کیک پای سیب + فیلم

کیک پای سیب یکی از کیک های خوشمزه و پر طرفدار است.

از آن کیک ها که طرفداران فراوان و طعمی به یاد ماندنی دارد.

این کیک را می توانید برای مهمانان عید هم حاضر کنید و با چای یا دیگر نوشیدنی های گرم سرو کنید.

 

در ادامه مواد اولیه مورد نیاز و دستور پخت کیک پای سیب به صورت کامل توضیح داده شده است.

 

مواد اولیه کیک پای سیب

مواد اولیه:

  1. سیب پوست کنده         ۶-۷  عدد سیب
  2. دارچین                       ۱  قاشق چایخوری 
  3. کره                            ۸  قاشق غذاخوری
  4. آرد همه منظوره            ۳  قاشق غذاخوری 
  5. آب                          ۱/۴ فنجان
  6. شکر دانه ریز                ۱ فنجان 
  7. تخم مرغ                      ۱ عدد
  8. آب                             ۱ قاشق غذاخوری 
کیک پای سیب به همراه دستور پخت آن
کیک پای سیب

دستور پخت کیک پای سیب:

 

۱٫ فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲٫ کره را در یک قابلمه کوچک ​​و روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید. ۳ قاشق غذاخوری آرد را مخلوط کنید سپس به مدت ۱ دقیقه بجوشانید و مرتباً هم بزنید. ۱/۴ فنجان آب ، ۱ فنجان شکر را مخلوط کنید و بجوشانید. حرارت را کم کنید و به مدت ۳ دقیقه همچنان اجازه دهید تا بجوشد. در این فاصله مرتباً هم بزنید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

۳٫ هسته ها را جدا کرده ، ۷ فنجان سیب را نازک برش دهید و آنها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. روی آن را با ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین بپاشید و آن را بریزید تا ترکیب شود. سس را روی سیب ها بریزید و هم بزنید تا برش های سیب پوشیده شود.

 

۴٫  سطح کار خود را آرد بپاشید و پوسته پای پایینی را به صورت دایره ای به قطر ۱۲  پهن کنید. آن را دور وردنه خود بپیچید و به داخل ظرف منتقل کنید. مخلوط سیب را اضافه کنید، کمی در مرکز خراشیده شود و مراقب باشید که لبه ها پر نشود که کار را دشوار می کند.

۵٫ پوسته دوم را به اندازه دایره ای به قطر ۱۱ حلقه کنید و با استفاده از دستگاه برش پیتزا به ۱۰ نوارآن را برش دهید. نوارها را به صورت مشبک بافته شده از بالا مرتب کنید. کناره های خمیر پایینی را به داخل جمع کنید. ۱ تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری آب را با هم بزنید و روی این لایه ها را با تخم مرغ مسواک بزنید.

۶٫ مخلوط را در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. حرارت را به ۳۵۰ درجه فارنهایت کاهش داده و پخت را ۴۵ دقیقه دیگر یا تا زمانی که سیب ها نرم شوند و پر از حفره شود، ادامه دهید. ۱ ساعت قبل از سرو در دمای اتاق آن را استراحت کنید.

صدف آرد

امیدواریم که از آموزش کیک پای سیب لذت برده باشید. می توانید برای آموزش انواع دیگر کیک ها به پست های زیر نیز مراجعه کنید.

کیک لاوا شکلاتی + فیلم آموزشی

کیک کره ای + فیلم آموزشی

کیک گورخری + فیلم آموزشی

دیدگاهتان را بنویسید