طرز پخت کیک هندوانه ای + فیلم

در این قسمت طرز پخت کیک هندوانه ای را با دستوری ساده برای شما دوستان به اشتراک می گذاریم.

 

مواد اولیه:

  • هندوانه / پوره هندوانه                 ۱/۲ فنجان
  • آرد کیک سفید                       ۱۵٫۲۵ اونس
  • تخم مرغ                                     ۳ عدد
  • روغن نباتی                             ۱/۳  فنجان
  • طعم دهنده هندوانه                           اختیاری
  • خامه                                 ۲ تا ۱/۲ فنجان
  • تکه های شکلات                        ۱/۴ فنجان
  • رنگ خوراکی سفید و قرمز

طرز پخت کیک هندوانه ای

  1. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ته دو قالب کیک ۹ اینچی را با کاغذ روغنی چرب کنید. آن ها را کنار بگذارید.

۲٫ مکعب های هندوانه را پوره کنید.

 

۳٫ پودر کیک ، پوره هندوانه ، تخم مرغ ، روغن نباتی و طعم دهنده هندوانه (در صورت استفاده) را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. به مدت ۳۰ ثانیه با هم مخلوط کنید و سپس ۲ دقیقه با سرعت متوسط ​​بزنید.

برای خمیر کیک هندوانه ، مواد تشکیل دهنده آن مشابه مواد موجود در بسته کیک است اما به جای آب در این دستورالعمل از هندوانه پوره شده استفاده می شود.

 

۴٫ خمیر را بین دو قالب کیک تقسیم کنید.

۵٫ خمیر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۹-۳۳ دقیقه بپزید. به مدت ۲۰ دقیقه ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود، کیک ها را از ظرف خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

 

طرز پخت کیک هندوانه ای + فیلم

۶٫ حدود ۱/۲ فنجان خامه را صورتی و حدود ۳/۴ فنجان خامه را سبز رنگ کنید و ۱/۴ فنجان آن را سفید بگذارید.

۷٫ یکی از کیک ها را روی پایه کیک قرار دهید. روی آن را با خامه صورتی رنگ بپوشانید. کیک دوم را اضافه کنید و لبه های بیرونی را با  خامه سبزرنگ و سپس روی آن را دوباره با خامه صورتی باقی مانده بپوشانید. خامه سفید را در کیسه شیرینی (یا کیسه زیپ تاپ) بریزید و گوشه دور تا دور آن را بکشید.

۸٫ تکه های شکلاتی را در قسمت بالای کیک قرار دهید.

کیک هندوانه ای شما اکنون آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.