خرید و فروش آرد جو در بازار از راه های مختلفی انجام می گیرد که یکی از به روز ترین آن ها استفاده از سایت های خرید و فروش آنلاین برای خرید و فروش آرد جو می باشد.
ما روزانه از مواد خوراکی مختلفی استفاده می کنیم.
این مواد خوراکی یا به صورت مستقیم و یا در پخت مواد خوراکی دیگر استفاده می شوند.
می توان گفت یکی از پر مصرف ترین و البته پر خاصیت ترین این مواد انواع آردها هستند.
آرد ها سرشار از فواید هستند که بیشترین مصرفشان هم به پخت نان و کیک مربوط می شود.در این مطلب ما به معرفی نوعی از آرد، به نام آرد جو و خرید و فروش آرد جو می پردازیم.

جو چیست؟
نام علمی این غله Hordeum vulgare L است و به سبب ارزش غذایی بسیار بالا، معروف شده است.
در قرونوسطی، دهقانان اروپایی مقدار بسیار زیادی از کاشت جو را خودشان مصرف میکردند و از جو بهره اقتصادی زیادی نمیجستند.
مردم سرزمینهای مختلف از خواص بینظیر جو آگاهی دارند تا جایی که مصرف نان جو بسیار رایج بوده و اغلب مردم سراسر جهان به آن علاقهمند هستند.

جو در طب سنتی:
جو از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است. غذايی بسيار مقوی است . خاصيت نرم كننده دارد و ملین می باشد.
برای نقرس مفيد است. جوشانده جو داروی خوبی برای مبتلايان به تب و كم خونی و سوء هاضمه است.
جو را با شكر مخلوط كرده غذای خوبی برای اطفال است.
سرد مزاجان بايد جو را با شكر بخورند. برای برطرف كردن گلو درد و ورم گلو كشك الشعير را قرقره كنيد .
برای پائين آرودن كلسترول از جو استفاده كنيد .جو چون دارای پروتئاز می باشد بنابراين از سرطان جلوگيری می كند .

برخی دیگر از خواص جو :
• به هضم غذا کمک میکند.
غله جو به خاطر داشتن فیبر رژیمی فراوان، به هضم غذا کمک بسیار خوبی میکند. این ماده غذایی با تحریک باکتریهای مفید در روده خطر ابتلا به هموروئید و سرطان روده را کاهش میدهد.
• سطح کلسترول بد را کاهش میدهد.
جو حاوی یک ماده پایین آورنده کلسترول، به نام “اسید پروپیونیک ” است که توسط فیبر نامحلول موجود در خود تولید میشود.
• از ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی پیشگیری میکند.
این ماده غذایی از آنجا که سطح کلسترول را کاهش میدهد، موجب کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی و نارساییهای قلبی نیز میشود.
• از نارسایی قلبی پیشگیری میکند.
• از ابتلا به دیابت جلوگیری میکند.
جو سرشار از ماده معدنی منیزیم است و کمبود منیزیم نیز باعث افزایش مقاومت سلول به انسولین شده و به بالا رفتن قند خون و در نتیجه دیابت منجر میشود.
جو عمدتا به عنوان غذای دام، مالت و تولید آبجو استفاده می شود و در غذای انسانی جو پرک شده در سوپ استفاده می شود.
همچنین نان جو، بسته به فرهنگ های مختلف پخت و مصرف می شود.