آرد سمولینا چیست؟ ارزش غذایی آن چیست؟وتفاوت آن با آردهای دیگر چیست؟ این ها احتمالا سوالاتی است که در ذهن خود با آن ها بارها روبرو شده اید. در این مطلب آرد سمولینا را از لحاظ ظاهری و ارزش تغذیه ای آن مورد بررسی قرار می دهیم.
آرد سمولینا چیست؟
آرد سمولینا دانه درشتی است که از گندم دوروم ، نوع سخت گندم تهیه می شود. هنگامی که به صورت آرد درمی آید ، گندم دوروم به عنوان بلغور شناخته می شود.https://en.wikipedia.org/wiki/Semolina
این آرد تیره تر و طلایی تر از آرد همه منظوره است. رایحه ملایم و خاکی دارد. سمولینا در کنار کاربردهای آشپزی، از مزایای آن برای کنترل وزن ، سلامت قلب و سیستم هضم نیز استفاده می شود.
در تمام دنیا برای تهیه نان ، ماکارونی و فرنی استفاده می شود.
ارزش غذایی:
آرد سمولینا می تواند غنی شود . به معنی اضافه کردن مواد مغذی که در طی فرآوری دانه گندم دوروم از دست داده است. آرد غنی شده مقادیر بالاتری از ویتامین ها و مواد معدنی نسبت به گزینه های غیر غنی شده دارد.
یک وعده ۱/۳ فنجان (۵۶ گرم) سمولینای پخته نشده و غنی شده:
کالری: ۱۹۸ کالری
کربوهیدرات: ۴۰ گرم
پروتئین: ۷ گرم
چربی: کمتر از ۱ گرم
فیبر: ۷٪ میزان مصرف روزانه مرجع (RDI)
آهن: ۱۳٪ از RDI
منیزیم: ۸٪ از RDI
سمولینا سرشار از پروتئین و فیبر است – هر دو هضم را کند می کند . و احساس سیری را بین وعده های غذایی افزایش می دهند.
همچنین سرشار از ویتامین های گروه B مانند تیامین و فولات است. این ویتامین ها نقش مهمی در بدن شما از جمله کمک به تبدیل غذا به انرژی دارند .
علاوه بر این، این آرد منبع خوبی از آهن و منیزیم است. این مواد معدنی در تولید گلبول های قرمز خون ، سلامت قلب و کنترل قند خون فعالیت می کنند.
آرد سمولینا در صدف آرد به صورت خرده و عمده به فروش می رسد.