آرد ذرت چیست؟ نحوه استفاده از آن چگونه است؟ و چگونه می توان آن را از نشاسته ذرت تشخیص داد؟
آرد ذرت غالباً تحت الشعاع پسر عموی ریزه خود قرار می گیرد: نشاسته ذرت. احتمالاً آن را در قفسه های فروشگاه های مواد غذایی مشاهده کرده اید ، اما شاید نمی دانید که با آن چه کار کنید. در اینجا هر آنچه را که باید درباره آن بدانید، از جمله نحوه استفاده از آن و نحوه تشخیص آن از نشاسته ذرت را متوجه خواهید شد. آرد ذرت نوعی آرد است که از دانه های کامل ذرت خشک شده آسیاب می شود. حاوی پوست ، جوانه و آندوسپرم ذرت است و به عنوان آرد کامل دانه در نظر گرفته می شود. معمولاً زرد رنگ است اما بسته به نوع ذرت مورد استفاده ، می تواند سفید یا آبی نیز باشد. بافت آن ریز و صاف ، شبیه آرد گندم کامل است.
تفاوت آرد ذرت با ماسا هارینا
آرد ذرت را با ماسا هارینا ، آرد اصلی پخت و پز مکزیکی ها اشتباه نگیرید. مکزیکی ها از آن برای تهیه تورتیلا ، رام ، و شفیره استفاده می کنند. ماسا هارینا دارای بافتی نرم و لطیف است و از هسته های ذرت ریز آسیاب شده در آب آهک یا هیدروکسید کلسیم ساخته شده است. تولیدکنندگان محبوب Masa Harina شامل Maseca و Bob’s Red Mill هستند که هر دو از فروشگاه های بزرگ مواد غذایی می باشند.
تفاوت بین نشاسته ذرت و آرد ذرت
نشاسته ذرت و آرد ذرت گرچه هر دو از ذرت به دست می آیند اما ظاهر ، بافت و اهداف مختلفی دارند. نشاسته ذرت یک پودر سفید و گچی است که به عنوان غلیظ کننده سس و خورش استفاده می شود. برخلاف آرد آن که از هسته کامل تهیه می شود نشاسته ذرت از آندوسپرم هسته ذرت ساخته می شود. نشاسته های درون آندوسپرم برداشته می شوند ، شستشو داده می شوند ، خشک می شوند و به صورت پودر ریز (نشاسته ذرت) تبدیل می شوند. قسمتهای دیگر هسته ، پوست و جنین ، جدا شده و به محصولات ذرت دیگر مانند روغن ذرت و سبوس ذرت تبدیل می شوند.
با آرد ذرت چه چیزی درست کنیم؟
این آرد یک ماده متنوع است که می تواند باعث افزایش بافت و طعم خوشایند در بسیاری از غذاها شود. از این آرد برای ماهی سرخ شده یا بامیه استفاده کنید ، آن را در یک وافل یا خمیر پنکیک برای صبحانه استفاده کنید یا آن را به صورت نان ، کلوچه یا کیک بپزید. همچنین می توانید آن را با آردهای دیگری مانند آرد همه منظوره و آرد گندم کامل ترکیب کنید.
مانند همه آردها ، این آرد نیز به محصولات پخته شده و سایر غذاها ساختار می بخشد. اغلب با یک چسب مانند تخم مرغ ترکیب می شود تا شکل بگیرد. طعم خام خیلی خوبی ندارد . اما پخت و پز – اعم از پخت ، سرخ کردن یا کباب کردن – طعم مطبوع و شیرین آن را باز می کند. بسیار متنوع است ، و شما می توانید آن را در دستورالعمل های تهیه نان ، کلوچه ، وافل ، پنکیک ، غذاهای کوبیده و سرخ شده ، بلین و غیره استفاده کنید.
و در آخر تمام سعی خود را بر آن داشته ایم که در مجموعه خود آردی مرغوب، بدون کمترین ناخالصی، با کیفیت عالی، و در اسرع وقت با استفاده از دستگاه آسیاب سنگی و در حضور مشتری در اختیار مشتریان عزیز خود قراردهیم.