صدف آرد
خانه / آرد نول / آرد نول برای پیتزا

آرد نول برای پیتزا

آرد نول برای پیتزا چه آردی است؟ از کدام آردها می توان برای تهیه خمیر پیتزا استفاده کرد؟ و کدام آرد بهترین نتیجه را به ما می دهد؟

آرد خمیر پیتزا و توجه به کیفیت و نوع آرد مورد استاده
آرد مناسب برای خمیر پیتزا

آرد خمیر پیتزا:

آرد خمیر پیتزا یکی از مهمترین قسمت های خمیر پیتزاست.

توجه به کیفیت و نوع آرد استفاده شده در خمیر پیتزا بسیار مهم است. 

آرد خوراکی از آسیاب کردن دانه های گیاهان مختلف مانند ذرت، جو، برنج، جو دوسر، چاودار، شاه بلوط، نخود، بادام، گندم سیاه و… به دست می آید.

آرد گندم در برخی کشورها با تعدادی صفر دسته بندی می شود.

این صفرها به میزان سبوس گیری دانه گندم اشاره می کند.

به این معنی که هر چه تعداد صفرها بیشتر باشد سبوس آن بیشتر گرفته می شود و در نتیجه آن آرد نرم تر است.

از آرد نان، آرد همه منظوره، و آرد نول برای پیتزا استفاده می شود.
انواع آرد مورد استفاده برای تهیه خمیر پیتزا

انواع آرد مورد استفاده برای خمیر پیتزا:

برای انتخاب یک آرد مناسب باید آردهای مختلف را امتحان کنید. 

با تجربه کردن به و رسیدن به نتیجه مورد نظر خود آرد مناسب برای پخت پیتزا را انتخاب کنید.

انواع آردهایی که برای پخت پیتزا استفاده می شوند:

آرد نان (Bread flour): 

آرد نان همان آرد گندم کامل (سبوس‌دار) است. برای پخت نان‌ باگت، ساندویچی و فانتزی، بهترین انتخاب است.

پیدا کردن آرد گندم کامل اندکی سخت است. ما توانسته ایم آرد گندم کامل را بدون سبوس گیری در اختیار مشتریان خود قرار دهیم.

بیشتر مردم برای تهیه پیتزای خانگی سراغ این آرد می‌روند. خمیر پیتزا تهیه شده از این آرد سطح برشته و بافت درونی نرم و ترد دارد.

آرد همه منظوره (All-purpose flour): 

این آرد برای نان‌های مسطح مثل لواش بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

میزان گلوتن آن متوسط است. این نوع آرد برای هر چیزی مناسب است.  درزمان تهیه خمیر پیتزا نیز زیاد مورد استفاده قرار می گیرد.

طعم خوبی به خمیر می دهد. اما  توجه داشته باشید که خمیر به دست آمده با این آرد احتمال دارد خیلی سریع پاره یا خرد شود.

آرد نول:

 اگر قصد دارید تا پیتزایی به سبک ناپولی بپزید، این آرد انتخاب درست و گزینه مناسبی است.

زیرا خمیر به دست آمده از این آرد در وسط نازک می‌ماند و دو طرفش پف می‌کنند.

آرد نول:

آرد موجود در بازار ایران که بعضی به آن آرد سه صفر می گویند به آرد نول  نیز معروف است. در مطالب قبل به طور کامل در رابطه با آرد نول صحبت کردیم.

درصد سبوس گیری از این آرد بسیار زیاد است. بنابراین این آرد سبک تر می باشد. و دارای گلوتن کم تری است و برای پخت کیک، شیرینی و حلوا مناسب است.

نوع دیگری از آن آرد چهار صفر موجود در بازار بسیار سبک و سفید است. این آرد نیز برای مصارف قنادی مناسب می باشد.

استفاده از آرد نول برای پیتزا با بافتی نازک، نرم
آرد نول برای پیتزا با بافتی نازک

آرد نول برای پیتزا:

خمیر پیتزا یکی از اجزای خیلی مهم در پخت پیتزا می باشد.

بافت مناسب و ترد و خوشمزه خمیر پیتزا به طعم پیتزای شما کمک می کند.

در تهیه پیتزا حتما به آردی که در دستورالعمل نوشته شده است توجه کنید.

آرد کامل یا آرد نانوایی، حتما از همان آرد استفاده کنید. این آردها با هم تفاوت‌هایی دارند که این اختلاف را پس از پخت در طعم خود نشان خواهند داد.

اما استفاده از آرد نول برای پیتزا ، خمیری نرم به دست می‌دهد.تهیه خمیر پیتزا در خانه

امروزه آردهای نول متفاوتی در بازار پیدا می شود. و کیفیت و قیمت های متفاوتی دارند.

اگر می خواهید تا خمیر شما بافتی نازک در وقسمت وسط و همچنین بافتی پف کرده در اطراف داشته باشد این آرد را فراموش نکنید.

صدف آرد:

ما در مجموعه خود آرد نول را به صورت عمده و خرده در اختیار مشتریان خود قرار می دهیم. و سعی می کنیم آردی با کیفیت عالی و قیمت های مناسب را به مشتریان خود معرفی کنیم.

برای خرید آرد نول و کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق زیر با ما در ارتباط باشید:

شماره تماس مدیریت:   ۰۹۱۲۱۶۴۲۵۶۱  

شماره تماس:         ۰۲۶۳۲۲۴۱۸۹۰

کانال اینستاگرام: lavazem_ghanadi_iran   /  sadafard.ir

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مجتبی قلیخانی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09121642561
آدرس کانال: lavazemghanadiiran@
پست الکترونیکی: mojtaba_gholikhani@yahoo.com

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

خرید و فروش انواع آرد

خرید و فروش انواع آرد،آرد نول 33%، آرد جو سبوس دار، آرد چاودار خالص

دیدگاهتان را بنویسید