طرز پخت خانگی نان کاسه ای + فیلم

طرز پخت خانگی نان کاسه ای را در این قسمت توضیح می دهیم.

پخت نان کاسه ای در خانه

مواد اولیه:

  • آب گرم                         ۳ فنجان
  • خمیرمایه خشک             ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • شکر                             ۲ تا ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • نمک                             ۱ قاشق غذاخوری
  • کره                              ۴ قاشق غذاخوری
  • آرد همه منظوره              ۷ فنجان
  • سفیده تخم مرغ                ۱ عدد
  • شیر                              ۱ قاشق غذاخوری
مرحله اول پخت نان کاسه ای

دستورالعمل:

۱٫ آب گرم، خمیرمایه و نصف قاشق چایخوری شکر را در یک ظرف کوچک با هم مخلوط کنید.روی ظرف را با یک پارچه بپوشانید و به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا حباب بر روی آن ظاهر شود.

۲٫ در یک ظرف بزرگتر نمک، باقی شکر، کره و مخلوط خمیرمایه و ۳ فنجان آرد را با هم مخلوط کنید.

۳٫ به آرامی بقیه آرد را به آن اضافه کنید تا جایی که خمیر از کناره های ظرف به راحتی جدا شود.

۴٫ خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید. سپس با انگشت تمیز و خشک به خمیر دست بزنید. نباید به انشگت شما بچسبد. اگر باز هم چسبندگی داشت کمی دیگر به آن آرد اضافه کنید. به مدت ۳-۲ دقیقه آن را ورز دهید.

 

۵٫ خمیر را به مدت ۴۵-۳۰ دقیقه کنار بگذارید و اجازه دهید تا خمیر بالا بیاید.

۶٫ خمیر را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و به صورت توپ های یکسان آن را دربیاورید. یک شکل X کوچک بالای خمیر با چاقو ایجاد کنید.

شکل اولیه نان کاسه ای

۷٫ سفیده تخم مرغ را با ۱ قاشق غذاخوری شیر باهم مخلوط کنید. و روی هر کدام از خمیرها را با آن بپوشانید.

۸٫ با یک کاور مشمایی روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۴۰-۳۰ دقیق آن را کنار بگذارید تا کاملا بالا بیاید.

۹٫در دمای ۴۰۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۳۰ دقیقه آن را بپزید.

اکنون نان کاسه ای شما آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.