نان رول دارچینی + فیلم آموزشی

نان رول دارچینی ممکن است در ظاهر کمی سخت باشد اما یک نان حجیم با مغز دارچین و کره و شکر است.

این نان که بوی دارچین و طعم آن، طعم خوبی به نان می دهد و ارزش امتحان کردن را دارد.

این رول به دلیل رول شدن خمیر، شکل زیبایی دارد و می تواند به تنهایی یا با هر نوع افزودنی دیگری به عنوان صبحانه یا عصرانه در کنار چای یا قهوه سرو شود.

رول ها در کنار هم درون قالب قرار می گیرند. خمیر این نان با استفاده از خمیر مایه به عمل می آید. به همین دلیل زود هضم است.

مواد اولیه :

خمیر :

  1. ۲ فنجان شیر گرم
  2. ۱/۲ فنجان شکر
  3. ۱/۲ فنجان کره ذوب شده
  4. (۲ ۱/۴ قاشق چایخوری) مخمر فعال و خشک
  5. ۵ فنجان آرد همه منظوره
  6. ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  7. ۲ قاشق چایخوری نمک
  8. ۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده

مواد داخل خمیر :

  1. ۳/۴ فنجان کره نرم شده
  2. شکر قهوه ای ۳/۴ فنجان
  3. ۲ قاشق غذاخوری دارچین

مواد لازم برای روی نان رول دارچینی:

  1. ۴ اونس پنیر خامه ای نرم شده
  2. ۲ قاشق غذاخوری کره نرم شده
  3. ۲ قاشق غذاخوری شیر
  4. ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  5. ۱ پیمانه پودر قند

روش تهیه رول دارچینی:

رول :

۱. در یک کاسه بزرگ، شیر گرم، شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید. مخلوط باید گرم باشد (بین ۱۰۰-۱۱۰ درجه فارنهایت).

۲. مخمر را روی مخلوط بپاشید، هم بزنید تا ترکیب شود . بگذارید ۵ دقیقه بماند تا مخلوط شروع به حباب زدن کند.

۳. ۴ پیمانه آرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر یکدست شود. روی آن را با یک حوله تمیز یا پلاستیک بپوشانید و به مدت ۱ ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود، در جای گرمی بگذارید.

۴. قالب کیک گرد را با کره آماده کنید.

۵. در ادامه روش تهیه رول دارچینی حوله را بردارید و بیکینگ پودر، نمک و ¾ فنجان آرد را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند سپس روی سطحی که به خوبی آرد پاشی شده بچرخانید. خمیر را آنقدر ورز دهید که چسبندگی خود را از دست بدهد. در صورت لزوم آرد بیشتری اضافه کنید. نباید به سطح بچسبد.

۶. خمیر را به شکل یک مستطیل بزرگ به ضخامت حدود ½ اینچ بپیچید و مطمئن شوید که گوشه های آن منظم و یکدست باشد.

۷. کره نرم شده را به طور مساوی روی خمیر بمالید و سپس شکر قهوه ای و دارچین را اضافه کنید.

مخلوط را به آرامی به کره فشار دهید.

۸. خمیر را رول کنید تا به شکل کنده در بیاید، فاصله خالی بین خمیر را فشار دهید تا بسته شود.

خمیر را به ۱۴ قسمت مساوی به ضخامت حدود ۱ ½ اینچ تقسیم کرده و برش دهید.

۹. رول را در هر قالب کیک آماده قرار دهید. به آرامی روی هر رول فشار دهید. تابه ها را با حوله تمیز یا پوشش پلاستیکی بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در محل گرم قرار دهید.

۱۰. فر را تا دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

مایه روی نان رول دارچینی :

۱۱٫ برای تهیه مایه روی کیک پنیر خامه ای و کره را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.

۱۲٫ پودر قند و وانیل را اضافه کنید هم بزنید تا مخلوط شوند.

۱۳٫ شیر را اضافه کنید مخلوط کنید تا مایه یکدست شود.

برای رسیدن به قوام دلخواه میتوان شیر بیشتری اضافه کرد کنار بگذارید.

۱۴٫ پوشش را بردارید روی رولها را با قلم مو کره ذوب شده بمالید و رولهای دارچینی را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شوند.

۱۵٫ مایه کیک را به طور مساوی روی رول های دارچینی بریزید و لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.