دونات پیچی کدو حلوایی + فیلم آموزشی

دونات پیچی کدو حلوایی ، یک تغییر دلپذیر در دونات های کلاسیک هستند که با افزودن پوره کدو تنبل خاص‌ تر می‌ شوند. کدو تنبل طعمی ملایم و رنگ زیبایی به آن‌ ها می‌ دهد و باعث می‌ شود دونات‌ ها بسیار نرم و پف‌ دار شوند. با یک پوشش نازک از شکر، این دونات‌ ها برای صبحانه، میان‌ وعده‌ ی بعد از ظهر یا دسر عالی هستند. شکل منحصر به فرد پیچ‌ دار آن‌ ها باعث می‌ شود که خوردنشان سرگرم‌ کننده و به اشتراک گذاشتنشان لذت‌ بخش‌ تر باشد!

چرا دستور این دونات پیچی کدو حلوایی را دوست خواهید داشت ؟

شما این دونات‌ های کدو حلوایی را به خاطر بافت نرم و پف‌ دار شان و شیرینی طبیعی ناشی از کدو دوست خواهید داشت. افزودن پوره کدو نه تنها طعم را بهبود می‌ بخشد، بلکه باعث مرطوب‌ تر شدن خمیر نیز می‌ شود. تهیه آن‌ ها آسان و خوردنشان حتی آسان‌ تر است! شکل پیچ‌ دار آن‌ ها یک عنصر سرگرم‌ کننده و بازیگوشانه به این شیرینی‌ ها می‌ دهد که هم کودکان و هم بزرگ‌ تر ها از آن لذت می‌ برند. علاوه بر این، می‌ توانید آن‌ ها را ساده یا با یک لایه نازک از شکر برای طعمی شیرین‌ تر میل کنید.

مناسب‌ ترین زمان سرو :

این دونات پیچی کدو حلوایی برای هر مناسبتی عالی هستند، خواه صبحانه‌ ی دلپذیر آخر هفته باشد، گردهمایی پاییزی جشنواره‌ ای، یا یک میان‌ وعده‌ ی سرگرم‌ کننده برای کودکان. آن‌ها برای فصل‌ های پاییز و زمستان ایده‌ آل هستند، به‌ ویژه زمانی که پوره کدو تنبل اضافی در دست دارید. آن‌ ها را در صبحانه‌ های خانوادگی سرو کنید یا با یک فنجان چای یا قهوه‌ ی داغ برای یک دسر دلپذیر میل کنید.

نکات تزئینی :

برای یک پایان ساده و خوشمزه، دونات‌ های تازه سرخ شده را در شکر یا دکستروز غلتانده و در حالی که هنوز گرم هستند، پوشش دهید. همچنین می‌ توانید کمی شکر دارچینی روی آن‌ها بپاشید تا طعم پاییزی‌ تری به آن‌ها بدهید. اگر احساس دل‌ رحمی دارید، می‌ توانید آن‌ ها را با یک شربت نازک تهیه شده از پودر شکر و شیر آغشته کنید، یا در شکلات ذوب شده غوطه‌ ور کنید تا یک دسر اضافی داشته باشید.

مواد لازم :

– ۳۰۰ گرم آرد فانتزی

– ۱۲۰ گرم پوره کدو تنبل (بخار پز شده و له‌ شده)

– ۳۵ گرم شکر

– ۴ گرم مخمر فوری

– ۲۰ گرم شیر خشک

– ۱ عدد تخم‌ مرغ کامل

– حدود ۵۰ میلی‌ لیتر شیر سرد (بسته به رطوبت پوره کدو، مقدار آن را تنظیم کنید)

– ۳۵ گرم کره یا مارگارین

– ۴ گرم نمک

برای روی دونات :

– شکر یا دکستروز برای غلتاندن

سبک جدیدی از دونات کدو حلوایی
دستور تهیه دونات پیچی کدو حلوایی

دستور تهیه :

۱. تهیه خمیر :

در یک کاسه بزرگ، آرد با پروتئین بالا، پوره کدو تنبل، شکر، مخمر فوری، شیر خشک و تخم‌ مرغ را با هم مخلوط کنید. به تدریج شیر سرد را به مقدار کم اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن، مخلوط کنید. ممکن است بسته به میزان رطوبت پوره کدو، کمی بیشتر یا کمتر شیر نیاز داشته باشید. خمیر را ورز دهید تا به هم بیاید. سپس کره یا مارگارین و نمک را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر نرم و کشسان شود.

۲٫ استراحت دادن خمیر:

خمیر را با پارچه تمیز یا پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید حدود ۱ ساعت در یک جای گرم استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

۳٫ شکل‌ دهی به دونات پیچی کدو حلوایی :

پس از افزایش حجم خمیر، آن را فشار دهید تا هوای اضافی خارج شود. خمیر را به بخش‌ های کوچک، حدود ۵۰ تا ۶۰ گرم تقسیم کنید. هر بخش را به شکل یک طناب بلند در آورده و آن را به شکل دونات پیچیده بچرخانید. دونات‌ های شکل داده شده را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده قرار داده و با پارچه بپوشانید. بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر استراحت کنند تا کمی پف کنند.

۴٫ سرخ کردن دونات‌ ها :

روغن را در یک سرخ‌ کن یا قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. دونات‌ ها را به صورت دسته‌ ای سرخ کنید تا هر دو طرف آن‌ها طلایی شوند (حدود ۲ تا ۳ دقیقه برای هر طرف). سپس آن‌ ها را خارج کرده و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.

۵٫ پوشش دادن دونات‌ ها :

در حالی که دونات‌ ها هنوز گرم هستند، آن‌ ها را در شکر یا دکستروز بغلتانید. از دونات‌ پیچی کدو حلوایی نرم و پف‌ دار خود لذت ببرید ؛ پر از طعم خوشمزه کدو تنبل! مناسب برای تقسیم کردن یا لذت بردن به تنهایی. شما در ادامه می توانید فیلم مربوط به تهیه این دونات های خوشمزه رو تماشا کنید.

صدف آرد :

شما می توانید انواع آرد مورد نیاز خود را با به صورت خرده و یا عمده از فروشگاه مجموعه صدف آرد تهیه نمایید.

تمام محصولات با قیمت مناسب و با کیفیت عالی در اختیار مشتریان عزیز قرار می گیرد.

شماره تماس مدیریت:    ۰۹۱۲۱۶۴۲۵۶۱

شماره واتس آپ:          ۰۹۳۸۷۰۷۲۵۲۹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.