خرید عمده آرد مخصوص رشته آشی

 
صفحه اینستاگرام نحوه ارسال خرید عمده پشتیبانی واتس آپ
ماده اولیه و مهم رشته آشی، آرد گندم می باشد.
 
از جمله فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم، انواع رشته مانند رشته پلویی و رشته آشی است که در کشور ما به صورت سنتی، کارگاهی و صنعتی تولید می شود و از لحاظ ارزش غذایی در گروه نان و غلات قرار می گیرد.
 
این محصولات حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات هستند و برخی از آنها با ترکیبات مغذی مانند فولات غنی شده اند.
 
فراورده های خمیری معمولا به تنهایی مصرف نمی شوند.
 
ارزش تغذیه ای آنها بیشتر به موادی که همراه با آنها سرو می شوند بستگی دارد.
 
از این فراورده های خمیری، رشته آشی و رشته پلویی و پاستا، در ایران رواج بیشتری دارند.

تفاوت رشته پلویی و آش در نازک تر بودن رشته پلویی می باشد.

این رشته بعد از خشک شدن، مقدار بو (اصطلاحا تفت) داده می شود. رشته آش اما ضخامت بیشتری دارد و به صورت خام تولید و مصرف می گردد.

از این رو رنگ رشته آش، روشن تر از رشته پلویی می باشد.

امروزه در بعضی از کارخانجات تولید کننده پاستا، خط تولید رشته آش و رشته پلویی نیز علاوه بر پاستا و ماکارونی موجود است.

در این مقاله در رابطه با مواد مورد نیاز رشته آشی ابتدا صحبت می کنیم. و در رابطه با خرید عمده آرد مخصوص رشته آشی نیز شما را راهنمایی می کنیم.

رشته آشی:

فرآورده ای است که از مخلوط کردن آرد گندم (آرد ستاره درجه یک)، آب و نمک پس از طی مراحل مختلف عمل آوری به وسیله دستگاه تولید و سپس خشک می گردد.

ترکیبات اولیه رشته آشی:

برای تولید رشته آش اولین کار کنترل کیفیت ترکیب مواد اولیه مورد نیاز می باشد.

آرد گندم:

عامل موثر و مهم و البته اصلی در تولید رشته آش، مقدار خاکستر و پروتئین آرد می باشد.

این عوامل علاوه بر داشتن نقش بسیار اثرگذار در جذب آب و تشکیل شبکه گلوتنی، سبب بالا رفتن ارزش فرآورده نیز می شود. در تولید این محصول از آرد های باکیفیت استفاده می شود. و اگر آرد مصرفی شما کیفیت مناسب را نداشته باشد به نتیجه مورد نظر دست نخواهید یافت.

نمک خوراکی:

استفاده از نمک در فرمولاسیون رشته آشی دارای کاربرد های زیر می باشد:

  • مانع از رشد میکروب های فساد زا می شود.
  • باعث جلوگیری از ترش شدن خمیر می شود.
  • موجب تقویت شبکه گلوتنی تشکیل شده نیز می شود.

آب:

از دیگر مواد لازم جهت تولید رشته آش آب می باشد که در موارد زیر نقش دارد:

تشکیل شبکه گلوتنی،حل کردن سایر ترکیبات مانند نمک و ایجاد رطوبت و همگن شدن مخلوط خمیر.

هنگام تولید این محصول هنگام خشک شدن رشته ها معمولا از حرارت بالا استفاده نمی شود.

در نتیجه آلودگی های میکروبی طی فرآیند توسط حرارت از بین نخواهند رفت. از این رو اطمینان از سلامت و کیفیت آب مورد استفاده بسیار مهم است.

ترکیبات افزودنی مجاز برای تولید رشته آش:

می توان از ترکیباتی مانند لسیتین، گلوتن، آسکوربیک اسید و آرد سویا در تولید ترکیب رشته آش استفاده کرد.

مراحل تولید محصول:

میزان استفاده از هرکدام از ترکیبات اولیه نقش تعیین کننده ای در کیفیت خمیر و فرآورده نهایی دارد.

به عنوان مثال، اگر میزان آب مصرفی کمتر از نیاز باشد خمیر دارای بافتی خشک می شود و شبکه گلوتنی به خوبی ایجاد نمی گردد.

نکته قابل توجه این است که انواع مختلف آرد، جذب آب متفاوتی دارند. مقدار نمک به طور معمول بین ۵/۴- ۵% میزان آرد مصرفی است.

در کارخانجات تولید رشته آش استفاده از انواع افزودنی ها اعم از: نگهدارنده، طعم یا رنگ دهنده مصنوعی و اسانس مجاز نمی باشد.

خرید عمده آرد مخصوص رشته آشی
خرید عمده آرد مخصوص رشته آشی

خرید عمده آرد مخصوص رشته آشی:

همان گونه که در قسمت بالا مطالعه کردید ماده اصلی و اساسی این نوع رشته آرد می باشد.

کیفیت آردی که مصرف می کنید در ساختار و نتیجه نهایی محصول بسیار اهمیت دارد.

سعی کنید آردی که تهیه می کنید کیفیت مناسبی داشته باشد. و از طرفی با قیمت مناسب برای شما تامین شود.

ما در مجموعه صدف آرد در تلاشیم تا آرد مخصوص رشته آشی را با قیمت مناسب و کیفیت عالی در اختیار مشتریان خود قرار دهیم.

صدف آرد:

ما در مجموعه صدف آرد سعی کرده ایم تا نیاز مشتریان برای خرید عمده آرد مخصوص رشته آشی تامین کنیم.

این محصول به صورت عمده قابل ارسال به سرتاسر ایران می باشد.

مشتریان و متقاضیان خرید انواع آرد می‌توانند جهت خرید اینترنتی نسبت به ثبت سفارشات خود در فروشگاه صدف آرد اقدام نمایند.
 
برای خرید عمده انواع آرد و یا کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق زیر با ما در ارتباط باشید:
 

شماره تماس مدیریت:    ۰۹۱۲۱۶۴۲۵۶۱

شماره واتس آپ:          ۰۹۳۸۷۰۷۲۵۲۹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.