نان بیگل + فیلم آموزشی آن

نان بیگل یکی از انواع نان های خوشمزه و پر طرفدار است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود.

این نان خوشمزه ظاهری شبیه به دونات دارد .

از مواد متنوعی مثل سیاه دانه، مغز تخمه آفتابگردان، سیاه دانه و .. برای رومال آن استفاده می شود.

بافت نان بیگل فوق العاده نرم و پنبه ای می باشد. به همین دلیل معمولا برای صبحانه سرو می شود.

البته اگر می خواهید برای عصرانه هم از این نان استفاده کنید، توصیه می کنیم حتما نان را به صورت داغ سرو کنید.

مواد مورد نیاز برای درست کردن نان بیگل
مواد اولیه نان بیگل

مواد اولیه :

۱. ۱ فنجان شیر کامل

۲. ½ فنجان آب

۳. ۳ ½ قاشق چایخوری مخمر خشک فعال

۴. ¼ فنجان روغن گیاهی

۵. شکر دانه ریز ۳ قاشق غذاخوری

۶. ۴ ¼ فنجان آرد همه منظوره

۷. ۱ قاشق چایخوری نمک

۸. ۱ تخم مرغ بزرگ کمی هم زده شده

روش تهیه نان بیگل :

۱. در ظرفی خمیرمایه، روغن و شکر را بریزید و به آرامی هم بزنید.

۲. سپس شیر و آب ولرم را به آن اضافه کنید. روی کاسه را با یک پارچه ظرف تمیز بپوشانید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

۳. پس از ۱۰ دقیقه، مخلوط مایه باید کف کند و بوی مخمر بدهد. آن را به آرامی هم بزنید تا تکه های آن جدا شود.

۴. سپس آرد را با استفاده از الک توری یا الک دستی روی مایع الک کنید.

۵. نمک را به آن اضافه کنید کاسه را به همزن خود که روی قلاب خمیر وصل کنید . و با سرعت متوسط ​​به مدت ۸ دقیقه ورز دهید.

اگر با دست ورز می دهید، این کار را به مدت ۱۰ دقیقه انجام دهید. خمیر باید صاف و کمی چسبناک باشد.

۶. روی کاسه را با نایلون بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود استراحت کند.

۷. دو سینی پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و در کنار محل کار خود قرار دهید.

ادامه روش تهیه نان بیگل :

۸.سطح کارتان را کمی آرد بپاشید و خمیر را به شش تکه هم اندازه تقسیم کنید.

هر تکه از خمیر را در یک طناب ضخیم به طول حدود ۱۸ اینچ بغلتانید.

انتهای هر مار را به هم بچسبانید و فشار دهید تا مهر و موم شود.

۹. خمیر را به آرامی بکشید تا یک سوراخ بلند در مرکز ایجاد کنید.

۱۰. نان شیرینی‌ها را روی سینی‌ها، ۳ تا در یک سینی، با فاصله یکنواخت قرار دهید تا جایی که بتواند بالا بیاید.

۱۱. هر نان شیرینی را به آرامی با تخم مرغ زده شده بمالید سپس کنجد را روی آن بپاشید.

۱۲. به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که حجم شیرینی ها دوبرابر شود، اجازه دهید تا شیرینی ها در جای گرمی به اندازه کافی بلند شوند.

۱۳٫ در همین حین، فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

۱۴٫ بعد از اینکه نان شیرینی ها بلند شدند، در فر گرم به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که نان شیرینی ها طلایی رنگ شوند، بپزید.

۱۵٫ بگذارید ۱۰ دقیقه در سینی ها خنک شود سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

در ادامه شما می توانید فیلم آموزشی تهیه نان بیگل را مشاهده نمایید.

 

<div id=”76376415280″><script type=”text/JavaScript” src=”https://www.aparat.com/embed/LJa3u?data[rnddiv]=76376415280&data[responsive]=yes”></script></div>

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.