نان کدو حلوایی یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات و طعم های متنوعی درست می شود.
مواد اولیه نان کدو حلوایی :
۱. کدو تازه ۳۵۰ گرم
۲. آرد نان ( آرد فانتزی) ۴۰۰ گرم
۳. نمک ۱ قاشق چایخوری
۴. شکر
۲ قاشق چایخوری
۵. خمیرمایه خشک فعال ۵ گرم ( ۲ قاشق چایخوری)
۶. شیر ۹۰-۸۰ میلی لیتر
۷. روغن گیاهی
۸. زرده تخم مرغ ( برای روی نان)
۹. شیر ۲ قاشق غذاخوری ( برای روی نان)
روش پخت نان کدو حلوایی :
۱. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کدو را بپزید تا زمانی که چنگال رو داخل کدو بزنید نرم شده باشه.
۲. سپس کدو را پوره کنید تا یکدست و یکنواخت شود.
۳. آرد ، نمک، شکر و خمیرمایه را با هم ترکیب کنید.
اگر تمایل دارید شناخت بیشتری در رابطه با آرد فانتزی داشته باشید، مقاله آرد فانتزی و تفاوت آن با آرد سفید را مطالعه کنید.
۴. سپس پوره کدو را به آن اضافه کنید.
۵. شیر را سپس به این ترکیب اضافه کنید.
۶. روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید تا بالا بیاید.
۷. خمیر را به ۶ قسمت تقسیم کنید.
۸. به صورت توپ های یک اندازه آن ها را در بیاورید.
۹. نخ ها را به روغن آغشته کنید.
۱۰. نخ را شبیه فیلم به دور خمیر بپیچید. هر خمیر با استفاده از نخ به ۸ قسمت تقسیم می شود.
۱۱. نخ ها را خیلی نرم و شل ببندید تا بعد از پخت بتوان به راحتی از خمیر جدا کرد.
۱۲. روی نان ها را بپوشانید و ۳ دقیقه اجازه دهید تا خمیر استراحت کند.
۱۳. شیر و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و روی نان ها بمالید.
۱۴. در فر که از قبل گرم شده با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه نان ها را بپزید.
۱۵. اجازه دهید خنک شود، سپس از خوردن آن ها لذت ببرید. برای تهیه آرد فانتزی و انواع دیگر آردها می توانید به فروشگاه صدف آرد مراجعه کنید.
در ادامه شما می توانید از تماشای روش تهیه نان کدو حلوایی لذت ببرید.