نان جودوسر: سالم، سریع و مقوی

نان جودوسر یک انتخاب سالم و خوشمزه است که به‌ راحتی آماده می‌ شود. این نان سرشار از پروتئین و فیبر بوده و می‌ توانید آن را برای صبحانه، ناهار یا شام همراه با انواع خوراکی‌ ها سرو کنید. با ترکیب ادویه‌ های دلخواه و استفاده از مواد تازه، می‌ توانید طعم آن را مطابق سلیقه خودتان تنظیم کنید.

مواد اولیه:

• ۵۰ گرم آرد جو دوسر (یا آرد دلخواه)

• ۴ عدد سفیده تخم‌ مرغ

• ۱ و ½ قاشق غذاخوری شیر (به انتخاب شما)

مواد اختیاری

• نمک به مقدار لازم

• ادویه‌ های اضافی مثل پودر سیر، پودر پیاز یا فلفل

نان جودوسر: سالم، سریع و مقوی
نان جودوسر

دستور تهیه نان جودوسر :

۱٫ در یک کاسه، آرد جو دوسر، سفیده تخم‌ مرغ، شیر و در صورت تمایل نمک و ادویه‌ ها را با هم ترکیب کنید. مخلوط را با همزن یا مخلوط‌کن خوب هم بزنید تا هیچ گلوله‌ ای باقی نماند.

۲٫ یک ماهیتابه بزرگ نچسب یا تابه مخصوص را با کمی روغن یا کره چرب کنید و روی حرارت متوسط گرم کنید.

۳٫ یک‌ سوم از مایه را در ماهیتابه بریزید و با حرکت دایره‌ ای ماهیتابه، مایه را به‌طور یکنواخت پخش کنید. نگران رقیق بودن مایه نباشید، در حین پخت شکل می‌ گیرد.

۴٫ نان جودوسر را ۱ تا ۲ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید، سپس آن را برگردانید و سمت دیگر را بپزید.

نکات سرو :

• می‌ توانید از پنیر، آووکادو یا حتی کره بادام‌ زمینی به‌عنوان تاپینگ استفاده کنید.

• برای گزینه‌ ای شیرین، مقداری عسل یا مربای کم‌ قند اضافه کنید.

نکته :

اگر می‌ خواهید نان کمی ضخیم‌ تر باشد، مقدار آرد را کمی افزایش دهید یا به‌جای بخشی از سفیده تخم‌ مرغ، از تخم‌ مرغ کامل استفاده کنید.

صدف آرد :

می‌توانید انواع آردهای بدون گلوتن، رژیمی و سالم مورد نیازتون رو به‌ صورت تازه و با کیفیت از صدف آرد تهیه کنید و تجربه‌ی پخت نان‌ های خانگی سالم و خوش‌ طعم رو لذت‌ بخش‌تر کنید.

در ادامه شما می توانید ویدئوی طرز تهیه این نان های سالم و خوشمزه را تماشا کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *