فروش انواع آرد
خانه / دسته‌بندی نشده / خواص آرد جو چیست؟

خواص آرد جو چیست؟

خواص آرد جو چیست؟آرد جو دارای منابع غنی از فیبر می باشد. فیبر به عنوان یکی از معیارهای مهم این محصول به شمار می رود که این مهم به دلیل خواص جالب مورد توجه متخصصین قرار گرفته است.

نیاز افراد به مواد مغذی مختلف به سن و جنسیت افراد بستگی دارد.

«بتاگلوکان» نوعی از فیبر است که در جو یافت می‌شود. براساس مطالعات این نوع از فیبر خطر چاقی و عوارض ناشی از آن مانند سکته مغزی، دیابت و بیماری قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد.

 

آرد جو

۱: غذایی مناسب برای صبحانه:

در یک مطالعه‌ی ۱۹ ساله که محققان دانشگاه هاروارد بر روی تأثیر صبحانه‌های محتوی غلات انجام دادند، مشاهده شد کسانی که صبح‌ها یک کاسه غلات کامل مصرف می‌کنند، ۲۹٪ کمتر از دیگران به نارسایی‌های قلبی مبتلا می‌شوند.

۲. کمک به کاهش وزن:

جو به دلیل دارابودن انواع اسیدهای آمینه‌ی ضروری و مقدار بالای فیبر به کاهش وزن کمک می‌کند.

جو در تنظیم قند خون مؤثر است و از افت‌ وخیز شدید قند خون که موجب افزایش ذخیره‌ی چربی می‌شود، جلوگیری می‌کند.

۳. کنترل فشار خون:

در یک مطالعه‌ی ۵ هفته‌ای برروی ترکیب غلات مختلف، فشار خون بزرگسالانی که جو بیشتری مصرف کردند، بیشتر از دیگران کاهش یافت.

۴. کاهش خطر سرطان‌ها:

جو سرشار از «لیگنان» است و از بدن در برابر سرطان سینه و سرطان‌های مرتبط با هورمون‌ها محافظت می‌کند. با کاهش چربی‌های شکمی و رادیکال های آزاد و تثبیت فشار خون، موجب کاهش خطر بروز سرطان ها می‌شود.

۵. کاهش خطر بیماری‌های قلبی:

فیبر، پتاسیم، فولات و ویتامین B۶ موجود در جو و نبود کلسترول همگی به سلامت قلب کمک می‌کنند. جو منبع خوبی از فیبر است و می‌تواند به کاهش کلسترول کامل خون کمک کند. درنتیجه موجب کاهش خطر بیماری‌های قلبی می‌شود.

۶٫ کاهش چربی‌های شکمی:

در ژاپن یک مطالعه بر روی ۴۴ نفر مبتلا به کلسترول بالا انجام گرفت و نشان داد: افزودن جو به رژیم غذایی می‌تواند کلسترول سرم و چربی‌های شکمی را به‌طور چشمگیری کاهش بدهد. این دو از عوامل مهم افزایش بیماری‌های قلبی-عروقی هستند.

۷٫ کاهش کلسترول بد خون:

از فیبر نامحلول موجود در جو، پروپیونیک اسید تولید می‌شود که توانایی کاهش کلسترول را داراست.

این ماده با کاهش فعالیت آنزیم «هیدروکسی متیل‌گلوتاریل کوآنزیم آ ردوکتاز» به کاهش کلسترول بد خون کمک می‌کند.

۸٫ تأثیر ویژه برای زنان:

محققان بریتانیایی تأثیر فیبر دریافتی را بر دوران پیش از یائسگی زنان مورد مطالعه قرار دادند.

آنها دریافتند که رژیم غذایی سرشار از فیبرِ غلات کامل مانند جو باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان به میزان ۵۰ درصد می‌شود. در یک مطالعه‌ی دیگر بر روی زنان یائسه مشاهده شد، مصرف غلات کامل مانند جو، خطر سرطان پستان را ۳۴٪ کاهش می‌دهد.

۹٫ کمک به گوارش:

فیبر موجود در جو از یبوست جلوگیری می‌کند و به تنظیم عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند. آبِ علفِ جو باعث می‌شود شیره‌های گوارشی شدیدتر کار کنند.

این امر باعث افزایش سوخت و ساز بدن شما می‌شود. این ویژگی در کسانی که از مشکل نفخ شکم رنج می‌برند، اهمیت ویژه‌ای دارد.

۱۰٫ جلوگیری از پوکی استخوان:

یکی از خواص جو این است که به جلوگیری از پوکی استخوان کمک می‌کند. جو و علف جو محتوی منگنر، فسفر و مس هستند.

این عناصر به سلامت استخوان کمک می‌کنند.

۱۱٫ سلامت دندان‌ها:

جو سرشار از فسفر، کلسیم و ویتامین C است. اینها به سلامت دندان‌ها و استخوان‌ها کمک می‌کنند. آب‌جو سرشار از کلسیم است.

آب‌جو محتوی منگنز، فسفر و مس بوده و برای سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها مفید است.

https://www.chetor.com منبع

بازار فروش آرد جو در ایران

استفاده از آرد جودر ایران در سال‌های اخیر با توجه به شناخته شدن خواص و فواید آن رایج و گسترده شده است.

استفاده از این نوع آرد برای تهیه نان در نانوایی های سنتی استفاده می‌شود.
بازار فروش آرد جو در کشورهای پیشرفته همچون آلمان نسبت به دیگر کشورها و از رونق بیشتری برخوردار است.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مجتبی قلیخانی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09121642561
آدرس کانال: lavazemghanadiiran@
پست الکترونیکی: mojtaba_gholikhani@yahoo.com
کانال تلگرام