صدف آرد
خانه / نان / طرز تهیه نان خانگی+ فیلم

طرز تهیه نان خانگی+ فیلم

بهترین دستور طرز تهیه نان خانگی بسیار نرم، لطیف و با شیرینی مناسب را براتون به اشتراک میذارم. روی آن را با مربا خانگی تازه تزیین کنید تا بهترین نان را داشته باشد.

پخت نان خانگی در منزل
پخت نان خانگی

من این نان خانگی را مدام برای خانواده ام درست می کنم! انصافاً نان خیلی خوبی است. از بافت و طعم کاملی برخوردار می باشد.

خمیرمایه برای پخت نان

۱۰ نکته برای تهیه نان خانگی:

اکنون در اینجا چند نکته درباره طرز تهیه نان خانگی  برایتان آورده ام. این نکات را می توان با هر دستور پخت نان استفاده کرد. 

۱٫بگذارید مخمر حباب بزند. هرچه بیشتر بهتر!

۲٫ کمی آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر از لبه مخلوط کن خارج شود. شما نمی خواهید خیلی چسبنده یا خیلی سخت باشد.

۳٫ در حالی که اجازه می دهید خمیر بالا بیاید، کاسه را با یک حوله گرم بپوشانید و کنار پنجره تنظیم کنید. همچنین می توانید فر را با دمای ۱۰۰ درجه فارنهایت روشن کرده و سپس خاموش کنید. سپس کاسه را داخل فر قرار داده و اجازه دهید تا در آنجا بلند شود.

طرز تهیه نان خانگی نیازمند رعایت برخی نکات ساده و البته مهم می باشد.
نکاتی برای پخت نان

۴٫ قبل از لمس کردن خمیر اطمینان حاصل کنید که اندازه آن دو برابر شده است.

۵٫ وقتی خمیر آماده شکل گیری شد، خمیر را مشت کنید. سپس از وسط برش بزنید تا روی سطح آردپاشی شده دو نان درست شود.

۶٫ خمیر را فشار دهید وحباب های هوا را از بین ببرید. در حالی که آن را به سمت پایین فشار می دهید، یک شکل مستطیل درست کنید.

۷٫ مستطیل را مانند رول دارچین رول کنید.

۸٫ انتهای آن را زیر بگیرید و آماده است تا دوباره بلند شود.

استراحت دادن به خمیر نان

۹٫ این دو عشق را در تابه های نان بچسبانید. سپس آنها را با بسته بندی که کره زده و با اسپری نچسب پاشیده شده بپوشانید.

۱۰٫ اجازه دهید اندازه خمیر دو برابر شود و به اندازه یک نان عالی در بیاید. سپس آماده پخت است.

مواد اولیه:

ظرف اول:
  1. خمیرمایه خشک ۲ تا ۱/۲ قاشق چای خوری
  2. شکر۱/۲ قاشق سوپ خوری
  3. آب گرم ۲ فنجان
ظرف دوم:
  1. کره آب شده ۱/۴ فنجان
  2. شکر ۱/۴ فنجان
  3. شیرتبخیر شده ۱/۲ فنجان
  4. نمک ۱/۴ قاشق سوپ خوری
  5. آرد نان ( آرد سفید یا آرد گندم) ۷-۵ فنجان

*کره آب شده ۱ قاشق سوپ خوری ( برای روی نان )

دستورالعمل برای طرز تهیه نان خانگی :

خمیرمایه و شکر را در یک کاسه کوچک قرار دهید. آب گرم (نه خیلی داغ) را روی مخلوط مخمر بریزید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بماند تا کامل حباب دار شود.

 کره ذوب شده ، شکر ، شیر تبخیر شده و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

وقتی خمیرمایه آماده شد ، آنها را به هم اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس ۳ فنجان آرد بریزید.

 سپس هر بار ۱ فنجان آرد اضافه کرده و مخلوط کنید. وقتی به ۵ فنجان آرد در ظرف رسیدید ، هر بار ۱/۲ فنجان آرد بیشتری اضافه کنید تا خمیر دیگر به کناره ها نچسبد.

* می دانید وقتی انگشتانتان دیگر به خمیر نمی چسبند آماده است.

سپس  روی کاسه را با حوله گرم بپوشانید. اجازه دهید تا بلند شود (حدود ۱٫۵ ساعت).

وقتی از روی ظرف بلند شد ، آن را مشت کنید و روی سطح آردپاشی شده قرار دهید.

خمیر را به مدت ۲-۳ دقیقه ورز دهید. خمیر را به دو قطعه برش داده و به صورت مستطیل درآورید. خمیر را رول کرده و انتهای آن را زیر آن جمع کنید.

سپس درون ۲ تابه نان چرب شده قرار دهید. بگذارید نان دوباره بلند شود و وقتی به نظر می رسد یک نان خوب است ، آنها را به مدت ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید. وقتی نان تمام شد ، روی آن را با کره بپوشانید.

اکنون از نان خود لذت ببرید!

صدف آرد:

برای تهیه انواع آرد ها و یا هرگونه سوتای می توانید از طریق زیر با ما در ارتباط باشید:

شماره تماس مدیریت:   ۰۹۱۲۱۶۴۲۵۶۱  

شماره تماس:         ۰۲۶۳۲۲۴۱۸۹۰

کانال اینستاگرام:  lavazem_ghanadi_iran   /  sadafard.ir

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مجتبی قلیخانی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09121642561
آدرس کانال: lavazemghanadiiran@
پست الکترونیکی: mojtaba_gholikhani@yahoo.com

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

رعایت اصولی ساده و مهم برای پخت نان خانگی

۱۱ نکته کلیدی برای پخت نان خانگی

پخت نان هنری است که با تجربه فرا می گیرید. با انجام کارهایی ساده می توانید بوی نانی خوشمزه و خوش عطر را در خانه خود پخش کنید.

دیدگاهتان را بنویسید