آرد ۲۳ درصد برای تولید نان باگت از طریق فروشگاه های اینترنتی به مشتریان عرضه می گردد. قیمت فروش محصولات در این مرکز به صورت آنلاین اعلام می شود.
تاریخچه تولید نان باگت
نان باگت بیشتر با نام تجاری باگت فرانسوی شناخته شده می باشد. این نوع نان یکی از مشهورترین نان های مورد استفاده در کل دنیا است که در بسیاری از کشورها مورد پخت و پز قرار می گیرند.
در ایران نیز یکی از متداول ترین نانهای سفید با نان باگت فرانسوی شناخته شده است این نان با طعم خوب و ظاهر عالی که دارد برای تهیه انواع ساندویچ ها می توانند مورد استفاده قرار گیرند.
در تولید نان با کیفیت از آرد سفید و بدون سبوس استفاده می شود و بافت آن از داخل نرم و از روی برشته دیده می شود.
فروش آرد ۲۳ درصد برای تولید نان باگت
همان طور که در بحث قبلی اشاره کردیم نان باگت در واقع از آرد های سفید تهیه میشود.
در تولید این محصول از آرد ۲۳ درصد استفاده می شود که در واقع میتوان گفت که جزئی از آردهای سفید محسوب می شود.
فروش آرد سفید به صورت درصدی از طریق مراکز و فروشگاه های اینترنتی انجام میشود.
مشتریان برای این منظور می توانند مشخصات این مراکز را دریافت کرده و نسبت به خرید خود اقدام نمایند.
انواع آرد سفید و بدون سبوس
آرد سفید را می توان به صورت کلی در دو دسته بندی قرارداد:
- آرد سفید خبازی
- آرد سفید نول
همانطور که در بحث قبلی اشاره کردیم از آرد سفید و بدون سبوس برای تولید نان باگت استفاده می شود.
آرد مورد نیاز در این صنعت به صورت ۲۳ درصد تولید میشود و این ۲۳ درصد مربوط به میزان سبوس گیری این محصول می باشد.
قیمت فروش آرد سفید
آرد سفید در بازارهای تجاری دارای طرفداران بسیار زیادی است. این نوع آرد در بازارهای صادراتی و بین المللی نیز بسیار شناخته شده و مورد خرید و فروش قرار می گیرد.
از این رو قیمت فروش این محصول می تواند دارای تفاوتهای بسیار زیادی باشد.
مشتریان جهت اطلاع از قیمت فروش آرد سفید می توانند از طریق سامانه های اینترنتی اقدام نمایند.
قیمت فروش و عرضه این نوع آردها در بازارهای تجاری طبق برندهای متفاوت می تواند دارای تغییرات بسیار زیادی با یکدیگر باشد.
در زمینه تولید آرد در ایران برندهای بسیار زیادی در حال فعالیت هستند که در بازار فروش با توجه به پارامتر قیمت فروش این محصولات، با یکدیگر وارد رقابت می شوند.