نان بانوک

طرز پخت نان بانوک + فیلم

نکاتی برای تهیه بهترین نان Bannock

  1. قبل از افزودن روغن و آب ، مواد خشک را هم بزنید. من از روغن زیتون استفاده کردم اما روغن نباتی سنتی تر است.
  2. خمیر را با چنگال جمع کنید.
  3. خمیر Bannock را به سطح آرد پاشی شده کمی منتقل کرده و ورز دهید تا خمیرکامل جمع شود.
  4.  زیاد ورز ندهید ، این یک خمیر مخمر نیست و کمی چسبناک خواهد بود ، بنابراین آرد اضافی لازم نیست.
  5. تکه های خمیر را جدا کرده و با کف دست صاف کنید.
  6. در روغن داغ با حرارت متوسط ​​سرخ کنید تا طلایی شود و سپس از طرف دیگر به رنگ قهوه ای درآید.
  7. روی حوله های کاغذی روغن آن را جدا کنید
  8. در دمای اتاق یا گرم آن را بخورید.
طرز پخت نان بانوک
طرز پخت نان بانوک

مواد اولیه:

  • آرد                                             ۲ فنجان (۲۶۰ گرم)
  •  بیکینگ پودر                               ۲ قاشق چای خوری
  • نمک                                       ۱/۲ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون یا روغن نباتی             ۱ قاشق غذاخوری 
  • آب                                          ۳/۴ فنجان (۱۷۵ گرم)
  • روغن نباتی برای سرخ کردن

دستورپخت:

۱٫ در یک کاسه بزرگ آرد ، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

۲٫سپس روغن زیتون را اضافه کرده و با چنگال هم بزنید ، کم کم آب اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر تقریباً به هم نزدیک شود.

 

۳٫ به یک سطح صاف و کمی آرد پاشی شده منتقل کنید و به آرامی حدود ۱۰ بار ورز دهید تا خمیر کنار هم قرار بگیرد (خمیر چسبناک خواهد بود ، بیش از حد ورز ندهید).

 

۴٫ به ۵ توپ تقسیم کنید و با کف دست آن را صاف کنید.

 

 ۵٫ در روغن داغ (۳۵۰F / 175C) با حرارت متوسط ​​سرخ کنید (به اندازه ای که کف ماهیتابه متوسطی را بپوشاند) ، تا هر دو طرف قهوه ای طلایی شود (و از داخل پخته شود).

 

۶٫ آن را روی بشقاب پوشانده شده با حوله کاغذی بگذارید. و به صورت گرم یا درحد دمای اتاق میل کنید.

از نان بانوک پخته شده لذت ببرید!

در ادامه می توانید فیلم مربوط به طرز پخت نان بانوک را نیز تماشا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید