نان توت فرنگی ساده و خوشمزه یکی از نان های مورد استقبال برای استفاده از توت فرنگی و موز در آشپزخانه می باشد.
این یک دستور العمل آسان است که تقریباً هر کسی می تواند آن را درست کند و با استفاده از موز له شده یا توت فرنگی تازه له شده و چند ماده اصلی دیگر آشپزخانه درست می شود.
این نان توت فرنگی تازه، بسیار خوشمزه است، با طعم های میوه ای که کاملا با مواد شیرین دلپذیرتر می شود.
مواد اولیه :
- ۱ ½ فنجان آرد همه منظوره
- ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
- شکر ۱ فنجان
- ¾ فنجان توت فرنگی خرد شده
- ۲ فنجان شیر پرچرب
- ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- ½ فنجان روغن
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
از مواد زیر نیز به دلخواه و با سلیقه خود می توانید در این دستور استفاده کنید.
۱ فنجان گردو ریز خرد شده
½ قاشق چایخوری دارچین
½ فنجان موز له شده
روش تهیه نان توت فرنگی:
در ادامه روش تهیه نان توت فرنگی را بررسی می کنیم.
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب نان ۹×۵ اینچی را کمی چرب کنید.
در یک کاسه توت فرنگی با مقدار کمی آرد را با هم ترکیب کنید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه جداگانه تخم مرغ و شکر، را با هم ترکیب کنید. روغن را به آن اضافه کنید. و مجددا مواد را با هم ترکیب کنید.
عصاره وانیل و شیر پرچرب را به آن اضافه کنید و با همزن مواد را کاملا ترکیب کنید.
کاسه مواد خشک ( آرد،جوش شیرین و نمک ) را به این ترکیب اضافه کنید.و مجدد هم بزنید.
توت فرنگی های خرد شده را نیز به مخلوط اضافه کنید و به آرامی آنها را ترکیب کنید.
خمیر را با قاشق در قالب نان آماده شده بریزید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه یا تا زمانی که چاقویی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.
اجازه دهید نان به مدت ۱۰ دقیقه در تابه خنک شود و سپس آن را به توری سیمی منتقل کنید. قبل از برش دادن کاملا اجازه دهید نان خنک شود.
امیدواریم که از آموزش این نان لذت برده باشید و بتوانید به راحتی آن را آماده کنید.
در ادامه می توانید فیلم آموزش نان توت فرنگی را به صورت کامل مشاهده کنید.