نان باکویت با دانه چیا+ فیلم

 نان باکویت با دانه چیا بدون شک یکی از نان های رژیمی و سالم است.

در این قسمت قصد داریم تا مواد اولیه و طرز پخت این نان ساده، سالم، رژیمی و خوشمزه را با شما دوستان عزیز به اشتراک بگذاریم.

نان باکویت با دانه چیا
نان باکویت با دانه چیا

مواد اولیه:

مواد اولیه برای پخت نان باکویت با دانه چیا به شرح زیر است:

۱. دانه چیا                          ۴۰ گرم
۲. آب                              ۲۴۰ میلی لیتر
۳. آرد باکویت                   ۳۰۰ گرم
۴. بیکینگ پودر                    ۳ قاشق چایخوری
۵. نمک                            ۱/۲ قاشق چایخوری
۶. آب                              ۱۶۰ میلی لیتر
۷. روغن مایع                     ۶۰ میلی لیتر

برای روی نان:
۱. مغز تخمه آفتابگردان          ۳۵ گرم

دستور پخت نان باکویت با دانه چیا:

۱. در ظرفی دانه چیا و یک فنجان آب (۲۴۰ میلی لیتر) را با هم مخلوط کنید. و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا ژله ای شود.

 

دانه چیا موجود در نان باکویت

 

۲. فر را تا دمای ۳۵۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
۳. در ظرفی دیگر آرد باکویت، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.۱۶۰ میلی لیتر آب باقی مانده، روغن و مخلوط ژله ای دانه چیا را به آن اضافه کنید.کاملا تا زمانی که مخلوط شوند آن ها را با هم ترکیب کنید.

 

 

۴. با قاشق خمیر را در قالب از پیش آماده شده بریزید. روی آن را صاف کنید.

 

 

۵٫ با مغز تخمه آفتابگردان در صورت تمایل روی آن را تزیین کنید. به مدت ۱ ساعت و ۱۰ دقیه آن رابپزید.

 

 

۶٫ از فر سپس آن را خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
۷٫ اکنون از خوردن آن لذت ببرید.

🚫یک نکته مهم در رابطه با بیکینگ پودر:🚫

برای اینکه این نان یک نان رژیمی و سالم هستش.
و ما نیز همواره به دنبال حفظ سلامتی دوستانمون هستیم پس نباید سلامت نان رو زیر سوال ببریم.
و بجای بیکینگ پودر می توانید از خمیرمایه خشک فوری به مقدار ۱۲ گرم رو برای این دستورپخت استفاده کنید.
و در رابطه با دما هم دمای فر برقی ۲۰۰ و گازی ۲۱۰ تا ۲۲۰ دمای مناسبی می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید