فروش انواع آرد
خانه / آرد / آرد روگن / آرد روگن

آرد روگن

نان روگن و فواید آن

نان روگن یا نان چاودار (roggen bread)

روگن ( Roggen ) در زبان آلمانی به معنی “چاودار” است ، و در آلمان از نان های بسیار پر طرفدار است. نان روگن به جهت دارا بودن آرد چاودار منبع خوبی از مواد معدنی خصوصاً منیزیم و ویتامینهای گروه B ( از جمله اسید فولیک ویتامین B9،تیامین ویتامین B1 و نیاسین ویتامین B3) ، ویتامین K ، ویتامین و آنتی اکسیدان های بسیار می باشد.

چاودار ،غله ایی شبیه گندم ولی بلندتر و باریکتر است که از نظر شکل مابین گندم و یولاف ( جو دوسر )می باشد. رنگی کدر و خاک آلود دارد و جدا کردن سبوس از دانه آن بسیار مشکلاست ، به همین دلیل آرد چاودار تیره رنگ و معمولاً حاوی مقدار زیادی مواد مغذی می باشد و نان تهیه شده از آرد چاودار نیز تیره و طعم و عطر قویتری نسبت به نان گندم دارد .

یکی دیگر از مزایای نان چاودار استفاده از خمیر ترش در خمیر آن می باشد و به هیچ وجه از جوش شیرین در آن استفاده نمی شود و همین امر باعث طعم و ماندگاری بهتر این نان نسبت به سایر نان هاست.

در مجموعه نان گندمین این نان به صورت لقمه ای، چارکی ، تُست ، و اشکال مختلف دیگر نیز پخت میشود .

– خواص نان چاودار را فراموش نکنید :

نان چاودار محرک تولید انسولین می باشد و از طرف دیگر استفاده از این نان باعث می شود قند خون به کندی بالا رود که برای بیماران دیابتی بسیار حائز اهمیت است. استفاده از نان های چاودار باعث تسکین دردهای مفصلی می شود.

فیبر چاودار کاهش وزن را تسهیل می کند ، با اتصال به سموم داخل روده بزرگ و دفع آنها و نیز اتصال به مواد شیمیایی سرطانزا باعث کاهش آسیب به سلولهای روده و جلوگیری از ایجاد سرطان روده بزرگ می شود ، همچنین از تشکیل سنگ صفرا جلوگیری می کند و همچنین به دلیل دارا بودن املاح و مواد مغذی بسیار زیاد باعث کاهش میزان کلسترول و فشار خون می گردد.

مصرف نان روگن ( چاودار ) به دلیل آنتی اکسیدان های و مواد مغذی آن برایهمه به خصوص برای کودکان و خانم ها در سن یائسگی بسیار توصیه میشود .

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مجتبی قلیخانی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09121642561
آدرس کانال: lavazemghanadiiran@
پست الکترونیکی: mojtaba_gholikhani@yahoo.com

مطلب پیشنهادی

آرد چاودار

از کجا آرد چاودار بخریم؟

آرد چاودار از خانواده غلات است؛ و مقدار املاح آن کمی بیشتر از گندم است. آرد چاودار از آرد گندم تیره تر است. آرد چاودار با طعم و بافت متفاوت، نسبت به آرد گندم متفاوت است. علاوه بر این، کربوهیدرات در آرد چاودار، توانایی گلوتن را برای ایجاد "ماتریکس گلوتن" کاهش می دهد و منجر به کاهش حجم نان می شود. این باعث می شود که نان با چگالی بیشتری تولید شود. انواع سبک، متوسط ​​و تیره از آرد چاودار وجود دارد. تفاوت اصلی بین مقدار سبوس موجود در آرد پس از پردازش است. چاودار چیست ؟ تفاوت آرد چاودار و آرد گندم در چیست ؟

پاسخی بگذارید

کانال تلگرام