کوکی با آرد بادام یک کوکی خوشمزه و راحت می باشد که کاملا گیاهی و بدون گلوتن است. در نتیجه یک انتخاب مناسب برای گیاهخواران، وگان ها و کسانی می باشد که به گلوتن حساسیت دارند.
مواد اولیه کوکی با آرد بادام :
۱. ۱ فنجان معادل ۱۲۵ گرم آرد بادام ریز آسیاب شده
۲. ۳ قاشق غذاخوری کره گیاهی
۳. ۳ قاشق غذاخوری شربت افرا
۴. ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۵. ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۶.۳ قاشق عذاخوری مربا
روش تهیه کوکی با آرد بادام :
۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با یک ورقه روغنی بپوشانید.
۲. خمیر را مخلوط کنید: آرد بادام، کره نرم شده، شربت افرا، وانیل و نمک را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا خمیر منسجمی به دست آید. در ابتدا کمی خشک به نظر می رسد، اما فقط به مخلوط کردن ادامه دهید.
۳. خمیر را اسکوپ کنید و رول کنید: از یک قاشق غذاخوری برای اندازه گیری خمیر استفاده کنید و هر کدام را به شکل توپ در آورید. توپ خمیر را روی ورقه روغنی آماده شده خود قرار دهید و از انگشت شست یا انگشت خود برای ایجاد اثر انگشت در وسط هر شیرینی استفاده کنید. ۱/۲-۱ قاشق چایخوری مربا را به فرورفتگی اضافه کنید.
۴. پخت کوکی ها: شیرینی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا زمانی که کف آن ها شروع به قهوه ای طلایی شدن کنند.
۵. خنک کنید و لذت ببرید: شیرینی ها را از فر خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه روی توری خنک کنید.
۶. نگهداری: کوکی ها را در ظرف دربسته در یخچال تا ۱ هفته یا در ظرف دربسته در فریزر (لایه ای با کاغذ روغنی) تا ۳ ماه نگهداری کنید.
آرد بادام خالص و با بافت نرم را شما می توانید از فروشگاه صدف آرد تهیه کنید.
شما در ادامه می توانید فیلم روش تهیه این کوکی بادام خوشمزه را تماشا کنید.