آرد سمولینا شکری

صفحه اینستاگرام نحوه ارسال خرید عمده پشتیبانی واتس آپ

آرد سمولینا شکری یکی از آردهای پر مصرف و البته بسیار پرطرفدار می باشد.

این آرد گلوتن بسیار بالایی دارد. این میزان گلوتن به اندازه ای است که آن را برای تهیه انواع ماکارانی و پاستا مناسب کرده است.

این محصول، ماده اولیه پاستا، کوسکوس، پودینگ و بسیاری از انواع مختلف نان است.

بافت این آرد، درشت است و رنگ زرد کهربایی دارد.

اگر بخواهید انگشتان خود را از میان تپه‌ای از سمولینا عبور دهید، متوجه می‌شوید که این آرد بافتی ماسه‌ای دارد. 

از لحاظ ظاهری آرد سمولینا شکری بسیار شباهت زیادی با آرد فانتزی و آرد نول دارد.

اما وقتی این آرد را با انگشتان خود لمس می کنید متوجه می شوید که این آرد زبرتر می باشد.

آرد سمولینا از گندم دوروم تهیه می شود. و برای محصولاتی مانند ماکارانی، پاستا، کیک و حلوا از آن استفاده می شود.

جالب است بدانید در بسیاری از رستوران ها، فست فودی ها نیز از این آرد استفاده می شود.

محصول سمولینای تولید شده در داخل کشور با نوع سمولینا ترکیه ای متفاوت است.

سمولینا داخل کشور نرم تر، و دانه های ریزتری دارد و کاملا شکری ریز می باشد.

اما از لحاظ کیفیت عالی و نتیجه عالی برای تولید محصول شما خواهد داشت.

مصرف سمولینا از بهترین ماده در رژیم غذایی سالم مردم جهان است.

در خاورمیانه از آرد سمولینا برای دسر استفاده می شود.

آرد سمولینا به کنترل قند خون، سلامتی دستگاه گوارش، برقراری رژیم متعادل کمک می کند. و سلامت قلب را نیز تضمین می کند.

آرد سمولینا شکری

انواع آرد سمولینا:

این آرد همیشه به دو نوع اصلی اعم از بافت درشت و بافت ریز تقسیم می‌شود.

تمام آردهای سمولینا از گندم دوروم تولید می‌شود و بافتی درشت دارد. اما همچنان بین بافت درشت و ریز نیز تفاوت زیادی وجود خواهد داشت.

بافت درشت حالت ماسه‌ای دارد و برای تولید پاستا و کوسکوس استفاده می‌شود. 

بافت ریز بسیار نرم‌تر و ابریشمی‌تر است. با کارایی بیشتری آسیاب شده و تکه‌های بزرگ‌تری از گندم دوروم حذف شده است.

بافت خوب بهتر است برای دسرها و پودینگ‌ها استفاده شود، جایی که سرآشپز مایل است قوام نرم‌تر و خامه‌ای داشته باشد.

کاربرد آرد سمولینا:

سمولینا در قسمت های مختلفی از صنایع غذایی کاربرد فراوانی در سطح جهانی دارد و کشورها و فرهنگ‌های مختلف، سنت‌ها و دستورالعمل‌های منحصر به فردی را برای آن دارند.

همان‌طور که قبلاً اشاره کردیم، رایج‌ترین استفاده‌ها به عنوان پاستا، کوسکوس، نان و پودینگ سمولینا هستند. 

اگرچه ایتالیایی‌ها بیشتر به دلیل استفاده از سمولینا برای تولید ماکارونی معروف هستند.

آرد دوروم اغلب در خمیر پیتزا نیز استفاده می‌شود. سمولینا خمیری الاستیک ایجاد می‌کند که برای تهیه پاستا و پیتزا عالی است.

در بسیاری از کشورهای اروپایی دیگر، این آرد به فرنی تبدیل می‌شود.

و برای شیرین شدن با عسل یا مربا سرو خواهد شد.

در سایر نقاط جهان، سمولینا در خورش‌ها کاربرد دارد یا به عنوان ماده اولیه نان استفاده می‌شود.

آرد سمولینا محتوای گلوتن زیادی دارد، به همین دلیل برای پاستا و کوسکوس عالی است. 

پاستا به دلیل محتوای بالای گلوتن می‌تواند به راحتی شکل خود را در حین پخت حفظ کند.

البته به دلیل بالا بودن میزان گلوتن در این آرد مناسب برای بیماران سلیاکی نمی باشد.

فواید آرد سمولینا:

در این قسمت برخی از فواید آرد سمولینا را بررسی می کنیم:

  • این آرد، سرشار از پروتئین، کربوهیدرات‌های پیچیده بسیار بالا، پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم و فیبر نسبتاً بالا می باشد.
  • مقدار زیادی آهن، روی، منگنز و مس دارد.
  • از آنجایی که یک ماده غذایی، کم‌چرب و پر کربوهیدرات است، انرژی زیادی را برای افراد فعال و پرانرژی تأمین می‌کند.
  • کلسترول و سدیم کمی دارد. اما فیبر آن نسبتاً بالاست و می‌توان آن را با خیال راحت در یک رژیم غذایی متعادل گنجاند.
  • حاوی پتاسیم است که از عملکرد خوب کلیه و قلب پشتیبانی می‌کند.
  • فسفر موردنیاز بدن برای سوخت و ساز را تامین می کند.
  • منیزیم برای ماهیچه‌ها، استخوان‌ها و اعصاب سالم را نیز در خود دارد.
  • کلسیم برای استخوان‌های قوی و روی برای تقویت سیستم ایمنی بدن را نیز در خود دارد.
  • سرشار از ویتامین E و حاوی مقدار مناسبی از ویتامین‌های B کمپلکس (به ویژه اسید فولیک) است.
  • از آنجایی که سمولینا از گندم دوروم تهیه می‌شود، شرایط هضم کندتری دارد.
  • این آرد دارای شاخص گلیسمی پایینی می باشد. این مزیت می‌تواند برای افرادی است که مایل به کنترل یا کاهش وزن و قند خون خود هستند به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت عالی باشد.

رنگدانه‌‌های موجود در سمولینا که شامل لوتئین و زانتوفیل هستند، جزء خانواده کاروتنوئیدها محسوب می‌شوند.

این رنگدانه‌ها با داشتن خواص آنتی‌اکسیدانی در کاهش بروز طیف وسیعی از بیماری‌ها از جمله سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی، آب مروارید، التهاب، تشکیل تومورهای پوستی، ریه، کبد و روده بزرگ مؤثر هستند.

همچنین کاروتوئیدها با  بهبود سیستم ایمنی بدن به کاهش دوره درمان و بستری شدن در بیمارستان پس از انجام اعمال جراحی کمک زیادی می‌کنند.

خرید عمده آرد سمولینا شکری :

آرد سمولینا شکری بصورت عمده نیز در مجموعه صدف آرد موجود می باشد.

این آرد بافتی نرم، ریز و شکری دارد.

برای فست فودی ها و رستوران ها نیز قابل استفاده می باشد.

همچنین قابل استفاده در کارخانجات تولید ماکارانی و پاستا نیز می باشد.

شما می توانید این محصول را به صورت عمده و با قیمت مناسب از مجموعه صدف آرد خریداری کنید.

صدف آرد:

آرد سمولینا شکری در صدف آرد به صورت خرده و عمده به فروش می رسد.

مشتریان و متقاضیان آرد سمولینا شکری می‌توانند جهت خرید اینترنتی نسبت به ثبت سفارشات خود در فروشگاه صدف آرد اقدام نمایند.
 
برای خرید عمده انواع آرد و یا کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق زیر با ما در ارتباط باشید:
 

شماره تماس مدیریت:    09121642561

شماره واتس آپ:          09387072529

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.