کیک لاوا شکلاتی یکی از کیک های خوشمزه و ساده شکلاتی است که در این قسمت طرز تهیه آن را برای دوستان به اشتراک می گذاریم.
مواد اولیه:
کره ۱/۴ فنجان
شکلات نیمه شیرین
(چیپس یا خرد شده) ۳/۴ فنجان
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
پودر شکر ۱/۴ فنجان
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
کیک لاوا شکلاتی:
اگر بلافاصله قصد پخت دارید فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
چهار ظرف سیلیکونی را چرب کنید و آنها را روی یک ظرف پخت قرار دهید. کنار بگذارید.
دستور پخت:
۱٫ در مایکروویو یا روی اجاق گاز روی حرارت کم ، کره و شکلات را ذوب کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آن را کنار بگذارید.
۲٫ تخم مرغ ها را داخل کاسه همزن قرار داده و به مدت ۱ دقیقه تا زمانی که زرد کمرنگ شود ، آنها را بزنید.
۳٫ به تخم مرغ های زده شده شکر و نمک اضافه کنید و آنقدر بزنید تا شکر حل شود. (حدود ۱ دقیقه)
۴٫ مخلوط شکلات و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود.
۵٫ آرد را به آن اضافه کنید و کاملا ترکیب کنید.
۶٫ خمیر را به طور مساوی در ۴ فنجان پخت سیلیکون بریزید.
۷٫ به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه آن را بپزید تا خمیر پف کند.
۸٫ از فر خارج کنید و بگذارید کیک ها به مدت ۲-۵ دقیقه روی سینی فر در فنجان های سیلیکون بمانند.
۹٫ کیک ها را به بشقاب هایی که قصد دارید روی آنها سرو کنید ، برگردانید.
۱۰٫ با خامه زده شده تازه ، پودر قند ، توت تازه و غیره می توانید آن را تزیین کنید. و آن را گرم سرو کنید.
نوش جان
در پست های قبل آموزش مربوط به پخت کیک گورخری و کره ای نیز گذاشته شده است.
شما نیز لطفا با ارائه نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود صدف آرد را در ارائه بهتر مطالب و آموزش ها یاری کنید.