طرز تهیه کیک کره ای

طرز تهیه کیک کره ای + فیلم

دستور پخت کیک کره خانگی که در این پست گذاشته ایم بهترین و ساده ترین دستورالعملی است که پیدا خواهید کرد.

انجام این دستورالعمل های ساده برای تهیه یک کیک عالی و خوشمزه کمتر از یک ساعت طول می کشد.
 
طرز تهیه کیک کره ای
کیک کره ای

مواد اولیه:

  • آرد کیک یا آرد همه منظوره          (۲۰۰ گرم یا ۱/۲ فنجان کم)
  • بیکینگ پودر           ۱ قاشق چای خوری 
  • نمک                  ۱/۲ قاشق چایخوری
  • کره                     ۲ عدد یا در دمای اتاق (۲۲۵ گرم کره)
  • شکر                  ۷ اونس (۲۰۰ گرم یا ۱ فنجان)
  • تخم مرغ             ۴ عدد
  • عصاره وانیل      ۱ قاشق چایخوری 
  • ماست ساده (ترجیحا) یا شیر کامل       ۴ قاشق غذاخوری 

طرز تهیه کیک کره ای:

  1. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. قالب را هرچه که هست ( تابه نان ، تابه مینی ، تابه مربع ۸×۸ اینچ یا ۹ ۹ اینچ ، تابه گرد) را کمی با کره چرب کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم. نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید.
  3. با همزن دستی یا میکسر کره و شکر را به مدت ۳ دقیقه بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و رنگ زرد کمرنگ درآید. 
  4. اولین تخم مرغ را اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ به مدت ۱ تا ۲ دقیقه خوب آن را هم بزنید تا به رنگ کرمی دربیاید.
  5. کناره های ظرف را جمع کنید و کامل مواد را مخلوط کنید. عصاره وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد را بریزید و خوب مخلوط کنید. ماست ساده یا شیر کامل را به آن اضافه کنید.
  6. مایه را در ظرف پخت چرب شده بریزید. آن را کمی تکان دهید تا خمیر کیک به طور یکنواخت پخش شود. آن را حدود ۵۰-۴۰ دقیقه بپزید تا زمانی که قهوه ای طلایی شود. برای جلوگیری از قهوه ای شدن بالای کیک ، روی تابه را با قرار دادن صفحه کیک با یک ورق فویل آلومینیومی بپوشانید.
  7. آن را از فر خارج کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه روی توری سیم خنک شود. ورق ورق کرده و گرم سرو کنید.

نکات کلیدی

  • از کره با کیفیت بالا استفاده کنید. 
  • برای تهیه مایه کیک از همزن دستی یا میکسر استفاده کنید.
  • آرد را برای داشتن یک خمیر کیک صاف الک کنید.
  • ماست به شیر ترجیح داده می شود و کیک را بسیار نرم ، لطیف و مرطوب می کند.
  • برای جلوگیری از قهوه ای شدن بیش از حد قسمت بالای کیک ، آنرا در حین پختن با یک ورق فویل آلومینیوم بپوشانید.
  • وقتی کیک داخل فر می رود ، روی آن را پوشش ندهید ، در غیر این صورت به درستی بلند نمی شود.
  • اگر قسمت بالای کیک را با فویل آلومینیوم پوشانده اید ، مطمئن شوید که مایه کیک به آن نچسبیده است.

در ادامه فیلم مربوط به پخت کیک کره ای هم براتون گذاشتیم. امیدواریم که لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید