کنجد با پوست:
کنجد گیاه بومی هندوستان است و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است.
دانه های کنجد ممکن است به رنگ سفید، قهوه ای یا سیاه باشد که از بین این سه نوع، کنجد سفید از نظر ارزش غذایی و کیفیت روغن از انواع دیگر مرغوب تر می باشد.
کنجد تولید شده در ایران بیشتر به مصرف تهیه روغن و حلوا ارده می رسد.
ارزش تغذیه ای دانه کنجد:
کنجد می تواند سطح کلسترول و فشار خون را کاهش دهد.کنجد باعث افزایش جذب ویتامین E می شود. کبد را از آسیب های رادیکال نیز محافظت می کند.
موارد مصرف دانه کنجد:
فواید و خواص مصرف کنجد:
- دانه های کنجد یک منبع فوق العاده از مس هستند.
- دانه های کنجد سرشار از فیبر هستند.
- کنجد از دیابت جلوگیری می کند.
- برای کاهش فشار خون مفید است.
- کنجد برای پوست سر مفید می باشد.
- به تقویت سلامت قلب کمک می کند.
- حاوی ترکیبات ضد سرطان می باشد.
- به کاهش اضطراب، خلق و خو و خواب عمیق کمک می کند.
- در تقویت سلامت استخوان ها موثر است.
- برای سلامت چشم، سلامت دهان و دندان نیز مفید می باشد.













نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.