فرق بین آرد کیک و آرد شیرینی

تفاوت بین آرد کیک و آرد قنادی در میزان پروتئین آنها می باشد. و این تفاوت باعث ایجاد تغییراتی در بافت محصول مورد نظر می شود.

تفاوت بین آرد کیک و آرد شیرینی در میزان پروتئین آنها می باشد. و این تفاوت باعث ایجاد تغییراتی در بافت محصول مورد نظر می شود.
تفاوت بین آرد ها

گندم در انواع سخت و نرم قرار می گیرد.

هر دو آرد در گروه گندم نرم قرار دارند. هر دو بافت نرم دارند که یک خمیر لطیف ایجاد می کنند.https://fa.bccrwp.org

هر دو این آرد ها در گروه آرد نول قرار می گیرند.   

آرد کیک:

 به طور کلی دارای ۷٪ – ۸٫۵٪ پروتئین است.مقدار کم پروتئین ، باعث بافت لطیف ، کرکی و ابریشمی  می شود. این آرد برای کیک بسیار مناسب است.https://sadafard.ir/

 دانه بندی نرم و بافتی کاملاً یکنواخت دارد. از گندم های نرم و مرغوب ایرانی  تهیه می شود.https://sadafard.ir/

برای تهیه کیک و سایر محصولات پخته شده بسیار مناسب است . بافت بسیار لطیفی را به شما ارائه می دهد.

آرد شیرینی:

آرد شیرینی حاوی ۸٫۵ – ۹٫۵% پروتئین است . در شیرینی های ظریف ، پوسته های پای ، بیسکوییت، کلوچه ها استفاده می شود . مایعات کمتری را در دستور العمل ها جذب می کند. https://www.quora.com/What-is-the-difference-between-cake-flour-and-pastry-flour

آرد کیک نسبت به آرد قنادی پروتئین کمتری دارد.  حاوی کمترین پروتئین در بین آردها است.
آرد کیک دارای پروتئین پنج تا هشت درصد است. آرد شیرینی دارای هشت تا نه درصد پروتئین است. از نظر وجود نشاسته ، آرد کیک نشاسته بیشتری دارد.
تفاوت در میزان پروتئین آرد

تفاوت ها:

یکی از اصلی ترین تفاوت ها در میزان پروتئین است.

آرد کیک پزی نسبت به آرد قنادی پروتئین کمتری دارد.  حاوی کمترین پروتئین در بین آردها است.

آرد مخصوص پخت  کیک دارای پروتئین پنج تا هشت درصد است. آرد شیرینی دارای هشت تا نه درصد پروتئین است. از نظر وجود نشاسته ، آرد کیک نشاسته بیشتری دارد.

گرچه بافت هر دو تقریباً یکسان است ، آرد شیرینی با ظاهری برجسته تر به وجود می آید.

آرد کیک برای دستور العمل هایی که نسبت آرد قند زیادی دارند ، مناسب است.

آرد شیرینی بیشتر برای تهیه شیرینی ، کلوچه ، کیک ، کلوچه و پوسته های پای مورد استفاده قرار می گیرد.

در مقایسه با آرد کیک ، آرد شیرینی مایع کمتری جذب می کند.https://fa.bccrwp.org/compare/difference-between-cake-flour-and-pastry-flour-751e10/

این آرد ظاهری سفیدی و روشن به دستور العمل ها می دهد . آرد شیرینی بافت سبکی می بخشد.

در انتخاب دو آرد ، مردم گزینه های خاص خود را دارند. گاهی از مخلوط آرد کیک و آرد همه منظوره به جای آرد شیرینی استفاده می شود.https://fa.bccrwp.org/compare/difference-between-cake-flour-and-pastry-flour-751e10/

آرد نول:

قبلا در رابطه با آرد نول چیست صحبت کردیم. درباره آرد نول گنبد نیز مطالبی را بازگو کردیم. انتخاب آرد مناسب برای پخت کیک و شیرینی  ضروری است

برای دستیابی به ساختار موردنظر نیاز است آردی با کیفیت عالی در دست داشته باشید.

صدف آرد:

در تلاشیم تا بهترین آردها را با کیفیت عالی تهیه کنیم.

آرد نول در صدف آرد به صورت خرده و عمده به فروش می رسد.

مشتریان و متقاضیان آرد نول می‌توانند جهت خرید اینترنتی نسبت به ثبت سفارشات خود در فروشگاه صدف آرد اقدام نمایند.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.