آرد نول چیست

صفحه اینستاگرام فروشگاه خرید عمده پشتیبانی واتس آپ

آرد نول همان آرد سفید است که به نام های آرد سفید (سه صفر ) قنادی نیز معروف می باشد.

دارای بافت کاملاً یکنواخت و دانه بندی نرم و همچنین کیفیت پروتئین بالا میباشد.

آرد نول

میزان سبوس گیری از این آرد بسیار زیاد است. ( حداقل ۲۳٪ وبه سفارش بعضی صنف تا ۳۰%)

این آرد دارای پروتئین بالا، دانه بندی نرم و بافتی کاملا یکنواخت است که از گندم های نرم و سخت مرغوب ایرانی تهیه می شود. منظور از پروتئین بالا میزان گلوتن بالای این آرد می باشد که خاصیت چسبندگی این آرد را افزایش می دهد.

رنگ آرد قنادی روشن ،عاری از سبوس و لکه می باشد.

این آرد برای تهیه انواع محصولات قنادی ، مصارف کارگاهی و خانگی مناسب است. 

اما کارخانجات محدودی نوعی آرد به نام آرد ۴ صفر هم تولید می کنند که آردی بسیار سبک و سفید است و صرفاً برای تهیه کیک و شیرینی و حلوا های سفید کاربرد دارد که نتیجه ای عالی دارند. در تهیه باقلوا نیز می توان از این آرد استفاده کرد. این آرد میزان سبوس گیری بسیار بالایی دارد. شما می توانید در مقاله پخش آرد نول ۳۳ درصد برای شیرینی باکیفیت بیشتر با این محصول آشنا شوید.

میزان پروتئین و گلوتن موجود در این محصول بیشتر از آرد خبازی و آرد ستاره است. شاید برای شما این سوال پیش بیاید که آرد ستاره چیست؟ شما می توانید با خواندن مقاله آرد فانتزی چیست؟ و یا مقاله فرق آرد فانتزی با آرد سفید چیست؟ بیشتر با این محصول آشنا شوید.

مدت ماندگاری آن به علت وجود میزان سبوس محدود، کمتر از ۶ ماه در شرایط استاندارد پیش‌بینی می‌گردد. این آرد با توجه به کیفیت و نوع گندم مصرفی گلوتن بالایی دارد.

البته در بین آردها برخی آردها فاقد گلوتن می باشند. اگر تمایل دارید با این نوع آردها آشنا شوید مقاله ۱۶ آرد از بهترین آردهای بدون گلوتن را مطالعه نمایید.

آرد نول زبر:

ذرات آردی است که از آندوسپرم گندم سخت و نیمه سخت دارای پروتئین بالا تهیه می شود و دانه بندی کاملا متفاوتی با آرد نول نرم دارد.

این محصول دارای پروتئین و گلوتن بالا بوده و اندازه ذرات آن بنا به درخواست مشتری قابل تغییر می باشد.

این آرد جهت واحدهای تولید ماکارونی سنتی و … بسیار مناسب است. آرد مورد استفاده در تولید ماکارونی دارای ذرات درشت تر است.

از نظر محل نگهداری، آرد را باید در جای تمیز، خشک، خنک، عاری از بو، حشرات و جوندگان نگهداری کرد.

موارد مصرف آرد نول چیست؟

این آرد در قنادی، شیرینی‌پزی، کیک‌پزی، خمیر پیتزا، حلوا ، کارخانجات کیک و کلوچه، ویفر، بیسکویت و کراکر… استفاده می‌شود. محصولاتی که با این آرد تهیه می شوند بافتی نرم، لطیف و رنگ و طعم خاصی نیز دارند.

صدف آرد:

ما در این مرکز به عنوان بزرگترین مرکز عرضه انواع آرد نول در حال فعالیت هستیم که می‌توانیم محصولاتی با کیفیت های متفاوت در اختیار مشتریان قرار دهیم.

آرد نول در صدف آرد به صورت خرده و عمده به فروش می رسد.

مشتریان و متقاضیان آرد نول می‌توانند جهت خرید اینترنتی نسبت به ثبت سفارشات خود در فروشگاه صدف آرد اقدام نمایند.
 

14 thoughts on “آرد نول چیست

  1. فرزانه says:

    سلام فکر میکنم در مورد گلوتن آرد ۴ صفر، اشتباه کردید؛
    « نوعی آرد به نام آرد ۴ صفر هم تولید می کنند که… میزان پروتئین و گلوتن موجود در این محصول بیشتر از آرد خبازی و آرد ستاره…»
    این آرد فکر میکنم گلوتنش کمتر از همه باشه.

    • admin says:

      با سلام
      طبق آنالیزهایی که از کارخانجات در رابطه با میزان گلوتن آردها گرفتیم این آرد گلوتن بیشتری داشته.. همین گلوتن بالا باعث حالت کشسانی آرد میشه..

    • admin says:

      سلام. بعضی از کارخانجات بهبوددهنده و مواد نگهدارنده به آرد اضافه میکنن تا زمان ماندگاری آرد رو افزایش بدن.

  2. شيوا says:

    سلام
    ایا ارد نول همان ارد چند منظوره أست ؟ من معادل ارد نول را در خارج از کشور می خواستم ببینم چه اردی میشه؟
    ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.