نان پیتا با آرد گندم کامل و فیلم آموزشی آن

نان پیتا با آرد گندم کامل نانی دلچسب ، نرم و پف کرده می باشد. نانی سالم ، ساده و مغذی که بسیار آسان و بصرفه آماده می شود.

نانی تازه و داغ برخلاف آنهایی که از فروشگاه تهیه می کنید. هیچ چیز مانند نان پیتا تازه پخته شده نیست.

اگر در خاورمیانه زندگی می کنید می دانید که نان پیتای تازه تا چه اندازه خوشمزه می باشد.

مواد اولیه :

▢ ۱ ¼ فنجان (۱۷۸ گرم) آرد گندم کامل

▢ ½ فنجان (۶۴ گرم) آرد نان

▢ شکر ۱ قاشق چایخوری

▢ ¼ قاشق چایخوری نمک

▢ ۱ قاشق چایخوری مخمر خشک فعال

▢ ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

▢ ¾ فنجان آب گرم

دستور تهیه نان پیتا با آرد گندم کامل :

در کاسه همزن خود آرد، نمک، شکر و مایه خمیر را اضافه کنید. با قاشق خوب مخلوط کنید.

روغن زیتون را به آن اضافه کنید و با همزن شروع به هم زدن کنید.

آب را کم کم اضافه کنید و ۸ دقیقه با همزن به ورز دادن خمیر ادامه دهید.( اگر با دست ورز می دهید حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه.)

خمیر را بیرون آورده، کمی روغن (۱ قاشق چایخوری) به کاسه همزن خود اضافه کنید.

گلوله خمیر را دوباره در کاسه قرار دهید و آن را به همه طرف بچرخانید تا از همه طرف با روغن پوشانده شود.

روی آن را با نایلون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت یا تا زمانی که حجم آن دوبرابر شود، بگذارید ور بیاید.

شکل دهی و پخت:

سینی فر را در وسط فر قرار دهید و فر را با دمای ۱۸۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

خمیر را به آرامی بیرون بیاورید و به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید که وزن هر قسمت تقریباً ۱۰۵ گرم است.

سطح کار خود را با آرد کامل آرد پاشی کنید و هر قسمت را به شکل توپ در آورید.

با پوشش پلاستیکی روی آن ها را مجدد بپوشانید.

اولین توپ را بردارید و در یک دیسک به ضخامت ¼ اینچ بغلتانید.

پیتای رول شده را روی یک حوله کاغذی آشپزخانه قرار دهید و با پوشش پلاستیکی کنار بگذارید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بماند.

با بقیه توپ ها ادامه دهید تا ۴ پیتا درست کنید که هر کدام را روی یک تکه حوله آشپزخانه قرار داده و با پلاستیک پوشانده شده است.

بعد از ۳۰ دقیقه، سینی داغ را با احتیاط از فر بیرون بیاورید و با حوله آشپزخانه پیتا را با دقت برگردانید.

به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در فر بپزید، وقتی پیتاهای شما خوب پف کرد، تمام شد. پیتا را بیرون بیاورید و تا زمان سرو با دستمال تمیز آشپزخانه بپوشانید. شما در ادامه می توانید فیلم تهیه نان پیتا با آرد گندم کامل را مشاهده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.