دستور پخت کرپ شیرین + فیلم

کرپ شیرین یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای فرانسوی می باشد.

کرپ انواع مختلفی دارد که هم به عنوان دسر و هم به عنوان وعده اصلی استفاده می شود. کرپ ها به دو صورت کرپ شور و شیرین استفاده می شوند.

کرپ‌های شور معمولا به عنوان پیش غذا استفاده می شوند که داخل خمیر آن از نمک و ادویه و گاهی از سبزیجات نیز استفاده می شود و برای مواد میانی از کالباس، مرغ و… استفاده می شود.

ولی در اینجا قصد داریم طرز تهیه کرپ شیرین رو برای شما دوستان به اشتراک بگذاریم. کرپ شیرین خمیری بسیار نازک، پهن و گرد می باشد که هم به عنوان دسر و هم برای صبحانه استفاده می شود.

کرپ شیرین با خمیری نازک و پهن
کرپ شیرین

مواد اولیه کرپ شیرین:

۱. ۲ فنجان شیر بدون چربی، کم چرب (۲۵۰ گرم)
۲. ۱ ⅓ فنجان آرد ( ۱۶۵ گرم)
۳. ۴ عدد تخم مرغ
۴. ¼ فنجان روغن نباتی ( ۳۱ گرم)
۵. ۱ قاشق غذاخوری شکر
۶٫ ⅓ قاشق چایخوری نمک
۷٫ کره برای چرب کردن تابه

طرز تهیه کرپ شیرین:

۱٫ همه مواد را به استثنای کره با هم خوب مخلوط کنید.
۲٫ یک ماهیتابه با کره را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.
۳٫ خمیر را داخل تابه بریزید.
۴٫ ماهیتابه را کج کرده و با حرکات دایره ای بچرخانید تا خمیر به طور یکنواخت پخش شود.
۵٫ برای هر طرف حدود ۱ دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید. تکرار کنید تا حالت خمیری کرپ پخته شود.
توجه: هنگام پختن کرپ ها، لازم نیست تابه را با کره چرب کنید. درست قبل از پختن اولین کرپ یکبار آن را چرب کنید و همین مقدار می تواند کافی باشد. برای جلوگیری از چسبندگی فقط از کمی کره استفاده کنید. همچنین می توانید روغن نارگیل را جایگزین کره کنید.

داخل کرپ شیرین را می توان با انواع مواد دلخواه میوه ها، نوتلا، پنیر و... پر کرد.

کرپ شیرین:

چه موادی را می توانید در کرپ های شیرین قرار دهید؟
نوتلا + موز + توت مورد علاقه شما
مربا/ژله مورد علاقه شما
عسل
پنیر خامه ای + مربای مورد علاقه شما + میوه ها
پنیر خامه ای توت فرنگی

در ادامه می توانید فیلم آموزشی مربوط به پخت کرپ شیرین را نیز تماشا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.