پخت نان با استفاده از کربن فعال در آن روش جالب و جدیدی است تا رنگ جدیدی از نان خلق شود. در این آموزش نحوه و میزان مصرف کربن فعال در پخت نان را بررسی می کنیم. و با نحوه مصرف کربن فعال بیشتر آشنا می شویم. چنان چه علاقه دارید تا اطلاعات بیشتری در رابطه با کربن فعال داشته باشید می توانید مقاله کربن فعال صدف آرد را مطالعه نمایید.
مواد اولیه :
- ۱ ½ قاشق غذاخوری + ۲۰۰ گرم آرد_همه_منظوره
- ۳ گرم مخمر خشک
- ۲ قاشق غذاخوری + ۱۵۰ میلی لیتر آب گرم
- ۱ قاشق چایخوری شکر قهوه ای
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ۱ ½ قاشق چایخوری پودر کربن فعال
- ۳۰ گرم کره گیاهی
- ۱ قاشق غذاخوری شیر سویا
- ۲ قاشق غذاخوری کنجد
دستورالعمل پخت نان با استفاده از کربن فعال :
در ادامه موضوع پخت نان با استفاده از کربن فعال در داخل آن به طرز تهیه آن می پردازیم.
در یک کاسه کوچک، ۱ ½ قاشق غذاخوری آرد، مایه خمیر خشک، ۲ قاشق غذاخوری آب و شکر قهوه ای را اضافه کنید.
مخلوط کنید و بگذارید حداقل ۱۰ دقیقه بماند.
در یک کاسه بزرگ، بقیه آرد را با نمک دریا و کربن_فعال مخلوط کنید.
آب باقیمانده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیری الاستیک به دست آید.
کره را اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا یکدست شود.
برای داشتن رول های نرم حداقل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا گلوتن به خوبی توسعه یابد.
خمیر را به شکل توپ در آورید، با مشما بپوشانید و بگذارید به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود، در کاسه باقی بماند.
پس از آماده شدن، خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده منتقل کنید.
آن را به ۷ قسمت مساوی تقسیم کنید. اگر رول های بزرگتری می خواهید خمیر را به ۶ عدد تقسیم کنید.
هر تکه از خمیر را به شکل توپ در آورید و به سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید منتقل کنید.
رول ها را به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا سفت شوند.
در این فاصله فر را با دمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
پس از آماده شدن، روی رول ها را با برس شیر سویا آغشته کرده و کنجد بپاشید.
به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در وسط رول فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.
اجازه دهید نان رول هایتان قبل از سرو خنک شوند. لذت ببرید!
در ادامه شما می توانید فیلم آموزشی مربوط به پخت این مدل نان را نیز مشاهده نمایید.