از ویزگی های آرد نان فانتزی است.
این قابلیت ها است که آرد نان فانتزی را برای تهیه انواع نان های صنعتی، حجیم و نیمه حجیم استفاده می کنند.
آرد نان فانتزی از آردهایی است که در کاخانجات تولید آرد تهیه شده و با اسقبال بیشماری روبه رو شده است.
کیفیت این آرد باعث شده تا در تهیه برخی پیراشکی، کیک ها و شیرینی ها از این آرد بتوان استفاده نمود.
سوالی وجود دارد که تولیدات اصلی با آرد نان فانتزی چیست. نان های باگت ، تست، همبرگر و انواع نان های حجیم با آرد ستاره یا آرد فانتزی تولید می شود.
اما آنچه در کیفیت آرد فانتزی نیز تاثیر بسزایی دارد نوع گندم استفاده شده می باشد.
بافت نان با آرد فانتزی :
کیفیت و بافت نان ها با آرد نان فانتزی چیست و چگونه است.
آرد نان فانتزی باعث می شود که بافت محصول اسفنجی، منعطف و نرم باشد و این به دلیل میزان گلوتن موجود در آرد است.
این نوع آرد از سبوس پایینی برخوردار بوده و استفاده از بهبود دهنده دراین آرد کمتر است.
از آنجایی که گلوتن موجود در این آرد نسبت به سایر آردها متفاوت است به همین دلیل این آرد مناسب برای پخت نان های سنتی مانند لواش و مانند اینها نیست.
آرد نول چیست؟
آرد نول یا آرد سفید و آرد سه صفر تقریبا معادل هم میباشند و به جهت اینکه سبوس گیری این آرد بالا است، برای شیرینی جات و نان ها مطلوب می باشد.
توجه داشته باشید که کارخانجات محدودی نوعی آرد به اسم چهار صفر ایجاد می نمایند و این آرد بسیار سبک و سفیدتر است و بیشتر برای تهیه کیک، شیرینی و حلوا از آن استفاده می نمایند و دارای نتیجه کار بسیار خوبی است، اما این آرد برای پخت نان ابدا مطلوب نیست.
کاربرد آرد نول :
در ادامه اینکه آرد فانتزی با آرد نول چه تفاوتی دارد ؟ با کاربرد آرد نول آشنا می شویم.
این آرد در قنادی، شیرینیپزی، کیکپزی، خمیر پیتزا، حلوا ، کارخانجات کیک و کلوچه، ویفر، بیسکویت و کراکر… استفاده میشود.
محصولاتی که با این آرد تهیه می شوند بافتی نرم، لطیف و رنگ و طعم خاصی نیز دارند.
آرد فانتزی با آرد نول چه تفاوتی دارد ؟
از تفاوت آرد فانتزی با آرد نول می توان به موارد زیر اشاره نمود.
یکی از مهم ترین تفاوت آرد فانتزی با آرد نول ، درصد و میزان سبوس گیری آن است.
یعنی میزان و درصد جداسازی پوسته از مغز دانه در این دو آرد متفاوت است. در آرد نان فانتزی ۲۱ تا ۲۳ درصد و در آرد سفید ۲۷ تا ۳۳ درصد سبوس گیری صورت می گیرد.
از دیگر تفاوت آرد فانتزی با آرد نول میزان گلوتن یا پروتئین موجود در این دو آرد است.
همین تفاوت در میزان گلوتن ، سبب شده تا کاربرد این دو آرد نیز متفاوت شود.
از آرد نان فانتزی برای تهیه و پخت نان فانتزی، محصولات حجیم و غیر حجیم استفاده می شود در حالی که از آرد نول برای انواع شیرینی ها، کیک ها و خمیر پیتزا استفاده می گردد.
در بسیاری از کشور ها از آرد نان فانتزی برای تولید شیرینی های رژیمی استفاده می شود.
آرد نان فانتزی یکی از آردهای پرطرفدار است که مناسب برای تولید نان و انواع پیراشکی می باشد و می توان در وعده های مختلف غذایی از آن استفاده نمود.
اما این نکته را در نظر داشته باشید که نان فانتزی برای تولید و تهیه نان های لواش و مانند اینها استفاده نمی شود و مناسب نیست.
در پایان :
آردها از تنوع بالایی برخودار هستند و هر کدام بسته به نوع گندم، از کاربردهای متفاوتی برخوردارند.
در تفاوت آرد فانتزی با آرد نول مهم ترین فاکتور میزان سبوس گیری و گلوتن است که بر کیفیت محصول تولید شده اثر مستقیمی می گذارد.
شما با خرید درست آرد مورد نیاز خود می توانید محصول مورد نظر خود را با بالاترین کیفیت تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
امروزه با استفاده از انواع آردهای سبوس دار و آرد جو نیز به تولید انواع نان های فانتزی رژیمی و سالم می پردازند که در میان خریداران طرفداران بسیاری را به خود جلب نموده است.
شما می توانید انواع آرد مورد نیاز خود از آرد نول ، آرد فانتزی ، آرد سمولینا گرفته تا انواع آردهای رژیمی را از مجموعه صدف آرد به صورت خرده و عمده تهیه کنید.
صدف آرد:
انواع آرد در صدف آرد به صورت عمده به فروش می رسد و به سرتاسر ایران ارسال می شود.
برای خرید عمده انواع آرد و یا کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق زیر با ما در ارتباط باشید:
شماره تماس مدیریت: ۰۹۱۲۱۶۴۲۵۶۱
شماره واتس آپ: ۰۹۳۸۷۰۷۲۵۲۹
سلام
آیا با چشم میشه این دو آرد رو از هم تشخیص داد؟
سلام
ممکنه بعضی وقتا از لحاظ رنگ بشه از هم تشخیص داد..
اما همیشه هم این آیتم جواب نمیده.
باید حتما تست کنید و متوجه تفاوت این دو آرد بشید..
برای نان خمیر ترش باهیدریشن بالا ۷۵تا ۸۰ درصد باید ارد پروتیین حداقل ۱۲% یا بالاتر داشته باشد٬شم چه اردی رو با پروتیین حداقل ۱۲% پیشنهاد میکنید
با سپاس فراوان