آرد سالم ؛ ۸ آرد جایگزین آرد سفید

آرد سالم آردی است که بتواند بیشترین و بهترین مواد مغذی را در خود داشته باشد.

تا به امروز در رابطه با انواع و اقسام آرد ها؛ از آرد نانوایی گرفته تا آرد نول و چاودار مطالبی را بیان کرده ایم.

در رابطه با فواید هر یک از آن ها نیز اطلاعاتی را به اشتراک گذاشته ایم.

در این قسمت قصد داریم از میان این آرد ها به ۶ نوع آرد سالم از بین دیگر آرد ها اشاره کنیم.

آرد سالم آردی مغذی، مفید و سبوس دار می باشد.
آرد گندم کامل

۱٫ آرد گندم کامل:

آرد گندم کامل بسیار دلچسب تر از آرد همه منظوره است.

آرد گندم کامل کالاهای پخته شده با مزه خوشمزه تری تولید می کند.

آرد گندم کامل از دانه کامل گندم تهیه می شود. سبوس مغذی و جوانه آن هنوز سالم است.

غنی از فیبر و عناصر ریز مغذی ضروری مانند آهن ، منیزیم و ویتامین B6 می باشد.

به دلیل تفاوت بافت و طعم گندم کامل در مقایسه با آرد همه منظوره ، اغلب نباید از آن به عنوان جایگزین کامل استفاده کرد.

با این وجود، دو آرد غلات کامل که به عنوان جایگزین خوب عمل می کنند، آردهای شیرینی سفید و گندم کامل هستند.

آرد گندم از گندم سفید و سفت آسیاب می شود.

دارای رنگ روشن تر و طعم ملایم تری است. اما این آرد دیگر تمام مزایای آرد گندم کامل را ندارد.

شما می توانید تا ۵۰٪ آرد گندم کامل را جایگزین آرد همه منظوره کنید.

آرد شیرینی جات از گندم سفید نرم آسیاب می شود. آرد بسیار ریز و گلوتن کمتری تولید می کند.

به یاد داشته باشید این ویژگی ها برای همه کالاهای پخته شده ایده آل نیستند.

اما برای پخت شیرینی های سبک و نرم استفاده می شوند.

سعی کنید تا ۲۵٪ آرد شیرینی جات گندم کامل را جایگزین آرد همه منظوره موجود در دستورالعمل کنید.

اگر بیشتر از این مقدار استفاده می کنید، باید میزان مایعات را بالا ببرید.

دانه گندم سیاه

۲٫ آرد گندم سیاه:

آرد گندم سیاه از آسیاب کردن دانه های گندم سیاه تهیه می شود.

همان طور که قبلا هم اشاره کردیم هیچ ربطی به دانه گندم ندارد. و فاقد گلوتن نیز می باشد.

آرد گندم سیاه منبع خوبی برای فیبر، پروتئین، و ریزمغذی هایی مانند منگنز، منیزیم، مس، آهن، و فسفر است.

آرد گندم سیاه می تواند در کاهش قند خون را در افراد مبتلا به دیابت تاثیرگذار باشد.

در سلامت قلب بسیار موثر است. همچنین از خواص ضد سرطان، ضد التهاب، و پری ‌بیوتیک نیز برخوردار باشد.

پری‌بیوتیک ها نوعی فیبر هستند که باکتری های مفید در روده انسان را تغذیه می کنند که از سلامت گوارش پشتیبانی می کند.

آرد گندم سیاه باید به صورت ۲۵ تا ۵۰ درصد با آردهای غلات کامل دیگر ترکیب شود. 

آرد بادام

۳٫ آرد بادام:

آرد بادام از بادام کامل تهیه می شود. برای از بین بردن پوست پوسته پوسته می شود و سپس ریز خرد می شود. 

آرد بادام سرشار از چربی های مفید برای قلب است.

دارای پروتئین دو برابر و فیبر سه برابر در مقایسه با آرد همه منظوره است.

آرد بادام یک گزینه عالی برای نانوایان آگاه از کربوهیدرات و همچنین کسانی که از گلوتن پرهیز می کنند، می باشد.

آرد بادام مغذی و ظریف می تواند به مواد پخته شده عطر و طعم، رطوبت و لطافت اضافه کند.

اما به دلیل بافت خوب و قابلیت اتصال ضعیف، نباید از آن به عنوان مبادله ۱ به ۱ آرد گندم استفاده شود.

 پیشنهاد می شود به ازای هر فنجان آرد گندم، ۱/۳ فنجان آرد بادام را در دستور العمل های خمیر مخمر مانند نان و رول اضافه کنید.

برای غذاهای غیر مخمر مانند کلوچه ، کیک و کلوچه ، آرد بادام را تا یک چهارم آرد موجود در دستور غذا جایگزین کنید.

این آرد در دستورالعمل هایی که رطوبت و لطافت از ویژگی های اصلی آن هستند مانند پنکیک، وافل و کیک بسار عالی عمل می کند.

دانه چاودار

۴٫ آرد چاودار:

آرد چاودار تنها آرد غیر از گندم است که می توان بدون مخلوط کردن (با آرد گندم) از آن برای تهیه نان های پر از مخمر استفاده کرد.

از نظر غذایی، دانه ای است که از نظر ارزش با گندم قابل مقایسه است.

یک تفاوت این است که آندوسپرم چاودار نرم است.

این دانه ها خیلی سریعتر از گندم به آرد تجزیه می شوند.

سبوس موجود در دانه چاودار به سختی از آن جدا می شود، در نتیجه بسیار مغذی و پر از فیبر است.

عمده ترین استفاده این آرد سالم در تولید نان روگن است.

اضافه کردن آرد چـاودار بـه آرد گندم در تولید نان، تاثیر بسیار زیادی در کاهش روند بیات شدن نان دارد.

و آن هم به دلیل بالا بودن میزان پنتوزان در آرد چاودار می باشد. خواص آرد چاودار

نان پخته شده با آرد چاودار تاثیر بسیاری در سرکوب افزایش وزن دارد.

چاودار کامل دانه ای است که باعث بهبود حساسیت به انسولین و کاهش کلسترول خون می شود.

آرد نارگیل

۵٫ آرد نارگیل:

آرد نارگیل آرد سالم دیگری می باشد که از نارگیل خشک و ریز آسیاب شده تولید می شود، طعمی غنی و مغذی را ارائه می دهد.

این آرد بدون مغز و دانه از نظر غذایی با داشتن ۱۰ گرم فیبر در هر فنجان (در مقایسه با یک گرم آرد همه منظوره) بسیار برجسته است.

آرد نارگیل از نظر محتوای چربی با آرد بادام قابل مقایسه است، اما نمی توان آن را ۱ تا ۱ در آردهای مغز یا گندم فرو برد.

در حقیقت، وقتی بخشی از آن با آردهای دیگر مخلوط شود، بهترین عملکرد را دارد.

ویژگی بارز آرد نارگیل ظرفیت جذب مایع آن است.

این آرد بسیار بیشتر از آردهای دیگر قدرت جذب مایعات را دارد.

شما ممکن است نیاز به افزایش مایعات در یک دستور پخت و یا اضافه کردن تخم مرغ بیشتر برای بهبود ساختار ترکیب مورد نظر با آرد نارگیل داشته باشید.

 پیشنهاد می شود که برای رسیدن به بهترین نتیجه حدود ۱/۴ تا ۱/۳ فنجان آرد نارگیل را برای ۱ فنجان آرد معمولی استفاده کنید.

دانه جو دو سر

۶٫ آرد جو دوسر:

آرد جو دوسر از جو دوسر تهیه می شود.

شیرینی و طعم خاصی را به کالاهای پخته شده می دهد.

این آرد سبوس دار همچنین دارای یک پروتئین و فیبر مناسب است. 

می تواند تا ۲۰٪ جایگزین مناسبی برای آرد گندم در دستورالعمل های تغذیه باشد.

آرد جو دوسر نیز آرد سالم دیگری است که می توان در خانه درست کرد.

به راحتی بلغور جو دوسر را آسیاب کنید تا زمانی که به قوام آردی برسد.

این آرد انتخابی خوش طعم برای پخت کلوچه و سایر نان های سریع می باشد.

آرد کینوا

۷٫ آرد کینوا:

آرد کینوا با آسیاب کینوا به دست می آید تا یک پودر خوب ایجاد شود.

این آرد عاری از گلوتن به طور گسترده ای یک غلات کامل در نظر گرفته می شود.

 به این معنی که فرآوری و تصفیه نشده است و مواد مغذی اصلی آن دست نخورده باقی مانده است.

منبع خوبی از پروتئین، فیبر، آهن و چربی های اشباع نشده است.

علاوه بر این، دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که می تواند به سلامت دستگاه گوارش کمک کند. 

رشد تومور را مهار کرده و خطر کلی بیماری را کاهش می دهد.

آرد کینوا به محصولات پخته شده بافت مرطوب و لطیف می بخشد.

در بیشتر دستورها آن را با نصف مقدار آرد گندم جایگزین کنید.

در نظر برخی افراد این آرد اندکی تلخ می باشد، می توانید قبل از اضافه کردن آن به دستورالعمل ، داخل ماهی تابه خشک و روی حرارت متوسط ​​به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را حرارت دهید.

آرد کینوا برای پنکیک ، کلوچه و خمیر نان پیتزا و کیک پای عالی است.

همچنین می توانید از آن برای غلیظ شدن سوپ ها و سس ها استفاده کنید.

دانه جو سبوسدار

۸٫ آرد جو سبوسدار:

آرد جو حاصل آسیاب دانه های پر برکت جو می باشد. 

جو یکی از غنی ترین غلات است که در انواع نان ، نوشیدنی ها و در غذای فرهنگ های مختلف استفاده می شود.

جو یکی از اولین دانه های کشت شده در تاریخ بوده و تا به امروز به طور گسترده در سراسر جهان مصرف شده است.
آرد جو آرد سالم دیگری است که دارای تمام خواص مفید و متنوع جو می باشد.

نان حاصل از این آرد نیز دارای خواص زیادی برای سلامتی می باشد.

از برترین خواص آن تناسب اندام، زیبایی پوست و مو، سلامت قلب و جلوگری از ابتلا به دیابت می باشد.

آرد جو منبع بسیار غنی از ویتامین های گروه B، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم و پتاسیم می باشد.

استفاده مستمر از آن باعث کاهش کلسترول خون، رفع پوکی اسخوان، آرامش اعصاب، جلوگیری از سفید شدن مو و جلوگیری از چاقی می شود.

برخی دیگر از خواص آرد جو:

  • حاوی فیبر بالا
  • درمان ضعف عمومی
  • پیشگیری و درمان یبوست
  • پیشگیری از سنگ کلیه
  • درمان سرفه
  • رفع خستگی پاها و مفاصل

آرد سالم ؛ بهترین انتخاب برای پخت نان

آرد سالم آردی است که مواد مغذی موجود در آن حفظ شده باشد. آردی که تصفیه نشده باشد. سبوس آن جدا نشده باشد. 

برای حفظ سلامتی بدن از جمله قلب، قند خون، فشار خون و تقویت دستگاه گوارش بدن مفید باشد. در این قسمت سعی کردیم تا تعدادی از این آرد های سالم را معرفی کنیم و شما را به طور کلی با آن ها آشنا کنیم.

صدف آرد

در صدف آرد تلاش کرده ایم تا بهترین آرد ها را با سبوس کامل و بدون کوچکترین ناخالصی در اختیار مشتریان خود قرار دهیم.

انواع آرد سبوس دار در صدف آرد به صورت خرده و عمده به فروش می رسد.

مشتریان و متقاضیان خرید انواع آرد می‌توانند جهت خرید اینترنتی نسبت به ثبت سفارشات خود در فروشگاه صدف آرد اقدام نمایند.
 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.