صدف آرد
خانه / نان / طرز تهیه نان برگر+ فیلم

طرز تهیه نان برگر+ فیلم

در مطالب قبل طرز تهیه نان خانگی را به اشتراک گذاشتیم.

در این قسمت قصد داریم درباره طرز تهیه نان برگرمطالبی را بیان کنیم.

نان برگر

مواد اولیه:

  • شیر ولرم: ۱ فنجان
  • آب: ۵۰ میلی لیتر
  • خمیرمایه خشک فوری: ۷ گرم
  • شکر: ۴۰ گرم
  • آرد همه منظوره: ۴۵۰ گرم
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • کره: ۷۵ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • دانه کنجد به مقدار لازم

دستور پخت:

۱٫ شیر، آب، خمیرمایه خشک فوری و شکر را با هم مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه کنار بگذلرید تا بالا بیایید.

۲٫ در ظرفی دیگر آرد و نمک را مخلوط کرده و ترکیب قبل را به آن اضافه کنید. ۵ دقیقه آن را ورز دهید.

۳٫ قالب های کره را به آن اضافه کنید و دوباره به مدت ۵ دقیقه آن را ورز دهید.

۴٫ روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۶۰ دقیقه آن را کنار بگذارید تا اندازه آن دو برابر شود.

۵٫ خمیر را به سطح کار انتقال دهید و آن را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید.

۶٫ داخل ظرفی که روی آن را با یک کاغذ پخت پوشانده شده قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که فضای کافی در بین نان ها وجود داشته باشد. روی هر نان را با کمک قلم موی مخصوص با تخم مرغ آغشته کنید. با پلاستیک روی آن ها را بپوشانید و نان ها را به مدت ۵۰ دقیقه کنار بگذارید تا اندازه آن دو برابر شود.

نان برگر پخته شده

۷٫ فر را تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد/۳۹۵ درجه فارنهایت گرم کنید. پلاستیک روی خمیرها را برداشته و برای بار دوم نان ها را با تخم مرغ بپوشانید. دانه کنجد را روی آن بپاچید. بخار را در فر ایجاد کنید. می توانید قبل از قرار دادن ورقه پخت با نان های داخل اجاق گاز مقداری آب درون فر بریزید. سپس ورق پخت را با نان بر روی قفسه میانی قرار دهید و پخت کنید.

۸٫ نان ها را حدود ۱۵ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد/۳۷۵ درجه فارنهایت و تا زمانی که رنگ قهوه ای طلایی شود، پخا را ادامه دهید.

۹٫ از فر خارج کنید و نان ها را بر روی قفسه سیمی منتقل کنید تا خنک شوند.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مجتبی قلیخانی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09121642561
آدرس کانال: lavazemghanadiiran@
پست الکترونیکی: mojtaba_gholikhani@yahoo.com

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید