آرد برای پخت نان خانگی، و نحوه استفاده از آن

آرد گندم ماده اصلی نان است. نوع آرد مورد استفاده ماهیت نان را تعیین می کند. هرچه آرد بهتر باشد ، نان شما طعم بهتری خواهد داشت.

پخت نان خانگی با استفاده از آرد گندم مرغوب
پخت نان خانگی

آرد گندم

آرد گندم از اجزای تشکیل دهنده پروتئین به نام گلوتن تشکیل شده است.

گلوتن از دو نوع پروتئین ساخته شده است: گلوتنین ، خاصیت ارتجاعی و گلیادین را که باعث مقاومت در برابر کشش می شود.

این دو جز ، در تماس با آب یا هر مایع دیگر ، با هم واکنش می دهند. 

اینگونه ساختار درون خمیر ایجاد شود، که در پایان منجر به ایجاد یک قرص نان زیبا می شود.

انواع مختلف آرد گندم

انواع مختلف آرد گندم حاوی مقادیر مختلف پروتئین است.

همه منظوره کمترین میزان پروتئین را دارد ، معمولاً حدود ۱۰٫۵٪.  آرد نان حاوی حدود ۱۲ تا ۷٫۷ درصد است. آردهای پر گلوتن و گندم کامل حدود ۱۴٪ پروتئین دارند.

آردها در کارخانجات آرد به ۴ دسته 

  1. آرد ۱۲% مخصوص نان سنگک
  2. آرد ۱۵% مخصوص نان لواش
  3. آرد ۱۸% مخصوص نان بربری
  4. آرد ۲۱ تا ۲۳% مخصوص نان فانتزی و
  5. آرد ۲۷ تا ۳۲% آرد نول مخصوص کیک، شیرینی و…

تقسیم می شوند.

آردها با سطح پروتئین های مختلف برای انواع مختلف نان ها مفید هستند.

به عنوان مثال ، همه منظوره برای انواع نرم مانند نان ساندویچ سفید مناسب ترین است.

در حالی که آرد نان برای نان های روستایی، خانگی یا کوره مناسب است.

پخت نان خانگی حجیم و غیر حجیم در منزل

 پخت نان خانگی

پخت نان خانگی امروزه کار چندان سختی نیست.

و اکثر بانوان هنرمند به دلیل وجود بیماری کرونا این کار را در منزل انجام می دهند.

بسیاری از خانم های هنرمند ما در منزل  بهترین  نان های حجیم، نیمه حجیم و خانگی را می پزند.

مواد اصلی نان اساسی شامل فقط آرد، آب، خمیرمایه است.

گاهی اوقات نمک، روغن یا کره، تخم مرغ، دانه ها ، غلات و مغزها نیز به آن اضافه می شود.

با داشتن همین مواد کم اما با کیفیت می توان بهترین نان ها را پخت.

پخت این نان ها در منزل کار دشواری نیست. اما بایستی نکات ریز و ظریفی را رعایت کنید. تا بتوانید محصول خوبی را از تلاش خود بدست آورید.

در رابطه با این نکات و استفاده درست از مواد مصرفی در قسمت های بعد توضیح مفصلی را برای دوستان ارائه خواهیم داد.

برای پخت نان خانگی از آرد شیرینی و کیک استفاده نکنید. آرد با کیفیت مناسب و سبوس دار تهیه کنید.
آرد گندم مناسب برای پخت نان خانگی

آرد برای پخت نان خانگی

یکی از مهمترین و اصلی ترین مواد تشکیل دهنده هر نانی آرد است.

در زمان خرید آرد به نوع آرد توجه کنید. و آردی را انتخاب کنید که مناسب برای نان مورد نظر شما باشد.

کیفیت آرد را مرغوب انتخاب کنید. و تنها به قیمت توجه نکنید.

سعی کنید کیفیت و قیمت آرد را با هم در نظر بگیرید. گاهی تمام انرژی و خلاقیت ما فدای قیمت می شود. 

هرگز از آرد کیک و شیرینی برای طبخ نان استفاده نکنید. زیرا میزان گلوتن و پروتئین آن با آرد نان متفاوت است. 

برای پخت نان خانگی می توانید از آرد نانوایی ها استفاده کنید. اما حتما در نظر بگیرید که آرد با کیفیتی باشد. و آرد گندم سبوسداری به شما تحویل دهد.

صدف آرد

ما تمام سعی خود را بر این هدف قرار داده ایم بهترین و با کیفیت ترین محصول را ارائه دهیم.

در این مرکز خرید و فروش انواع آرد با در نظر گرفتن رضایت مشتری انجام می شود. و همواره سلامت مشتریان عزیز خود را مد نظر قرار داده ایم. و آرد مناسب را در اختیار مشتریان خود قرار می دهیم.

انواع آرد در صدف آرد به صورت خرده و عمده به فروش می رسد.

مشتریان و متقاضیان آرد گندم کامل می‌توانند جهت خرید اینترنتی نسبت به ثبت سفارشات خود در فروشگاه صدف آرد اقدام نمایند.

One thought on “آرد برای پخت نان خانگی، و نحوه استفاده از آن

  1. امیر رهنی says:

    سلام و وقت بخیر
    با توجه به توضیحات بالا، آیا بهترین آرد برای پخت نان آرد گندم سبوس دار خالص ( آرد گندم کامل) است؟
    ضمنا زمان عمل آوردن خمیرمایه پس از ترکیب با آب و شکر حدود چند دقیقه مناسب است؟
    متشکرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.