آرد چاودارچیست؟ و از کجا می توان آرد چاودار اصل را خرید؟

صفحه اینستاگرام فروشگاه خرید عمده پشتیبانی واتس آپ

آرد چاودار چیست؟ 

آرد چاودار چیست؟ این سوالی است که ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد؟ و برایتان جالب باشد تا با فرق این آرد با آرد گندم آشنا شوید.

آرد چاودار پودری است که از دانه چاودار کامل یا دانه های چمن چاودار آسیاب می شود.

برای تولید نان چاودار و خمیرترش استفاده می شود، این آرد عطر و طعمی متمایز و ارزش غذایی بیشتری در مقایسه با نان پخته شده با آرد گندم دارد. آرد چاودار را از کجا بخریم؟ 

شکل دانه چاودار
دانه چاودار

اصالت 

مصرف چاودار در اروپا بسیار رایج است و تا امروز نیز محبوب ترین آرد مورداستفاده در آلمان است.

در دوران ماقبل تاریخ از آسیا به اروپا آورده شده، در قرون وسطی به عنوان نان و دانه الکل به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گرفته است.

چاودار خاک های شنی و ضعیف را ترجیح می دهد و می تواند تحت شرایط آب و هوایی نامساعد رشد کند. به همین دلیل است که چاودار در آب و هوای سردتر به گندم ترجیح داده می شود ، زیرا گندم هوای گرم و خشک را ترجیح می دهد.

در آمریکای شمالی ، به طور کلی دو نوع از این آرد تولید می شود:

چاودار سفید: ۸۰٪ از کل تولید

چاودار تیره: ۲۰٪ از کل تولید

در اروپای شرقی ، آرد تولید شده دارای رنگ تیره تر و بسیار درشت تر است.

در ادامه سوال اینکه آرد چاودار چیست؟ با موارد مصرف این آرد بیشتر آشنا می شویم.

موارد مصرف آن

از آرد چاودار برای تولید نان چاودار و همچنین نان خمیرترش استفاده می شود.

هر دو طعم بسیار متمایزی دارند که از اندکی طعم ترش که این آرد فراهم می کند ، حاصل می شوند.

آرد چاودار در مقایسه با آردهایی مانند آرد نول از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است. زیرا این آرد برای تهیه نان های رژیمی انتخاب بسیار مناسبی می باشد.

آرد چاودار در مقایسه با آرد گندم طعم و بافت متفاوتی دارد.

هوا را به اندازه آرد گندم در خود نگه نمی دارد، درنتیجه این امر باعث ایجاد یک قرص نان متراکم تر و سوراخ های کوچکتر در این خرده نان می شود.

بعضی ازدستورپخت ها معمولا مخلوط ۵۰-۵۰ آرد چاودار و آرد گندم را استفاده می کنند.

در آمریکای شمالی ، نان چاودار معمولا حدود ۲۰٪ آرد چاودار در دستورالعمل (با درصد بالایی آرد گندم) دارد تا طعم بیشتری به آن ببخشد و رنگ اضافه کند.

در اروپا  پخت نان هایی  با ۱۰۰% از این آرد نیز مشاهده شده است.

آرد چاودار چیست؟
آرد چاودار کامل

دیگر کاربردهای آرد چاودار :

عمده ترین استفاده این محصول در تولید نان روگن است.

افـزودن آرد چـاودار بـه آرد گندم مصرفی در تولید نان ، به لحـاظ دارا بـودن میزان پنتوزان بالا، در کند نمودن روند فرآیند بیـاتی در نـان تاثیر به سزایی دارد.

علت اینکه از آرد چاودار به تنهایی نـان تهیه نمی شودآن است که گلوتن آن چه از لحـاظ کمی و چه از جنبه کیفی در سطح پایینی قرار دارد؛ در مقابـل گندم دارای گلوتن کافی و با کیفیت لازم برای تولید نان می باشد ولی مقدار پنتوزان موجود در آن پایین است .

پس در عمل می توان با مخلوط مناسبی از این دو نانی تولید کرد که هـم از لحاظ ویژگیهای حسی مطلوب و هم دارای زمان ماندگاری طولانی تری باشد.

برای بهبود کیفیت نان حاصل از چاودار مخلوط کردن آن با آرد گندم به میزان ۲۵ تا ۵۰ درصد مناسب است .

  • فرمولاسیون برخی بیسکوییت ها و کراکر ها
  • تولید انواع مالت
  • تولید فرآورده های پولک شده برای غذای صبحانه
  • به عنوان ماده سیر کننده و پر کننده سوپ ها
  • به عنوان بخشی از فرمول انواع نان برای به تأخیر انداختن بیاتی آنها

تاثیر میزان مصرف آرد چاودار در بافت نان :

  • مقدار کم چاودار( %۱۰-۵ کل آرد بر حسب وزن)

اضافه کردن این مقدار آرد چاودار تأثیر مشخصی بر طعم نان دارد.

عطر و طعم متمایز چاودار ممکن است ملموس نباشد، اما طعم کلی نان بهتر می گردد.

این امر به دلیل عمل آمیلاز ها در چاودار است که قندهای بیشتری را آزاد می کنند.

در فرانسه نانی که به این روش تولید می گردد de campagne نامیده می شود.

این نان ها اغلب با خمیر ترش هستند و چاودار به بقیه آرد اضافه می شود.

در خمیر به مقدار کمی چاودار وجود دارد و این امر موجب می شود که نان از لحاظ بافت و ویژگی های خمیر از یک نان گندم کاملا غیرقابل تشخیص باشد.

  • مقدار چاودار %۴۰ کل آرد بر حسب وزن

نان هایی که حاوی ۴۰٪ آرد چاودار هستند معمولا “نان چاودار” نامیده می شوند.

آرد چاودار به اندازه ای است که توصیه می شود تمام یا بیشتر آن به عنوان مایه ترش چاودار استفاده شود.

عطر و طعم چاودار کاملا متمایز است.

در عین حال، آرد گندم نیز به اندازه کافی برای تولید گلوتن وجود دارد که بتواند حجم لازم را به نان بدهد.

  • نان با بیش از ۵۰٪ آرد چاودار

به طور معمول، این نان ها افزایش حجم کمتری دارند و باید چند ساعت بعد از پخته شدن برش شوند.

مقایسه آرد چاودار و آرد گندم :

  • آرد چاودار، نسبت به آرد گندم ، غلظت بالایی پرولین دارد. پرولین یک اسید آمینه ضروری برای ساخت پروتئین است. علاوه بر این، این غلظت تمایز زیادی را بین خواص آرد چاودار و آرد گندم ایجاد می کند. زیرا رشد آکریل آمید در آرد چاودار بسیار کمتر است. آکریل آمید یک ترکیب شیمیایی است که با تشکیل سلول های سرطانی در غذاهای نشاسته ای مانند سیب زمینی و محصولات تهیه شده از گندم ارتباط دارد.
  • گندم به طور کلی حاوی پروتئین بیشتری نسبت به چاودار است. به طوری که نان گندم در هر ۲ کف دست دارای ۶ گرم پروتئین است در مقابل نان چاودار ۵٫۴ پروتئین دارد. اما نان چاودار فیبر بیشتری دارد. به طوری که در ۲ کف دست نان چاودار ۳٫۷ گرم فیبر وجود دارد و هر همان مقدار نان گندم کامل ۲٫۲ فیبر یافت می شود.
  • گندم نسبت به چاودار بیشتر باعث افزایش پاسخ انسولین در بدن می شود. به طوری که بدن در صورت مصرف منظم گندم، نسبت به مصرف منظم چاودار چربی بیشتری را ذخیره می کند.
  • چاودار نسبت به گندم بیشتر حاوی فیبر های محلول است. گاهی اوقات این عدد به سه برابر مقدار نان سفید تهیه شده از گندم می رسد.
  • سبوس چاودار در مقایسه با سبوس گندم و سایر غلات یکی از غنی ترین مواد حاوی لیگناها است.
  • نان چاودار حاوی ۲۰ درصد کالری کمتری نسبت یه نان سفید تهیه شده از گندم است.

و سخن آخر

در آخر بعد از پاسخ به این سوال که آرد چاودار چیست؟ باید بگوییم برای آنکه بتوانیم در اسرع وقت و بدون کوچکترین مشکلی آرد چاودار را به مشتریان عزیز خود تحویل دهیم، دانه این گیاه را تهیه کرده ایم.  

و هر زمان که مشتریان عزیز سفارش داشته باشند این دانه ها برای آسیاب ارسال می شوند و در اختیار مشتریان عزیز قرار می گیرند.

این تصمیم ما گامی در جهت کسب اعتماد، رضایت و نشان دهنده مهم بودن سلامت تک تک مشتریان برای ما می باشد.

در زمان خرید آرد چاودار باید بخاطر داشته باشید که محصول شما خالص و بدون مواد افزودنی و نگهدارنده باشد تا بتوانید نتیجه نهایی عالی در تهیه خمیرترش و نان های رژیمی داشته باشید.

محموعه صدف آرد این اعتماد صددرصدی را به شما می دهد که این آرد بدون کوچکترین ناخالصی تا به امروز در اختیار مشتریان عزیز قرار گرفته است.

صدف آرد

آرد چاودار در صدف آرد به صورت خرده و عمده به فروش می رسد. 

مشتریان و متقاضیان آرد چاودار می‌توانند جهت خرید اینترنتی نسبت به ثبت سفارشات خود در فروشگاه صدف آرد اقدام نمایند.

6 thoughts on “آرد چاودارچیست؟ و از کجا می توان آرد چاودار اصل را خرید؟

  1. سرهنگ رشیدی says:

    سلام
    من سرهنگ بازنشسته هستم و از زمان بازنشستگی به پخت نان و آرد علاقه مند شدم. خوشحالم که با سایت تون آشنا شدم. ممنون از اطلاعات کامل و دقیقی که تو سایت تون گذاشتید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.