آرد نول گنبد
آرد نول آرد نول چیست گنبد مانند دیگر آردهای نول از آندوسپرم دانه گندم تهیه می شود.
این آرد باید مشخصه های مربوط به رطوبت، پروتئین، گلوتن را دارا باشد.
مشخصات ظاهری آرد:
دارای ساختاری بسیار ظریف است . بافتی بسیار نرم و خوش طعم ایجاد می کند.
دارای بافتی کاملاً یکنواخت و دانه بندی نرم و همچنین پروتئین بالا میباشد.
رنگ این آرد روشن ،عاری از سبوس و لکه می باشد .
این آرد از آرد گندم نرم و با کیفیت عالی تهیه شده است. این آرد برای جذب و عملکرد ایده آل آب به آرامی آسیاب شده است.
موارد مصرف آرد نول:
این آرد از پرکاربرد ترین انواع آرد در پخت انواع کیک و شیرینی است.
آرد نول یکی از مهمترین مواد موردنیاز در ساخت انواع کیک و شیرینی است. این آرد نقش مهمی در بالا بردن کیفیت محصول نهایی دارد.عرضه آرد نول ۲۷ درصد مرغوب
این آرد در قنادی، شیرینیپزی، کیکپزی، خمیر پیتزا، حلوا ، کارخانجات کیک و کلوچه، ویفر، بیسکویت و کراکر… استفاده میشود.
با استفاده از آرد مناسب و باکیفیت، میتوانید از پخت کیک و شیرینیهای خوشطعم و زیبا لذت ببرید.
در آخر باید بگوییم که پخت کیک و شیرینی، کار راحتی نیست .
با کوچکترین اشتباهی، تمامی مواد هدر می رود. کیک یا شیرینی پختهشده کیفیت لازم را نداشته و قابل مصرف نمیباشد.
توجه به کیفیت آرد، میتواند تا حد زیادی از تلف شدن وقت و زحمت شما جلوگیری نماید.
استفاده از آردهای نامناسب، باعث دلسردی هنردوستان، از پخت کیک و شیرینی موردعلاقه آنها می شود و این هنر را به فراموشی می سپارند.
انتخاب آردی با گلوتن پایین باعث پف کردن کیک و سبک شدن آن و در نتیجه باعث بالا رفتن کیفیت آن میشود.
در ایران آرد نول در کارخانجات متعددی تولید می شود. کیفیت این آردها هم با یکدیگر متفاوت می باشد.
برخی کارخانجات استان گلستان آردهای با کیفیت عالی و مرغوب تولید می کنند.
صدف آرد:
مشتریان ما بعد از مصرف این آردها کاملا از کیفیت و پخت با آن راضی هستند. آن ها تمایل دارند دوباره از همان آرد خرید کنند.پخش آرد نول ۳۳ درصد برای تولید کیک
ما سعی کرده ایم تا با تهیه آرد مرغوب و با کیفیت از کارخانجات گلستان رضایت مشتریان خود را جلب کنیم . و اینگونه آرد با کیفیت عالی را در اختیار مشتریان عزیز خود قراردهیم.
آرد نول در صدف آرد به صورت خرده و عمده به فروش می رسد.