دستور پخت نان چاودار را در این قسمت به اشتراک می گذاریم.
در ادامه مواد اولیه و دستور پخت نان چاودار گذاشته شده است.
مواد اولیه:
- آرد چاودار سبوس دار ۵۰۰ گرم (۳/۲ فنجان)
- خمیرمایه خشک ۲ قاشق غذاخوری
- آب ۳۵۰ میلی لیتر (۱/۲ فنجان)
- نمک ۲ قاشق چایخوری
دستور پخت نان چاودار
۱٫ در یک کاسه ، آرد چاودار و نمک را با دست خود مخلوط کنید. خمیرمایه نان را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مقداری از آب را بریزید. همه چیز را با دست ورز دهید و به آرامی باقیمانده آب را بریزید.
۲٫ خمیر را روی میز پاشیده شده با آرد بریزید و خوب ورز دهید تا کاملا ورز داده شود. پس از اتمام این فرآیند ، اجازه دهید خمیر در ظرفی پوشانده شده حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه استراحت کند. تا زمانی که اندازه خمیر دو برابر شود.
۳٫ خمیر را از ظرف خارج کنید و کمی بیشتر ورز دهید. به خمیر یک شکل گرد بدهید و آن را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه دوباره بالا بیاید.
۴٫ در همین حال، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
۵٫ پوشش مشمایی را برداشته و مقداری آرد بپاشید. حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه آن را بپزید. نان را از فر خارج کنید ، بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود و آن را با کره و پنیر سرو کنید.