آرد نول ۳۳ درصد برای تولید شیرینی از طریق فروشگاه های اینترنتی پخش و عرضه میشود. فراورده های تولید شده از این آرد بسیار زیاد هستند و همین موضوع باعث پر رونق بودن بازار فروش این محصول است.
آرد نول در واقع به عنوان سفید ترین آرد قنادی در بازارهای تجاری مورد استفاده قرار می گیرد .
میزان سبوس گیری از این آرد بسیار زیاد است و استفاده از آن در صنعت قنادی به وضوح دیده می شود.
آرد نول تولید شده دارای تنوع بسیار زیادی هستند که میتوانند از نظر شکل ظاهری شباهت بسیار خوبی به یکدیگر داشته باشند ولی از لحاظ بافت و نوع مواد مغذی می توانند تفاوت های چشمگیری را شامل شوند.
انواع آرد موجود در بازار
همان طور که اشاره کردیم آرد ها از نظر شکل ظاهری شباهت زیادی به یکدیگر دارند، ولی از نظر بافت و مواد مغذی موجود در خود می توانند دارای تفاوت های بسیار زیادی با شند. در ادامه برخی از انواع آرد تولید شده در کارخانه های مختلف ایران را نام آوری خواهیم کرد:
- آرد سوخاری
- آرد شیرینی پزی
- آرد غنی شده
- آرد غلات
- آرد فوری
- آرد گندم سیاه
- آرد نرم
- آرد کهنه
- آرد برنج
- آرد سمولینا
- آرد ذرت
- آرد تیره
- آرد سیب زمینی
- آرد جو
- آرد جوانه گندم
- آرد نخودچی
- آرد خبازی
- آرد چاودار
- آرد سبوس گرفته
- آرد ستاره
فروش آرد نول ۳۳ درصد برای تولید شیرینی
آرد نول در واقع آردی است که از زهکشی قسمت مرکزی آندسپروم گندم تهیه می شود.
درجه استخراج سبوس از این نوع آرد معمولا ۲۵ درصد به بالا است و همین موضوع باعث شده است که این محصول در بازارهای تجاری با درصد های متفاوتی به فروش برسد.
میزان سبوس گیری آرد نول میتواند روی میزان گلوتن آن تاثیر داشته باشد و از آنجایی که گلوتن ماده ای است که میتواند نرمی خمیر را تضمین کند.
استفاده از آرد نول با درصدهای مختلف برای تهیه شیرینی های متفاوت مد نظر قرار می گیرد.
فروش آرد نول ۳۳ درصد برای مصرف در صنعت قنادی و برای تهیه و تولید شیرینی ها و کیک های با کیفیت از طریق مراکز فروش اینترنتی انجام می شود.
فروش این محصول بیشتر به صورت بسته بندی شده در کیسه های ۴۰ کیلوگرمی به مشتریان ارائه می شود.
قیمت فروش آرد نول در بازار
همان طور که مستحضر هستید آرد نول بیشتر به صورت درصد سبوس گیری در بازارها مورد خرید و فروش قرار میگیرد.
یکی از مهم ترین پارامترهای که روی قیمت فروش این نوع تاثیر دارد همین میزان سبوس گیری است که میتواند از ۲۳ تا ۳۵ درصد متفاوت باشد.
استفاده از آرد نول با درصد سبوس گیری متفاوت در تهیه شیرینی ها و کیک های مختلف به چشم می خورد.