دستور پخت نان هات داگ + فیلم

دستور پخت نان هات داگ یکی از دستورپخت های آسان و ساده می باشد که می توان خیلی راحت و سریع در منزل آن را تهیه کرد.

همه ما بارها نان هات داگ را از نزدیک دیده ایم. و مطمئنا از آن استفاده کرده ایم.

حتی بعضی دوستان این نان را پخته اند. در این قسمت قصد داریم تا دستور پخت نان هات داگ را با شما دوستان به اشتراک بگذاریم.

مواد اولیه:

۱٫ آرد نان ۵۰۰ گرم 
۲. شیر ۲۵۰-۲۸۰ میلی لیتر
۳. تخم مرغ ۱ عدد
۴. روغن ۵۰ میلی لیتر
۵. نمک ۱۰ گرم
۶. شکر ۱۰ گرم
۷. خمیرمایه فوری ۱۰-۱۲ گرم

دستور پخت نان هات داگ

دستور پخت نان هات داگ:

۱٫ تمام مواد اولیه را به جز روغن با هم مخلوط کنید. و مواد را کامل هم بزنید.
سپس روغن را کم کم به مواد اضافه کنید.
۲. در حدود ۸-۱۰ دقیقه آن را ورز دهید تا جایی که روغن به خوبی جذب خمیر شود.
۳. خمیر را در ۲ مرتبه به مدت ۲ ساعت کنار میگذاریم تا بالا بیاید.
۴. سپس خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم میکنیم.
۵. چگونگی شکل دادن به خمیرها تیز در ویدئو نشان داده شده است.
۶. بعد از شکل دادن به خمیر، نیاز است روی آن را با حوله یا پارچه بپوشانید و به مدت ۲۰_۲۵ دقیقه دیگر آن را کنار بگذاریم.
۷. سپس در صورت تمایل با شیر روی آن را بپوشانید و دانه کنجد را روی آن بپاشید.
۸. آن را در داخل فر گرم در دمای ۲۰۰-۲۲۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه قرار دهید.
۹. زمانی که نان ها حاضر شدند روی آن ها را با یک دستمال مرطوب بپوشانید. بنابراین نرم و لطیف خواهند شد.

در ادامه فیلم مربوط به دستور پخت نان هات داگ نیز گذاشته شده است.

دیدگاهتان را بنویسید