آرد چاودار و فواید نان چاودار

صفحه اینستاگرام فروشگاه خرید عمده پشتیبانی واتس آپ

آرد چاودار 

نان چاودار با نسبت های مختلف آرد حاصل از دانه چاودار تهیه می شود.

 رنگ روشن یا تیره نان به نوع آرد چاودار وعوامل رنگی بستگی دارد.

به طور معمول نان چاودار از نان تهیه شده با آرد گندم تراکم بیشتری دارد.

این ماده در مقایسه با نان سفید فیبر زیادی دارد. اغلب به رنگ تیره است. و از طعم بیشتری برخوردار است.

در قسمت های قبلی در رابطه با اینکه آرد چاودارچیست؟ و از کجا می توان آرد چاودار اصل را خرید؟ صحبت کردیم.

و همچنین مطالبی را نیز در رابطه با انواع چاودار و میزان مصرف آن در نان بازگو کردیم.https://sadafard.ir/

در اینجا به طور خلاصه برخی فواید نان چاودار برای سلامتی را بررسی می کنیم.

این نان مورد علاقه افراد آگاه از سلامتی است . تغییر نان گندم به چاودار طیف وسیعی از فواید را فراهم می کند:

رنگ نان چاودار به دانه چاودار و عوامل رنگی بستگی دارد.
پخت نان با آرد چاودار

فواید نان چاودار:

۱٫ سرشار از فیبر

غذاهای غنی از فیبر به هضم غذا و کلسترول کمک می کنند. نان چاودار دارای فیبر زیادی می باشد.

فیبر اضافی موجود در این نان به هضم غذا کمک می کند. احساس سیری را برای مدت زمان طولانی تری بعد از غذا حفظ می کند.

۲٫ احساس سیری

افزودن نان چاودار به رژیم غذایی احساس گرسنگی کمتری در فرد ایجاد می کند .همچنین می تواند ساعت ها اشتها را کنترل  کند.

۳٫ حاوی مواد مغذی فراوان

چاودار منبع عالی منیزیم و آهن است. این محصول بیشتر از گندم حاوی منیزیم وآهن است. همچنین عنصر روی را نیز دارا می باشد. 

۴٫ مبارزه با آسم

مطالعات اخیر نشان داده است که رژیم غذایی کودکان نقش مهمی در ایجاد آسم دارد. نان چاودار در خنثی کردن علایمی مانند آسم موثر است. این نشان داد در برنامه تغذیه کودکانی که آرد چاودار وجود دارد، احتمال ابتلا به آسم  کم است.

۵٫ پیشگیری از سنگ صفرا

غذاهای غنی از فیبر در جلوگیری از سنگ کیسه صفرا کمک می کنند. چاودار برای حفظ بدن سالم مناسب است. محتوای فیبر موجود در چاودار چهار برابر نان چاودار است. 

۶٫ تقویت متابولیسم

نان پخته شده با آرد چاودار به افزایش میزان متابولیسم کمک می کند.

فیبر موجود در آن دارای خواص خاصی است که به بدن کمک می کند تا از تمام انرژی اضافی قابل تبدیل به چربی استفاده کند. این امر همچنین در کاهش وزن اضافی نیز کمک می کند.

۷٫ مبارزه با دیابت

چاودار دارای شاخص گلیسمی پایین است.

مقدار کمتری از گلوکز را تشکیل می دهد. با جلوگیری از بیماری های مزمن سطح قند خون را متعادل می کند.

۸٫  سلامت قلب

نان چاودار به جلوگیری از مشکلات قلبی نیز کمک می کند. فیبر سطح کلسترول را کاهش می دهد.

کشف شده است که می توان با رژیم غذایی مناسب ژن ها را کنترل کرد.

افرادی که بیماری قلبی دارند باید نان چاوداررا به رژیم غذایی اضافه کنند.

۹٫ کاهش التهاب در بدن

تحقیقات نشان می دهد که التهاب علت اصلی بسیاری از بیماری ها است.

افزودن عناصر غذایی مانند چاودار در رژیم غذایی می تواند باعث کاهش التهاب در بدن شود.

۱۰٫ کنترل فشار خون

چاودار به عنوان دانه دوستدار قلب شناخته می شود.

افرادی که فشارخون بالا دارند باید آن را به رژیم غذایی منظم خود اضافه کنند. تعداد متغیرهایی مانند ویتامین ، فیبر و مواد معدنی تأثیرات مثبتی در بدن دارد.

آرد چاودار حاوی فیبر فراوان نسبت به نان گندم پخته شده تراکم پذیری بیشتری دارد.
نان چاودار

یک نکته جالب در رابطه با آرد چاودار:

افرادی هستند که آرد گندم را به دلیل گلوتن موجود در آن قطع می کنند. این دوستان باید نان پخته شده با آرد چاودار را به عنوان یک جایگزین مناسب برای نان شیرین اضافه کنند.

گلوتن کمتری نسبت به نان های سفید دارد. برای افرادی که حساسیت کمی دارند موثر است.https://www.healthbenefitstimes.com/rye-bread/

در اینجا ما به صورت خلاصه و تیتر وار از برخی خواص آرد چاودار سخن گفتیم.

در مطالب بعدی در رابطه با هر یک از این فواید توضیحات کامل تر و مفصل تری را در اختیار دوستان عزیز قرار خواهیم داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.