این دستور پخت یک نان فرانسوی کلاسیک نرم و بسیار لطیف است و پوسته ای کاملاً ترد و طلایی دارد.
از همه بهتر ، تهیه نان فرانسوی خانگی برای هر کسی ساده است ، چه در پخت نان تازه کار باشید و چه در این کار یک حرفه ای باشید.
مواد اولیه:
۱٫ آب گرم 2.5 فنجان (۹۵-۱۰۵ درجه فارنهایت)
۲٫ شکر یا عسل 2 قاشق غذاخوری
۳٫ خمیرمایه خشک فعال 1 قاشق غذاخوری
۴٫ روغن زیتون یا هر نوع روغن پخت و پز 2 قاشق غذاخوری
۵٫ نمک 3/4 قاشق غذاخوری
۶٫ آرد فانتزی 5.5-6 فنجان
۷٫ تخم مرغ 1 عدد
۸٫ آب 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت نان فرانسوی خانگی:
۱٫ در ظرف مخلوط کن ایستاده ، آب گرم (بین ۹۵-۱۰۵ درجه فارنهایت) ، شکر و مخمر اضافه کنید. هم بزنید ، و بگذارید چند دقیقه بماند ، یا به عبارتی تا زمانی که کف کند.
۲٫ روغن ، نمک و حدود نیمی از آرد را اضافه کنید. با استفاده از مخلوط کن خمیر را به مدت ۱-۲ دقیقه مخلوط کنید تا زمانی که همه آرد مخلوط شود. مخلوط کردن را ادامه دهید و آرد را اضافه کنید تا خمیر از کناره های ظرف جدا شود.
۳٫ هنگامی که خمیر از کناره ها جدا شد ، حدود ۲ دقیقه مخلوط کنید. اگر خمیر چسبناک به نظر می رسد ، کمی آرد اضافه کنید ، تا زمانی که خمیر دیگر چسبناک نباشد اما هنوز نرم باشد.
۴٫ میکسر را خاموش کنید ، روی کاسه را با حوله بپوشانید و اجازه دهید خمیر حدود ۱۵ دقیقه استراحت کند.
۵٫ در همین حال ، یک ورق بزرگ پخت یا تابه های نان فرانسوی را به آرامی اسپری کنید.
۶٫ پس از استراحت خمیر ، اگر از روی کاسه برداشته اید آن را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده بگذارید. خمیر را به ۲ قست مساوی جدا کنید.
۷٫ به آرامی و با استفاده از وردنه ، تقریباً “14×8” ، هر قطعه از خمیر را به صورت مستطیل در آورید. با استفاده از دستان خود ، هر مستطیل را به سمت بالا بچرخانید ، از لبه بلندتر شروع کنید و حباب های بزرگ هوا را با کف دست به آرامی فشار دهید تا ۲ نان باریک بلند داشته باشید.
۸٫ خمیر را با احتیاط روی تابه های آماده شده و دو طرف درز آن قرار دهید. روی آن را با حوله آشپزخانه بپوشانید ، و اجازه دهید خمیر به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در یک مکان گرم به عمل بیاید ، یعنی تا زمانی که خمیر دو برابر شود.
۹٫ فر خود را با دمای ۳۷۵ درجه گرم کنید.
۱۰٫ در حالی که نان در حال بالا آمدن است ، تخم مرغ و آب را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
۱۱٫ بعد از اینکه اندازه نان شما دو برابر شد ، حوله را برداشته و با استفاده از برس قنادی ، روی نان ها را با مخلوط تخم مرغ و آب بپوشانید. اطمینان حاصل کنید که تمام اطراف نان را با تخم مرغ آغشته کنید.
۱۲٫ هر نان را با ایجاد حدود ۴ برش زاویه دار (یا لبه تیغ) نانوایی برش دهید.
۱۳٫ ظرف پخت را در اجاق داغ قرار داده و ۵-۶ قطعه یخ را با احتیاط در ته فر قرار دهید ، سپس درب فر را به سرعت ببندید (توجه: یخ اختیاری است ، اما پوسته خوبی ایجاد می کند).
۱۳٫ زمان پخت را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانی که نان قهوه ای طلایی شده و پخته شود تنظیم کنید.
۱۴٫ قبل از برش از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود. اکنون از نانی که پختید لذت ببرید!