خرید و فروش آرد جو

صفحه اینستاگرام فروشگاه خرید عمده پشتیبانی واتس آپ

خرید و فروش آرد جو در بازار از راه های مختلفی انجام می گیرد که یکی از به روز ترین آن ها استفاده از سایت های خرید و فروش آنلاین برای خرید و فروش آرد جو می باشد.
ما روزانه از مواد خوراکی مختلفی استفاده می کنیم.
این مواد خوراکی یا به صورت مستقیم و یا در پخت مواد خوراکی دیگر استفاده می شوند.

می توان گفت یکی از پر مصرف ترین و البته پر خاصیت ترین این مواد انواع آردها هستند.
آرد ها سرشار از فواید هستند که بیشترین مصرفشان هم به پخت نان و کیک مربوط می شود.در این مطلب ما به معرفی نوعی از آرد، به نام آرد جو و خرید و فروش آرد جو می پردازیم. 

خرید و فروش آرد جو

جو چیست؟

نام علمی این غله Hordeum vulgare L است و به سبب ارزش غذایی بسیار بالا، معروف شده است.

در قرون‌وسطی، دهقانان اروپایی  مقدار بسیار زیادی از کاشت جو را  خودشان مصرف می‌کردند و از جو بهره اقتصادی زیادی نمی‌جستند.

مردم سرزمین‌های مختلف از خواص بی‌نظیر جو آگاهی دارند تا جایی که مصرف نان جو بسیار رایج بوده و اغلب مردم سراسر جهان به آن علاقه‌مند هستند.

آرد جو وخواص آن

جو در طب سنتی:

جو از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است. غذایی بسیار مقوی است . خاصیت نرم کننده دارد و ملین می باشد.

برای نقرس مفید است. جوشانده جو داروی خوبی برای مبتلایان به تب و کم خونی و سوء هاضمه است.

جو را با شکر مخلوط کرده غذای خوبی برای اطفال است.

سرد مزاجان باید جو را با شکر بخورند. برای برطرف کردن گلو درد و ورم گلو کشک الشعیر را قرقره کنید .

برای پائین آرودن کلسترول از جو استفاده کنید .جو چون دارای پروتئاز می باشد بنابراین از سرطان جلوگیری می کند .

برخی خواص آرد جو: کمک به هضم غذا ، کاهش سطح کاسترول بد، پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی، پیشگیری از نارسایی قلبی، جلوگیری از ابتلا به دیابت

برخی دیگر از خواص جو :

• به هضم غذا کمک می‌کند.

غله جو به خاطر داشتن فیبر رژیمی فراوان، به هضم غذا کمک بسیار خوبی می‌کند. این ماده غذایی با تحریک باکتری‌های مفید در روده خطر ابتلا به هموروئید و سرطان روده را کاهش می‌دهد.

• سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد.

جو حاوی یک ماده پایین آورنده کلسترول، به نام “اسید پروپیونیک ” است که توسط فیبر نامحلول موجود در خود تولید می‌شود.

• از ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی پیشگیری می‌کند.

این ماده غذایی از آن‌جا که سطح کلسترول را کاهش می‌دهد، موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی و نارسایی‌های قلبی نیز می‌شود.

• از نارسایی قلبی پیشگیری می‌کند.

• از ابتلا به دیابت جلوگیری می‌کند.

جو سرشار از ماده معدنی منیزیم است و کمبود منیزیم نیز باعث افزایش مقاومت سلول به انسولین شده و به بالا رفتن قند خون و در نتیجه دیابت منجر می‌شود.

جو عمدتا به عنوان غذای دام، مالت و تولید آبجو استفاده می شود و در غذای انسانی جو پرک شده در سوپ استفاده می شود.

همچنین نان جو، بسته به فرهنگ های مختلف پخت و مصرف می شود.

صدف آرد:

آرد جو سبوس دار در صدف آرد به صورت خرده و عمده به فروش می رسد.

مشتریان و متقاضیان آرد جو سبوس دار می‌توانند جهت خرید اینترنتی نسبت به ثبت سفارشات خود در فروشگاه صدف آرد اقدام نمایند.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.