در این قسمت طرز پخت کیک هندوانه ای را با دستوری ساده برای شما دوستان به اشتراک می گذاریم.
مواد اولیه:
- هندوانه / پوره هندوانه ۱/۲ فنجان
- آرد کیک سفید ۱۵٫۲۵ اونس
- تخم مرغ ۳ عدد
- روغن نباتی ۱/۳ فنجان
- طعم دهنده هندوانه اختیاری
- خامه ۲ تا ۱/۲ فنجان
- تکه های شکلات ۱/۴ فنجان
- رنگ خوراکی سفید و قرمز
![](https://sadafard.ir/wp-content/uploads/2020/12/کیک-هندوانه-ای-8-1.jpg)
طرز پخت کیک هندوانه ای
- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ته دو قالب کیک ۹ اینچی را با کاغذ روغنی چرب کنید. آن ها را کنار بگذارید.
![](https://sadafard.ir/wp-content/uploads/2020/12/کیک-هندوانه-ای-5.jpg)
۲٫ مکعب های هندوانه را پوره کنید.
![](https://sadafard.ir/wp-content/uploads/2020/12/کیک-هندوانه-ای-3.jpg)
۳٫ پودر کیک ، پوره هندوانه ، تخم مرغ ، روغن نباتی و طعم دهنده هندوانه (در صورت استفاده) را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. به مدت ۳۰ ثانیه با هم مخلوط کنید و سپس ۲ دقیقه با سرعت متوسط بزنید.
برای خمیر کیک هندوانه ، مواد تشکیل دهنده آن مشابه مواد موجود در بسته کیک است اما به جای آب در این دستورالعمل از هندوانه پوره شده استفاده می شود.
![](https://sadafard.ir/wp-content/uploads/2020/12/کیک-هندوانه-ای-6-1024x667.jpg)
۴٫ خمیر را بین دو قالب کیک تقسیم کنید.
۵٫ خمیر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۹-۳۳ دقیقه بپزید. به مدت ۲۰ دقیقه ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود، کیک ها را از ظرف خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
![طرز پخت کیک هندوانه ای + فیلم](https://sadafard.ir/wp-content/uploads/2020/12/کیک-هندوانه-ای-7-1024x674.jpg)
۶٫ حدود ۱/۲ فنجان خامه را صورتی و حدود ۳/۴ فنجان خامه را سبز رنگ کنید و ۱/۴ فنجان آن را سفید بگذارید.
۷٫ یکی از کیک ها را روی پایه کیک قرار دهید. روی آن را با خامه صورتی رنگ بپوشانید. کیک دوم را اضافه کنید و لبه های بیرونی را با خامه سبزرنگ و سپس روی آن را دوباره با خامه صورتی باقی مانده بپوشانید. خامه سفید را در کیسه شیرینی (یا کیسه زیپ تاپ) بریزید و گوشه دور تا دور آن را بکشید.
۸٫ تکه های شکلاتی را در قسمت بالای کیک قرار دهید.
کیک هندوانه ای شما اکنون آماده است.