کیک لاوا شکلاتی

کیک لاوا شکلاتی + فیلم

کیک لاوا شکلاتی یکی از کیک های خوشمزه و ساده شکلاتی است که در این قسمت طرز تهیه آن را برای دوستان به اشتراک می گذاریم.

مواد اولیه:

کره                                            ۱/۴ فنجان
شکلات نیمه شیرین
(چیپس یا خرد شده)                        ۳/۴ فنجان

تخم مرغ بزرگ                                ۳ عدد

پودر شکر                                     ۱/۴ فنجان

 نمک                                           ۱/۸ قاشق چایخوری

عصاره وانیل                                 ۱/۲ قاشق چایخوری

 آرد                                                ۱ قاشق غذاخوری

مواد اولیه کیک لاوا شکلاتی

کیک لاوا شکلاتی:

اگر بلافاصله قصد پخت دارید  فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

چهار ظرف سیلیکونی را چرب کنید و آنها را روی یک ظرف پخت قرار دهید. کنار بگذارید.

دستور پخت:

۱٫ در مایکروویو یا روی اجاق گاز روی حرارت کم ، کره و شکلات را ذوب کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آن را کنار بگذارید.

 

۲٫ تخم مرغ ها را داخل کاسه همزن قرار داده و به مدت ۱ دقیقه تا زمانی که زرد کمرنگ شود ، آنها را بزنید.

۳٫ به تخم مرغ های زده شده شکر و نمک اضافه کنید و آنقدر بزنید تا شکر حل شود. (حدود ۱ دقیقه)

 

۴٫ مخلوط شکلات و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود.

 

۵٫ آرد را به آن اضافه کنید و کاملا ترکیب کنید.

 

۶٫ خمیر را به طور مساوی در ۴ فنجان پخت سیلیکون بریزید.

 ۷٫ به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه آن را بپزید تا خمیر پف کند.

۸٫ از فر خارج کنید و بگذارید کیک ها به مدت ۲-۵ دقیقه روی سینی فر در فنجان های سیلیکون بمانند.

۹٫ کیک ها را به بشقاب هایی که قصد دارید روی آنها سرو کنید ، برگردانید.

 

کیک لاوا شکلاتی

۱۰٫ با خامه زده شده تازه ، پودر قند ، توت تازه و غیره می توانید آن را تزیین کنید. و آن را گرم سرو کنید.

نوش جان

در پست های قبل آموزش مربوط به پخت کیک گورخری و کره ای نیز گذاشته شده است.

شما نیز لطفا با ارائه نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود صدف آرد را در ارائه بهتر مطالب و آموزش ها یاری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید