کیک بسبوسه + فیلم

کیک بسبوسه یک کیک ساده خانگی برای جشن گرفتن هر مناسبتی است.

یک کیک زیبا با شیرینی عالی بنام بسبوسه ، کیک کلاسیک خاورمیانه که با آرد سمولینا درست شده و با شربت شکر با طعم گل رز شیرین شده است.

کیک بسبوسه با آرد سمولینا
کیک بسبوسه

مواد اولیه:

تخم مرغ                                                          ۳ عدد  
شکر                                                                ۳/۴ فنجان  
عصاره وانیل                                                     ۱ قاشق چایخوری 
آرد سمولینا                                                       ۱ و ۱/۲ فنجان 
پودر نارگیل                                                        ۱/۲ فنجان 
ماست غلیظ (من از ماست یونانی استفاده کردم)        ۱/۲ فنجان 
کره ذوب شده                                                    ۱/۲ فنجان 
آرد همه منظوره (آرد فانتزی)                                 ۱/۲ فنجان 
بیکینگ پودر                                                     ۱ قاشق چایخوری 

شربت شکر:

آب                                                                  ۱ فنجان 
شکر سفید                                                         ۱ فنجان  
آب لیمو                                                            ۱ قاشق چایخوری 
گلاب                                                                ۱ قاشق چایخوری  

مواد دیگر:

بادام خرد شده (اختیاری)                                      ۱/۴ فنجان 
کره ذوب شده، برای چرب کردن قالب پخت

دستورتهیه کیک بسبوسه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۰ فارنهایت گرم کنید.
یک قالب فر (من از قالب ۱۵ در ۲۵ سانتی متر استفاده کردم) را با کره آب شده چرب کنید. کنار بگذارید.

خمیر:

تخم مرغ، شکر و عصاره وانیل را در یک کاسه بزرگ بریزید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
نارگیل، ماست و کره را اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا ترکیب شوند.
یک الک روی کاسه قرار دهید. آرد و بکینگ پودر را داخل کاسه الک کنید. در حالت ایده آل، خمیر باید بسیار غلیظ باشد.
خمیر را در قالب چرب شده بریزید.
تکان دهید و به آرامی ضربه بزنید تا حباب های هوا خارج شوند.
به فر از قبل گرم شده خمیر را منتقل کنید.
به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که چنگالی که در وسط قالب فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید آن را بپزید.

شربت شکر:

در همین حین، آب و شکر را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.
هم بزنید تا شکر حل شود.
آب لیمو را اضافه کنید.
حرارت را زیاد کرده و مخلوط را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. از روی حرارت بردارید.
با گلاب هم بزنید. شربت را گرم نگه دارید.

بسبوسه:

کیک را روی یک سطح صاف قرار دهید. با استفاده از یک چاقوی تیز، کیک را مربع برش دهید.
شربت شکر را روی کیک بریزید.
کیک را در قالب بگذارید تا خنک شود. با خلال بادام تزئین کنید.
یادداشت
– در صورت تمایل می توان بادام را با پسته جایگزین کرد.
– من برای پخت کیک از قالب مستطیلی ۱۵ در ۲۵ سانتی متری استفاده کردم. در صورت تمایل می توانید از قالب مربع یا دایره ای نیز استفاده کنید.

کیک بسبوسه

در ادامه فیلم مربوط به نحوه پخت این کیک نیز گذاشته شده است. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.