صدف آرد
خانه / آرد / آرد نول چیست

آرد نول چیست

آرد نول همان آرد سفید  است که به نام های  آرد سفید (سه صفر ) قنادی نیز معروف می باشد.

دارای بافت کاملاً یکنواخت  و دانه بندی نرم و همچنین کیفیت پروتئین بالا میباشد.

آرد نول

میزان سبوس گیری از این آرد بسیار زیاد است. ( حداقل ۲۳٪ وبه سفارش بعضي صنف تا ۳۰%) .

این آرد دارای پروتئین بالا، دانه بندی نرم و بافتی کاملاً یکنواخت است که از گندم های نرم و سخت مرغوب ایرانی  تهیه می شود.

رنگ آرد قنادی روشن ،عاری از سبوس و لکه می باشد . 

این آرد برای تهیه انواع محصولات قنادی ، مصارف کارگاهی و خانگی مناسب است. 

 اما کارخانجات محدودی نوعی آرد به نام آرد ۴ صفر هم تولید می کنند که آردی بسیار سبک و سفید است و صرفاً برای تهیه کیک و شیرینی و حلوا های سفید کاربرد دارد که نتیجه ای عالی دارند.

میزان پروتئین و گلوتن موجود در این محصول کمتر از آرد خبازی و آرد ستاره است.

مدت ماندگاری آن به علت وجود میزان سبوس محدود، کمتر از ۶ ماه در شرایط استاندارد پیش‌بینی می‌گردد.

آرد نول زبر:

ذرات آردی است که از آندوسپرم گندم سخت و نیمه سخت دارای پروتئین بالا تهیه می شود و دانه بندی کاملا متفاوتی با آرد نول نرم دارد.

این محصول دارای پروتئین و گلوتن بالا بوده و اندازه ذرات آن بنا به درخواست مشتری قابل تغییر می باشد.

این آرد جهت واحدهای تولید ماکارونی سنتی و … بسیار مناسب است.  آرد مورد استفاده در توبید ماکارونی دارای ذرات درشت تر است.

از نظر محل نگهداری، آرد را باید در جای تمیز، خشک، خنک، عاری از بو، حشرات و جوندگان نگهداری کرد.

موارد مصرف:

این آرد در قنادی، شیرینی‌پزی، کیک‌پزی، خمیر پیتزا، حلوا ، کارخانجات کیک و کلوچه، ویفر، بیسکویت و کراکر… استفاده می‌شود.

ما در این مرکز به عنوان بزرگترین مرکز عرضه انواع آرد نول  در حال فعالیت هستیم که می‌توانیم محصولاتی با کیفیت های متفاوت در اختیار مشتریان قرار دهیم.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مجتبی قلیخانی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09121642561
آدرس کانال: lavazemghanadiiran@
پست الکترونیکی: mojtaba_gholikhani@yahoo.com

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

نان خانگی و آرد مناسب برای آن

آرد برای پخت نان خانگی، و نحوه استفاده از آن

در زمان پخت نان از آرد مناسب و با کیفیت استفاده کنید. مواد لازم برای پخت نان خانگی بسیار کم است. و با اندکی دقت و توجه به ظرافت ها می توان بهترین نان خانگی را پخت.

دیدگاهتان را بنویسید