دستور پخت کیک کره خانگی که در این پست گذاشته ایم بهترین و ساده ترین دستورالعملی است که پیدا خواهید کرد.

مواد اولیه:
- آرد کیک یا آرد همه منظوره (۲۰۰ گرم یا ۱/۲ فنجان کم)
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- کره ۲ عدد یا در دمای اتاق (۲۲۵ گرم کره)
- شکر ۷ اونس (۲۰۰ گرم یا ۱ فنجان)
- تخم مرغ ۴ عدد
- عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
- ماست ساده (ترجیحا) یا شیر کامل ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک کره ای:
- فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- قالب را هرچه که هست ( تابه نان ، تابه مینی ، تابه مربع ۸×۸ اینچ یا ۹ ۹ اینچ ، تابه گرد) را کمی با کره چرب کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم. نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید.
- با همزن دستی یا میکسر کره و شکر را به مدت ۳ دقیقه بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و رنگ زرد کمرنگ درآید.
- اولین تخم مرغ را اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ به مدت ۱ تا ۲ دقیقه خوب آن را هم بزنید تا به رنگ کرمی دربیاید.
- کناره های ظرف را جمع کنید و کامل مواد را مخلوط کنید. عصاره وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد را بریزید و خوب مخلوط کنید. ماست ساده یا شیر کامل را به آن اضافه کنید.
- مایه را در ظرف پخت چرب شده بریزید. آن را کمی تکان دهید تا خمیر کیک به طور یکنواخت پخش شود. آن را حدود ۵۰-۴۰ دقیقه بپزید تا زمانی که قهوه ای طلایی شود. برای جلوگیری از قهوه ای شدن بالای کیک ، روی تابه را با قرار دادن صفحه کیک با یک ورق فویل آلومینیومی بپوشانید.
- آن را از فر خارج کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه روی توری سیم خنک شود. ورق ورق کرده و گرم سرو کنید.

نکات کلیدی
- از کره با کیفیت بالا استفاده کنید.
- برای تهیه مایه کیک از همزن دستی یا میکسر استفاده کنید.
- آرد را برای داشتن یک خمیر کیک صاف الک کنید.
- ماست به شیر ترجیح داده می شود و کیک را بسیار نرم ، لطیف و مرطوب می کند.
- برای جلوگیری از قهوه ای شدن بیش از حد قسمت بالای کیک ، آنرا در حین پختن با یک ورق فویل آلومینیوم بپوشانید.
- وقتی کیک داخل فر می رود ، روی آن را پوشش ندهید ، در غیر این صورت به درستی بلند نمی شود.
- اگر قسمت بالای کیک را با فویل آلومینیوم پوشانده اید ، مطمئن شوید که مایه کیک به آن نچسبیده است.
در ادامه فیلم مربوط به پخت کیک کره ای هم براتون گذاشتیم. امیدواریم که لذت ببرید.