دانه گندم سیاه چیست؟شکل آن چگونه است؟ و با برخی از خواص آن بیشتر آشنا شویم.
دانه گندم سیاه گاهی اوقات به غلط یک غله در نظر گرفته می شود. اما با گندم خویشاوندی ندارد بلکه هم تیره با ریواس و علف هفت بند است. شکل ظاهری گندم سیاه
گندم سیاه ماده ای مغذی و انرژی بخش است. این دانه های کوچک می تواند جایگزین مناسبی به جای برنج در رژیم غذایی مورد استفاده قرار گیرد.
شکل ظاهری گندم سیاه:
دانه گندم سیاه از لحاظ شکل ظاهری نیز کاملا با انواع گندم ها فرق دارد. رنگ آن قهوه ای از همه طرف مانند مثلث و شبیه اهرام ثلاثه مصر می باشد.
ویژگی های گندم سیاه:
گندم سیاه فاقد گلوتن است و برای بیمارانی که مبتلا به بیماری سیلیاک ویژگی های گندم سیاه هستند مفید می باشد.
این دانه ها می توانند جایگزین مناسبی به جای گندم و جو می باشند.
این دانه ها مقدار زیادی فیبر و پروتئین و مقدار قابل توجهی آهن و منیزیم دارند.
برخی از فواید گندم سیاه:
گندم سیاه منبع خوبی از فیبر، پروتئین و آهن می باشد. گندم سیاه بمبی از مواد مغذی است.
این دانه های مقوی بدون گلوتن می توانند جایگزین خوبی برای گندم ، چاودار، جو و جوی دو سرباشند.
اگر به دنبال یک غذای سالم برای تکمیل رژیم غذایی خود هستید، گندم سیاه را فراموش نکنید. یک فنجان گندم سیاه پخته و بوداده حدود ۱۵۵ کالری دارد.
موارد مصرف گندم سیاه:
از آرد گندم سیاه در نان فانتزی های رژیمی ، کلوچه ، بیسکویت های رژیمی ، آش و رشته پلوهای رژیمی استفاده می شود.
صدف آرد
دانه گندم سیاه در صدف آرد به صورت خرده و عمده به فروش می رسد.