از گندم تا نان ؛ مراحل تبدیل دانه گندم به آرد و تبدیل آن به نان

از گندم تا نان برای اکثر ما خاطره ای از دوران کودکی و پخت نان در خانه  مادربزرگ ها را یادآور می شود.

برای فرزندان امروز نیز خاطره ای از مهدکودک و درست کردن کاردستی آن می باشد.

مراحل تبدیل از گندم تا نان و تبدیل آن به نان آورده شده است.
تبدیل گندم به آرد

از گندم تا نان:

داستان کودکی “مرغ قرمز کوچک” را به یاد دارید؟

مرغ کوچک قرمز یک دانه گندم پیدا کرد و پرسید چه کسی به من کمک می کند تا این گیاه را بکارم؟ پاسخ همه دوستان حیاط او این بود “من نه”.

بنابراین ، او گندم را در خاک دفن کرد. پس از مدتی زرد و رسیده شد.

مرغ قرمز کوچک دوباره به دوستانش نزدیک شد ، “گندم اکنون رسیده است. چه کسی آن را خرد و له می کند؟ ” “نه من” ، یک بار دیگر ، پاسخ بود. مرغ کوچک قرمز گفت: ” پس من خواهم کرد “.

مرغ کوچک قرمز سپس گندم را آسیاب کرده و نان درست می کند.

او تصویری از غذای خود را به تصویر کشید اینکه از کجا شروع کرد، چقدر کار برای پرورش گندم انجام داد ، و در پایان فرآوری گندم و سپس تبدیل آن به یک قرص نان خوشمزه برای تأمین خانواده اش بود.

با آرد ،نمک، خمیرماه و آب می توان یک نان خانگی ساده و خوشمزه پخت.
مراحل پخت نان

تبدیل گندم به آرد:

آرد همان دانه گندم است. گندم رایج ترین دانه کشت شده در دنیا می باشد.

آرد گندم با از بین بردن سبوس یا پوسته خارجی و آسیاب کردن دانه درست می شود.

به این نوع آرد ، آرد تصفیه شده یا سفید گفته می شود.

آرد گندم کامل با خرد کردن تمام اجزای گندم کامل ، از جمله سبوس، آندوسپرم و جوانه تهیه می شود. اگر دوست دارید اطلاعات بیشتری در رابطه با آرد گندم کامل داشته باشید مقاله آرد گندم کامل چیست؟ را مطالعه کنید.

اگرچه این گزینه سالم تری است، اما چون اسیدهای چرب دارد، باید سریعتر مصرف شود.

جالب است بدانید:

آرد نان از گندم زمستانه تهیه می شود که به دلیل چرخه رشد طولانی گندم زمستانی و قرار گرفتن در معرض دمای زمستان ، سرشار از پروتئین است.

نان های پوسته سخت ، نان های تزئینی و ماکارونی اغلب از این آرد غلیظ تهیه می شوند.

آرد همه منظوره از مخلوط آرد گندم زمستانه (پروتئین بالا) و گندم بهاره (پروتئین پایین) تهیه می شود.

این ماده دارای محتوای پروتئین متوسط ​​است که آن را برای پخت انواع مختلف مانند کوکی ها ، رول ها و خمیر پیتزا مناسب می کند.

آردهای همه منظوره معمولاً نتیجه مطلوب را به همراه دارند.

زیرا برای کار با نتایج قابل پیش بینی برای طیف وسیعی از محصولات پخته شده طراحی شده اند.

 

از گندم تا نان مراحل تبدیل آن

افزایش روند پخت و پز در خانه:


در دهه های اخیر آشپزی و پخت انواع نان، شیرینی و کیک روند رو به رشدی داشته است.

مطالعه ای در مجله بین المللی علوم انسانی و اجتماعی، استفاده از هنر آشپزی را به عنوان یک سرگرمی برای درمان بیماری ها مورد بررسی قرار داد.

محققان دریافتند که عمل پخت و پز باعث بهبود رفاه فرد می شود و با رضایت از زندگی همراه است.

گذراندن وقت در آشپزخانه می تواند استرس را کاهش دهد،سنت های غذایی خانوادگی را ماندگار کند، آسایش و آرامش را به همراه آورد و در زمان آشپزی می توانید با بچه ها اوقات خوبی را سپری کنید.

وقتی چیزی ملموس ایجاد کنید که همه بتوانند از آن لذت ببرند، یک حس واقعی موفقیت وجود دارد.

اگر آرد، نمک، مخمر و آب دارید، می توانید یک نان زیبا از نان خانگی درست کنید.

با آرد به عنوان یک ماده اصلی، امکانات بی پایان است.

اکنون درزمان کرونا پیش از هر زمان دیگری وقت رفتن به آشپزخانه و شروع یک نان خانگی خوشمزه است.

در فیلم زیر از گندم تا نان به صورت نمایشی و در حجم پایین نشان دهده شده است.

تا با روند و مسیر کلی از گندم تا نان بیشتر آشنا شوید.

صدف آرد:

ما سعی کرده ایم انواع آرد از جمله آرد جو، آرد چاودار، آرد گندم کامل، آرد نول و انواع آرد دیگر را در مجموعه خود داشته باشیم. تا بتوانیم نیاز دوستان را به انواع آرد تامین کنیم.

می توانید برای تماشای بیشتر ویدیوها ما را در آپارات به نشانی زیر دنبال کنید.

aparat.com/sadaf.ard

انواع آرد در صدف آرد به صورت خرده و عمده به فروش می رسد.

مشتریان و متقاضیان آرد می‌توانند جهت خرید اینترنتی نسبت به ثبت سفارشات خود در فروشگاه صدف آرد اقدام نمایند.
 

5 thoughts on “از گندم تا نان ؛ مراحل تبدیل دانه گندم به آرد و تبدیل آن به نان

  1. احمد says:

    با سپاس فراوان از تهیه این مطالب آموزنده و مفید ,,,,
    در جایی خواندم که اضافه کردن جداگانه سبوس به آرد خریداری شده , تاثیری در کیفیت نان نداره ,,,,,
    یعنی آرد گندم باید از اول در کارخانه , بصورت سبوسدار تولید شده باشه ,, و اگر بعدها سبوس گندم بخریم و به آرد سفید اضافه کنیم , به این شکل فایده نداره و نان پخته شده خاصیت نان سبوسدار رو نداره !
    آیا این ادعا درسته یا خیر ؟

  2. اسمعیل says:

    آردی که فعلاً فروش می‌رسه با خیس دادن گندم عد آن را تبدیل به آرد می‌کند که این خیلی خطرناکه البته نه این خطرناک باشه موقع خیس میدن رای اینکه قارچ‌ها آسیب نزنه مواد نگهدارنده به آن اضافه می‌کنند نابراین خطرناک می‌شه منظور آرد خطرناک می‌شه

  3. سید امام says:

    سلام
    لطفا بفرمائید هرکیلو گندم چندتا نان معمولی حدود ۲۰۰۰ تومن می شود؟!
    پاسخ را به ایمیل اینجانب ارسال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.