طرز تهیه شیرینی نیویورک رول یا کرومبولونی

شیرینی نیویورک رول یا کرومبولونی یکی از شیرینی های محبوب و معروف جهان است که در خانواده کروسان ها جایگاه خاصی پیدا کرده است. این شیرینی گرد می تواند با طراحی خاصی ارائه شود که آن را از سایر شیرینی های رولی متمایز می کند. شیرینی کرومبولونی (Cromboloni) یک نوع شیرینی ایتالیایی است که شبیه به کروسان است، اما با طعم و بافتی کمی متفاوت. این شیرینی لایه‌ای و ترد با یک پرکننده شیرین یا خامه‌ ای پر می‌ شود و معمولاً در صبحانه یا به عنوان دسر سرو می‌ شود.

شیرینی نیویورک رول یا کرومبولونی یکی از شیرینی های محبوب و معروف جهان
شیرینی نیویورک رول

مواد اولیه شیرینی نیویورک رول :

  • آرد همه منظوره                        500 گرم
  • شکر                                         60 گرم
  • شیر                                        100 میلی لیتر
  • آب                                         160 میلی لیتر
  • خمیرمایه                                   10  گرم
  • عسل                                        10 گرم
  • کره                                           50 گرم
  • کره برای لایه لایه شدن خمیر         250 گرم
شیرینی نیویورک رول یا کرومبولونی
شیرینی کرومبولونی

طرز تهیه شیرینی نیویورک رول یا شیرینی کرومبولونی

۱٫ در ظرفی آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط می کنیم. سپس شیر و آب و عسل و مایه خمیر را اضافه می کنیم.

۲٫ با دست و همزن برقی خمیر را ورز دهید.

سپس کره را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. اجازه می دهیم بیست دقیقه استراحت کند.

۳٫ سپس خمیر را پهن می کنیم تا یک مستطیل بیست در سی سانتی متری تشکیل شود.

۴٫ روی آن را با فیلم بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال استراحت دهید. در این فاصله کره را در سایز ۲۰ در ۲۰ پهن کرده و در یخچال قرار دهید.

۵٫ بعد از دو ساعت خمیر را پهن می کنیم و کره را وسط آن قرار می دهیم و با خمیر روی آن را می پوشانیم.

با استفاده از وردنه و به آرامی خمیر را در سایز ۲۰ در ۶۰ پهن تر می کنیم.

۶٫ وقتی به سایز مورد نظر رسید دوباره دو طرف خمیر را به داخل برمی گردانیم ، سپس از یک طرف خمیر را کامل جمع می کنیم.

۷٫ مجدد خمیر را کامل با مشما می پوشانیم و حدود یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم.

۸٫ بعد از استراحت دوباره خمیر را پهن می کنیم و در سایز ۲۰ در ۶۰ مجدد آن را پهن می کنیم.

۹٫ در ادامه تهیه شیرینی نیویورک رول روی خمیر را مجدد بپوشانید و یک ساعت دیگر برای آخرین استراحت در یخچال بگذارید.

۱۰٫ بعد از اینکه خمیر را از یخچال در آوردید به آرامی با وردنه در سایز ۳۰ در ۴۵ آن را پهن کنید.

۱۱٫ در این مرحله دور تا دور خمیر را صاف کنید و نوارهایی به عرض حدود چهار سانتی متر درست کنید.

۱۲٫ کاغذ روغنی شیرینی پزی را داخل سینی قرار دهید.

خمیرهای رول شده را روی کاغذ روغنی بگذارید و سپس قالب ها را بگذارید.

۱۳٫ باید روی آنها را با کاغذ روغنی بپوشانیم و روی آن وزنه ای قرار دهیم. مجدد کنار می گذاریم.

۱۴٫ سینی را داخل فر که از قبل در دمای ۱۸۰ سانتی گراد گرم شده است به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا کامل بپزد.

پس از این زمان رول ها را برگردانید و بگذارید تا دوباره طرف دیگر رول ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد.

۱۵٫ در این فاصله شما می توانید به دلخواه مواد داخل رول ها با هر طعمی که دوست دارید از شکلاتی و فندقی گرفته تا پسته و توت فرنگی آماده کنید.

این شیرینی خوشمزه با لایه‌های ترد و مرکز نرم و شیرین، انتخابی عالی برای صبحانه یا میان‌ وعده است.

شما در ادامه می توانید فیلم کامل مربوط به آموزش شیرینی نیویورک رول را تماشا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.