نکاتی برای تهیه بهترین نان Bannock
- قبل از افزودن روغن و آب ، مواد خشک را هم بزنید. من از روغن زیتون استفاده کردم اما روغن نباتی سنتی تر است.
- خمیر را با چنگال جمع کنید.
- خمیر Bannock را به سطح آرد پاشی شده کمی منتقل کرده و ورز دهید تا خمیرکامل جمع شود.
- زیاد ورز ندهید ، این یک خمیر مخمر نیست و کمی چسبناک خواهد بود ، بنابراین آرد اضافی لازم نیست.
- تکه های خمیر را جدا کرده و با کف دست صاف کنید.
- در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شود و سپس از طرف دیگر به رنگ قهوه ای درآید.
- روی حوله های کاغذی روغن آن را جدا کنید
- در دمای اتاق یا گرم آن را بخورید.

مواد اولیه:
- آرد ۲ فنجان (۲۶۰ گرم)
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- روغن زیتون یا روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
- آب ۳/۴ فنجان (۱۷۵ گرم)
- روغن نباتی برای سرخ کردن

دستورپخت:
۱٫ در یک کاسه بزرگ آرد ، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
۲٫سپس روغن زیتون را اضافه کرده و با چنگال هم بزنید ، کم کم آب اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر تقریباً به هم نزدیک شود.

۳٫ به یک سطح صاف و کمی آرد پاشی شده منتقل کنید و به آرامی حدود ۱۰ بار ورز دهید تا خمیر کنار هم قرار بگیرد (خمیر چسبناک خواهد بود ، بیش از حد ورز ندهید).

۴٫ به ۵ توپ تقسیم کنید و با کف دست آن را صاف کنید.

۵٫ در روغن داغ (۳۵۰F / 175C) با حرارت متوسط سرخ کنید (به اندازه ای که کف ماهیتابه متوسطی را بپوشاند) ، تا هر دو طرف قهوه ای طلایی شود (و از داخل پخته شود).

۶٫ آن را روی بشقاب پوشانده شده با حوله کاغذی بگذارید. و به صورت گرم یا درحد دمای اتاق میل کنید.
از نان بانوک پخته شده لذت ببرید!
در ادامه می توانید فیلم مربوط به طرز پخت نان بانوک را نیز تماشا کنید.